- 22 Temmuz 2024
- 271
- 105
- 18
İnşallah isteyen herkese nasip olurYaa inşallah yumuşacık hissettiren yorumuz için Cook teşekkür ederim. Aminn . Bu arada size çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve çok tatlı bir bebisiniz olur inşallah.
Tabiki yazarım inşallah.İnşallah isteyen herkese nasip olurgüzel haberlerini bekliyorum yazarsın
Evet normal gebelik testi de silikti Ovulasyon testi kalmıştı evde sabah onu da yapmıştım oda silik çıktı tabi teste güvenemedim kan verdim pozitif diAynı böyle çıkmıştı derken yani gebeyken ovulasyon testiniz de mi silikti acaba
Gebelik testiniz silik çıktığında ovulasyon testiniz ne durumda idi acaba ben orayı anlayamadım tam olarak. Yani gebelik silikken ovulasyon da silik miydi yoksa koyu muydu acabaBen test yapmıştım silik çıkmıştı sonra ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı ve hamileydim ama maalesef dış gebelikmiş inşallah en kısa sürede tekrar olur. Sen de içini rahat tut burda bir üye de ovulasyon ile öğrenmişti hatta birlikte takip ettik inşallah seninde vardır rahat ol ve çok ümitlenme seni üzmek için söylemiyorum ama ikinci yumurtlama da olabilir biraz bekle sonra kan ver inşallah güzel haberler verirsin
Aay bu bana umut oldu şuan. Yani demek ki gebelik olan herkesin LH pik görünmeyebiliyorEvet normal gebelik testi de silikti Ovulasyon testi kalmıştı evde sabah onu da yapmıştım oda silik çıktı tabi teste güvenemedim kan verdim pozitif di
Hamilelikte lh hormonu yüksekliyormuşondan dolayı ovulasyon testi pik çıkıyor. Ama ikinci yumurtlama da olabiliyormuş üç gün üst üste ovulasyon testi pozitif ise gebelik vardır çünkü yumurtlama bir veya iki gün sürüyor bildiğim kadarıylaAynı böyle çıkmıştı derken yani gebeyken ovulasyon testiniz de mi silikti acaba
Hadi o zaman umudumuzu yüksek tutup ama kendimizi çok da inandirmadan birkaç gün sabredip test yapıyoruz inşallah.Aay bu bana umut oldu şuan. Yani demek ki gebelik olan herkesin LH pik görünmeyebiliyor
Evet tabi ikinci kez yumurtlama muhabbeti o ayrı bir şey. Ama yani sizin durum örnek benim için şuan mesela. İlla pik olmayabiliyor herkeste demek ki sonuçta gebelik pozitif çıkarken LH pik olmamış sizin deHamilelikte lh hormonu yüksekliyormuşondan dolayı ovulasyon testi pik çıkıyor. Ama ikinci yumurtlama da olabiliyormuş üç gün üst üste ovulasyon testi pozitif ise gebelik vardır çünkü yumurtlama bir veya iki gün sürüyor bildiğim kadarıyla
Aynen ikinci yumurtlama da olabilir gebelik deAay bu bana umut oldu şuan. Yani demek ki gebelik olan herkesin LH pik görünmeyebiliyor
Ay evet inşallah. Ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün diye ufak da olsa belli eder diye düşünüyorum varsa.. İnşallah sizin de benim de vardır hayırlısıHadi o zaman umudumuzu yüksek tutup ama kendimizi çok da inandirmadan birkaç gün sabredip test yapıyoruz inşallah.
Yani bunun iki anlamı var ya hamileyiz, ya da ikinci kez yumurtluyoruz. Doğru mu anlıyorumAynen ikinci yumurtlama da olabilir gebelik de
Gebelik testiniz silik çıktığında ovulasyon testiniz ne durumda idi acaba ben orayı anlayamadım tam olarak. Yani gebelik silikken ovulasyon da silik miydi yoksa koyu muydu
acaba
Aynen öyle ama bence hamileliktirYani bunun iki anlamı var ya hamileyiz, ya da ikinci kez yumurtluyoruz. Doğru mu anlıyorum
Bence biraz daha koyulaşmalıyız ikimizde de, iki durum için de bu çizgi koyuluklari bence yetersiz sanki şuan ama inşallah öyledir tabi..Yani bunun iki anlamı var ya hamileyiz, ya da ikinci kez yumurtluyoruz. Doğru mu anlıyorum
Amin hayirlisi.. Ben hemen kan vermek istemiyorum. Bir kimyasal geçirmiştim, onda beklemeyip hemen kan testi verdiğim için çok üzülmüştüm keşke bekleseydim diye. Çünkü Üzücü ve belirsiz bir surecti. Bir kez daha hamile kalmak nasip olursa sadece idrar testi ile takip edip adet 10 gün falan gecikirse kan vermeye niyetliyim. Bakalım ne olacakAy evet inşallah. Ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün diye ufak da olsa belli eder diye düşünüyorum varsa.. İnşallah sizin de benim de vardır hayırlısı
Evet haklısın. Ben kalan son testimi Perşembe günü yaparım artık. Gidişata yönelik bir fikir verir heralde.Bence biraz daha koyulaşmalıyız ikimizde de, iki durum için de bu çizgi koyuluklari bence yetersiz sanki şuan ama inşallah öyledir tabi..
Ben o kadar sabırlı davranamam sanırım. Çünkü hemşireyim ortam gereği dayanamam illa veririm kanAmin hayirlisi.. Ben hemen kan vermek istemiyorum. Bir kimyasal geçirmiştim, onda beklemeyip hemen kan testi verdiğim için çok üzülmüştüm keşke bekleseydim diye. Çünkü Üzücü ve belirsiz bir surecti. Bir kez daha hamile kalmak nasip olursa sadece idrar testi ile takip edip adet 10 gün falan gecikirse kan vermeye niyetliyim. Bakalım ne olacak
O zaman baska. Ben de hemşire olsaydım muhtemelen aynısını yapardımBen o kadar sabırlı davranamam sanırım. Çünkü hemşireyim ortam gereği dayanamam illa veririm kan
Mardin deSiz nerede yaşıyorsunuz bu arada
Mutlaka haber vereceğim gidişatı burdan siz de haber verin günlerimiz birebir aynı çünküO zaman baska. Ben de hemşire olsaydım muhtemelen aynısını yapardımyazarsın ama unutma haber vermeyi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?