Bunun için hesap açtım yardım eder misiniz

Makmakarna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
12
6
30
Arkadaşlar merhaba,
Sırf bunun için hesap açtım. Üye olmadan siteye ara ara ugrardım. Yorumlarınız gerçekten benim için çok değerli. Gerçekçi analizler yapıyorsunuz, inşallah bana da yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
İlişkim var 4 yıl sürdü, gayet güzel gidiyordu hiç kavga etmedik diyebilirim çok seviyordum gözüm bir şeyi görmezdi çok iyi anlaşırdık hiç sıkmazdık birbirimizi hep güler eglenirdik odunlukları vardı ani çıkışları bozmaları falan ama severdim alttan alırdım.. üniversiteyi bitirdik. İş kurmasını bekliyorduk sonra evlenecektik derken Benden ayrıldı 3 ay hiç aramadı sevmiyorum dedi ve bitirdi. Yıkılmıştım 1 ay boyunca ağladım, arkadaşlar ama inanır mısınız birden bire içim soğudu ve başkasıyla görüştüm. Bildiginiz hoşlandım ama onunla da olmadı kötü alışkanlıkları vardı istemedim. 3 ay sonra erkek arkadasım geri dönmek istedi pişman bi şekilde bensiz yapamazmış yalvardı kabul ettim. Düzgün biri, kaç yılımız geçti, meslek sahibi, en yakın arkadasımdı aynı zamanda diye bir şans vermek istedim. 1,5 sene oldu barışalı ama eskisi kadar sevmiyorum artık o aşk bitmiş bende hep onun zoruyla devam ettim sevmedigimi biraz hissedince üstüme düşüyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep.. Ama bazı yönlerinden sogudum aşk bitince gozume batıyor bazı huyları odundu aniden beni rencide ederdi durduk yere.. Hep alttan almısım sevdigim icin bazı çıkışlarını .. Ve opusme vs yok içimden gelmiyor sadece yakın arkadasım gibi sürekli konusuyoruz gülüyoruz hep sohbetimiz var gün içinde arar hep Şimdi sorum şu 26 yasındayım sizce duzgun beni çok seviyor diyip devam ediyim mi bu saatten sonra bitiyim mi? O çok üzülecek ondan da korkuyorum aileme nasıl dicem onu da düşünüyorum duvarlar üstüme geliyor sanki stresten acaba sonradan sever miyim rahat mı batıyor diyorum ya pişman olursam ilerde ayrılmadıgım için veya ayrıldığım icin ya sevgilimi arkadaşımı kaybettim ya pişman olursam yaşımda çok genç degil artık çok karısık kafam

Sonradan sevmek diye bişey olduğuna hiç inanmıyorum. Evlilik çok farklı, insan arkadaşıyla evlenmez öyle düşünün. Yaşınız da çok genç 26 yaş ne ki. Sakın başkasını bulamam diye evlenmiş olmak için evlenmeyin. Evleneceğiniz adamdan en ufak bir konuda şüphe duymanız bile bence risk.

Arkadaşlar merhaba,
Sırf bunun için hesap açtım. Üye olmadan siteye ara ara ugrardım. Yorumlarınız gerçekten benim için çok değerli. Gerçekçi analizler yapıyorsunuz, inşallah bana da yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
İlişkim var 4 yıl sürdü, gayet güzel gidiyordu hiç kavga etmedik diyebilirim çok seviyordum gözüm bir şeyi görmezdi çok iyi anlaşırdık hiç sıkmazdık birbirimizi hep güler eglenirdik odunlukları vardı ani çıkışları bozmaları falan ama severdim alttan alırdım.. üniversiteyi bitirdik. İş kurmasını bekliyorduk sonra evlenecektik derken Benden ayrıldı 3 ay hiç aramadı sevmiyorum dedi ve bitirdi. Yıkılmıştım 1 ay boyunca ağladım, arkadaşlar ama inanır mısınız birden bire içim soğudu ve başkasıyla görüştüm. Bildiginiz hoşlandım ama onunla da olmadı kötü alışkanlıkları vardı istemedim. 3 ay sonra erkek arkadasım geri dönmek istedi pişman bi şekilde bensiz yapamazmış yalvardı kabul ettim. Düzgün biri, kaç yılımız geçti, meslek sahibi, en yakın arkadasımdı aynı zamanda diye bir şans vermek istedim. 1,5 sene oldu barışalı ama eskisi kadar sevmiyorum artık o aşk bitmiş bende hep onun zoruyla devam ettim sevmedigimi biraz hissedince üstüme düşüyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep.. Ama bazı yönlerinden sogudum aşk bitince gozume batıyor bazı huyları odundu aniden beni rencide ederdi durduk yere.. Hep alttan almısım sevdigim icin bazı çıkışlarını .. Ve opusme vs yok içimden gelmiyor sadece yakın arkadasım gibi sürekli konusuyoruz gülüyoruz hep sohbetimiz var gün içinde arar hep Şimdi sorum şu 26 yasındayım sizce duzgun beni çok seviyor diyip devam ediyim mi bu saatten sonra bitiyim mi? O çok üzülecek ondan da korkuyorum aileme nasıl dicem onu da düşünüyorum duvarlar üstüme geliyor sanki stresten acaba sonradan sever miyim rahat mı batıyor diyorum ya pişman olursam ilerde ayrılmadıgım için veya ayrıldığım icin ya sevgilimi arkadaşımı kaybettim ya pişman olursam yaşımda çok genç degil artık çok karısık kafam
evlenmiş olmak için evlenme, mesleği var vs diye de düşünmek.O çok üzülücek diyosun da o seni pat diye ortada bırakırken aynısını düşünmüş müydü? resmen gitmiş gezmiş olmayınca geri gelmiş.Kabul etmen hataymış bence.yaşın gayet genç.hayatını kaydırmak istiyorsan buyur devam et

o seni terkettiğinde bunları düşünmüşmüydü acaba, 42 yaşımdayım bir çok ilişki gördüm, şu net dir ki , kafanızda soru işareti olan biriyle asla birlikte olmayın , size değer verdiğiniz hissetiyormusunuz ?

Henüz 26 yaşındasın birilerini terketmek ve doğru kişiyi bulmak için harika bir yaş ..

sırf bunun için buraya girip forum açtısan kafanda deli sorular var, çözmeye uğraşma vakit kaybetme derim,

ayrıca bu saatten sonra ayrılamayız da nedemek , istediğin zaman ayrılırsun , sen ona muhtaçmısın ?

Arkadaşlar merhaba,
Yaşınız 26 ne bu acele? Sonra erken evlendim şöyle mutsuzum böyle acı çekiyorum konuları okuyoruz

Arada çekim yoksa nasıl olacak ki? Sendeki bu soğukluk geçici mi yani bu karantina döneminde mi ortaya çıktı yoksa uzun zamandır mı böyle? Eğer uzun zamandır böyleyse gözünü karatman ayrılman lazım çünkü şuan senin sevgin yok ve onun sevgisiyle devam eden ilişki ileride onun da sevgisi ilgisi karşılık bulmadığı için azalınca bir se hayat dertleri çoluk çocuk maddi sıkıntılar binince ne olacak?

Durup dururken sevmiyorum deyip bitirip 3 ay hiç aramadıysa bence o arada başkasıyla görüşmüş o da büyük ihtimalle, bunun için sizi bırakmış, sonra ya pişman oldu yada o kişiyle yürümedi. Güveninizi kaybetmiş ve soğuduysanız, eskisi g,ibi hissetmiyorsanız ayrılın derim. Daha 26 yaşındasınız, karşınıza çok kişi çıkar.

Sizi terkeden adamları nasıl böyle kabul ediyorsunuz anlamış değilim doğrusu.
sevmedigimi biraz hissedince üstüme düşüyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep..
Onun ayrılmasına lüzum yok.Sen ben ayrılıyorum diyeceksin bitecek.Sakın evleneyim falanda deme.Adam kafasına esiyor gidiyor esiyor geliyor bu 1. sebep.Bu milletin icinde dangozluk yapma huyu yok olmamıştır sadece saklıyordur.Evlenince 2x yaparak geri döner bu da 2.sebep.

Büyük ihtimal senden ayrıldığı o sürede başka sevgili yaptı.Kızla ayrılınca da yine sana döndü.Senin kadar kimsenin onu alttan almayacağını anladığından yine sana dönmüş,elinden kaçırmak istemiyordur.

Sevmiyorsun, soğumuşsun.Hemen ayrıl..Şimdi öpüşemiyorum içim almıyor demişsin, aynı yatağa nasıl gireceksin?? Yaşın daha o kadar küçük ki..Hem işi gücü olan hem de seni seven birini hayli hayli bulursun.Velev ki bulamadın bekar kaldın. Böyle biriyle evlenmek daha mı iyi olacak senin için sanıosun?

Ben olsam baştan ikinci şansı bile vermezdim.Ama o kadar yılın hatırına vermişsin,amenna.Ama soğumuşken kendini devam etmeye zorlamak akıl karı değil.

32 yasindayim gelecek göremedigim icin bir ay önce sevdigim bir insandan ayrildim. Yani yasiniz daha cok genc, bir de sevmiyormussunz ben sevdigim halde bitirdim. Olmayacak bir seyse bosyere vakit kaybetmeyin

Sizi terkeden adamları nasıl böyle kabul ediyorsunuz anlamış değilim doğrusu.
Onun ayrılmasına lüzum yok.Sen ben ayrılıyorum diyeceksin bitecek.Sakın evleneyim falanda deme.Adam kafasına esiyor gidiyor esiyor geliyor bu 1. sebep.Bu milletin icinde dangozluk yapma huyu yok olmamıştır sadece saklıyordur.Evlenince 2x yaparak geri döner bu da 2.sebep.
Belki hata yapmistir ayrilarak ve kiymetini anlamistir dönmüstür. Bence o sebep degilde konu sahibinin sogumus olmasi yeterli sebep.

Arkadaşlar merhaba,
Sevgi yoksa her hareketi gözünüze batar mutlu olamazsınız gibi geliyo sevgi olmadan evlilik cehenneme döner bence insan çoğu zaman sevdiği için katlanır ki her zaman size karşı böyle beyaz atlı bir prens olmayacak kavgalar tartışmalar sorunlar da çıkacak illa ki o zaman sizi tutan ne olacak

Durduk yere çekip gitmek benim için affedilmeyecek bir şeydir.Madem gittin dönme o zaman.İlişki bu yalama değil.
Bosanip tekrar evlenenlerde oluyor. Belirli bir süre ayri kalinca hatalarini anlayanlar oluyor. Genelleyemeyiz tabiki. Durduk yere gitmemistir bir sebep illaki vardir. Ama baska biri yüzünden gittiyse isler degisir. Ben de dönmem o zaman

Bosanip tekrar evlenenlerde oluyor. Belirli bir süre ayri kalinca hatalarini anlayanlar oluyor. Genelleyemeyiz tabiki. Durduk yere gitmemistir bir sebep illaki vardir. Ama baska biri yüzünden gittiyse isler degisir. Ben de dönmem o zaman
Benim etrafımda da boşanıp evlenenler oldu aynı kişiyle sonra tekrar boşandılar.Ha istisna olanlar hariç.Tekrar mutluluğu yakalayanda vardır elbet.Ortada bir sebep varsa oturulur konuşulur halledilmeye calışılır olmuyorsa yollar ayrılır.Kafama esti gideyim sonra tekrar döneyim cıks bana uygun değil.Muhtemelen sıkıldı bir gezdi baktı yok daha iyisi döneyim dedi.

• Muhteşem
Reactions: 000
X