• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL! Yumurtlma gününde ilişki ve sonraki gün acıbiber sürmüş gibi yanma,kasık ağrısı

Cok sagol canim ya.yatiyorum evde perisan haldeyim:(bende de inan hic belirtisi yok hatta bobrekler mesane her yer temiz cikti ama idrarda kan tespit etmisler hozle gorunmeyen ve cok ufak kum zerrecigi.insallah dollee yasiyorsundur Allah gonlune gore versin insallah

kum dökmek çok zor Allah yardmcn olsn cabm:(((

Merhaba kıZlar bende pcosum 4aydır glıfor glifor kullanıyorum ve 22 gunde regl oluyorum bu ay 7 gun gecıktım ve ıkı gun önce regl oldum ama sadece ıkı gun sürdü ve cok az kanamam oldu gecen hfta kan testı yaptım 0.453 negatıftı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı üstüne mı görüyorum acaba ya

Merhaba kıZlar bende pcosum 4aydır glıfor glifor kullanıyorum ve 22 gunde regl oluyorum bu ay 7 gun gecıktım ve ıkı gun önce regl oldum ama sadece ıkı gun sürdü ve cok az kanamam oldu gecen hfta kan testı yaptım 0.453 negatıftı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı üstüne mı görüyorum acaba ya

Uzerinden 1hafta gecmis testin bence gecikmeden git bidaha yaptir derim ustune goruyo olabilirsin;)bu arada ben pco yu sogan kuruyle yendim bide Gilabolu diye bi bitki varmis netten bi arastirin baya biseye faydasi var kisy icin bile kullanan olmus ama ben sogan suyunun faydasini gordum cok sukur hemde 7gun sadece sabahlari ictim 8.gun dusurdum

Back