Bunun anlamı nedir?

tirami_su

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
117
47
13
31
Bu ay ilkkez ovulasyon testi denedim. Gecen hafta pazartesi pikdi. Salı siliklesmeye başladı yani catlama oldu. Ben de sonrasında test falan yapmadım. Reglime en az 7 gün falan var. Öylesine meraktan yine ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Pik gününe kadar yaptığım testler aşırı silikdi. Bu niye böyle koyu anlamadım.. dongum 27 - 28 - 30 gün. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20250114_005747.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 31
Acaba hamilemisin sen haftaya bir erken gebelik testi yap cnm

ama bu pik değil ki

Evet pik değil ama pik gördüğüm teste yakın koyulukta.
adetinize var ben hamileyken elimde tek kalan ovulasyonla öğrenmiştim adetime 5 gün vardı her ikisi de çok koyuydu sizi üzmek için söylemiyorum sadece beklentiniz çok olmasın diye dedim

adetinize var ben hamileyken elimde tek kalan ovulasyonla öğrenmiştim adetime 5 gün vardı her ikisi de çok koyuydu sizi üzmek için söylemiyorum sadece beklentiniz çok olmasın diye dedim
Belki koyulaşır... değil mi Yani o kadar çok heveslenip sonra olmadı ki, alıştım artık bünyem tolere edebiliyor heveslenip sonra olmamasını su an bir yandan umutlanırken bir yandan olmayabilir hazırlıklı ol diyorum kendime. Teşekkür ederim Allah evladinizi size bağıslasın.

Ben birebir sizinle aynı durumdayım. 6sı pik 7si gündüzden itibaren siliklesti çatlama oldu. Ultrason kontrolü ile de onayladım çatlamayı zaten. Benim de elimde 3 tane ovulasyon testi kalmıştı bugün birini yaptım aynı sizinki gibi çıktı ama ben pek umutlanmiyorum açıkçası çünkü gördüğüm ovulasyon testleri pik gibi çok koyuydu burada konularda gördüklerim. Ama ovulasyon testi 2 tane kaldı elimde yarın ve öbür gün de deneyeceğim bakalım aynı şekilde mi çıkacak diye. Bi umut işte vakit geçiriyorum..

İnşallah çok güzel haberler alırız birlikte. Sizin ovulasyon testinin markası neydi acaba.? Ultrasonla dogrulamaniz iyi olmuş çünkü ben acaba doğruyu gösteriyor mu diye şüphelenmiyor degilim. Benim testimin markasi artımed. Eczaneden onu bulmustu eşim. Benim de bir adet test kaldı. İki gün sonra onu da kullanırım bakalım. Aynı durumdayiz bir umut vakit geçiriyorum ben de. Bu arada testinizin görselini ekleme imkanınız varsa görmek isterim.

Ben hem inovita hem artımed kullandim emin olayım diye
İkisi de aynı şekilde ilerledi tarihler olarak zaten ultrason la da teyit edince emin oldum. Şimdi ovulasyon günü testlerini ve bugünkü testi ekliyorum

Ben hem inovita hem artımed kullandim emin olayım diye
İkisi de aynı şekilde ilerledi tarihler olarak zaten ultrason la da teyit edince emin oldum. Şimdi ovulasyon günü testlerini ve bugünkü testi ekliyorum
İnovita değil pardon bu ay yaptıklarım bir gebenin günlüğü sayfasının testleri imiş atıyorum şimdi

Bu şekilde

Eklentiler

• 17368094023303901155371096436652.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 17368094590092201102410997101768.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 11
Bu da bugünkü biraz daha koyuydu iki çizgi de ama bekleyince hafif solmuş eşit derecede. Benimki umut vaad etmiyor gibi

Eklentiler

• 17368096406773044422152501418796.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 18
Ben test yapmıştım silik çıkmıştı sonra ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı ve hamileydim ama maalesef dış gebelikmiş inşallah en kısa sürede tekrar olur. Sen de içini rahat tut burda bir üye de ovulasyon ile öğrenmişti hatta birlikte takip ettik inşallah seninde vardır rahat ol ve çok ümitlenme seni üzmek için söylemiyorum ama ikinci yumurtlama da olabilir biraz bekle sonra kan ver inşallah güzel haberler verirsin

Yaa inşallah yumuşacık hissettiren yorumuz için Cook teşekkür ederim. Aminn . Bu arada size çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve çok tatlı bir bebisiniz olur inşallah.

Yani belirleyici olması için erken gibi gün olarak düşününce. İnsan çok isteyince bir dayanak arıyor kendince diye düşünüyorum kendi adıma en azından. Aslında bu ay yumurtam gayet sağlıklı ve iyi boyutta idi çatlama da oldu ama ne bileyim bekliyorum işte hakkımızda hayırlısı

Aynı böyle çıkmıştı derken yani gebeyken ovulasyon testiniz de mi silikti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…