Bunun anlamı nedir?

İnşallah isteyen herkese nasip olur güzel haberlerini bekliyorum yazarsın

Gebelik testiniz silik çıktığında ovulasyon testiniz ne durumda idi acaba ben orayı anlayamadım tam olarak. Yani gebelik silikken ovulasyon da silik miydi yoksa koyu muydu acaba

Aynı böyle çıkmıştı derken yani gebeyken ovulasyon testiniz de mi silikti acaba
Hamilelikte lh hormonu yüksekliyormuşondan dolayı ovulasyon testi pik çıkıyor. Ama ikinci yumurtlama da olabiliyormuş üç gün üst üste ovulasyon testi pozitif ise gebelik vardır çünkü yumurtlama bir veya iki gün sürüyor bildiğim kadarıyla

Evet tabi ikinci kez yumurtlama muhabbeti o ayrı bir şey. Ama yani sizin durum örnek benim için şuan mesela. İlla pik olmayabiliyor herkeste demek ki sonuçta gebelik pozitif çıkarken LH pik olmamış sizin de

Hadi o zaman umudumuzu yüksek tutup ama kendimizi çok da inandirmadan birkaç gün sabredip test yapıyoruz inşallah.
Ay evet inşallah. Ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün diye ufak da olsa belli eder diye düşünüyorum varsa.. İnşallah sizin de benim de vardır hayırlısı

Gebelik testiniz silik çıktığında ovulasyon testiniz ne durumda idi acaba ben orayı anlayamadım tam olarak. Yani gebelik silikken ovulasyon da silik miydi yoksa koyu muydu
acaba
Yani bunun iki anlamı var ya hamileyiz, ya da ikinci kez yumurtluyoruz. Doğru mu anlıyorum
Aynen öyle ama bence hamileliktir
Hamileyken ovulasyon testim böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-14-02-28-19-696_com.miui.gallery.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 4
Ay evet inşallah. Ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün diye ufak da olsa belli eder diye düşünüyorum varsa.. İnşallah sizin de benim de vardır hayırlısı
Amin hayirlisi.. Ben hemen kan vermek istemiyorum. Bir kimyasal geçirmiştim, onda beklemeyip hemen kan testi verdiğim için çok üzülmüştüm keşke bekleseydim diye. Çünkü Üzücü ve belirsiz bir surecti. Bir kez daha hamile kalmak nasip olursa sadece idrar testi ile takip edip adet 10 gün falan gecikirse kan vermeye niyetliyim. Bakalım ne olacak

Ben o kadar sabırlı davranamam sanırım. Çünkü hemşireyim ortam gereği dayanamam illa veririm kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…