Bunu yapabilir misiniz? Yaşam tarzınızı değiştirebilir misiniz?

cimbixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
6
0
86
40
Şanlıurfa
Arkadaşlar forumda ooonca zayıflama,yağ yakma,incelme,sıkılaşma yöntemi var.Çeşitli çaylar iğrenç iğrenç midemiz bulana bulana içtiğimiz karışımlar almış başını gitmiş.Çorbalar deseniz,normalini zor yediğimiz lahananın bide haşlanıp karabiber,tarçın katılmış,iki kat iğrençleştirilmiş hali.Tek etkileri ise midemizi kaldırıp yemek yiyemez hale getirmek.Spora gelince yanımızda bize eşlik edecek kimse olmadan yapamıyoruz.Hadi bunları yaptık verdik diyelim,en fazla bir sene içerisinde fazlasıyla geri geliyor ve bizden öc almak istercesine dahada yapışkan bir hale bürünüyorlar.

Bir insandaki yağ hücreleri 5-6 yaşlarına kadar sayıca çoğalıyor.Daha sonra ise bu hücreler kilo aldıkça büyüyüp,zayıfladıkça küçülüyor.Yani sayıları sabit kalıyor ama boyutları büyüyor veya küçülüyor.Onun için 5-6 yaşlarına kadar ne kadar az yağ hücremiz oluşursa ileride kilo alma ihtimalimiz o oranla azalıyor.

Peki biz ne yapacağız?Çocuklarımızın arkasından kaşıkla koşturmayacağız.Şunuda ye bitti diye yalvarmayacak,doyma noktasını çocuğa bırakacağız.Çocuk bize aitse midesi beyni ona ait.Biz neden kiloluyuz?Annelerimiz bize ,bizim şuanda çocuklarımıza yaptığımızı yaptıkları için.Peki neden kilo veremiyoruz.Artık 20li 30lu yaşlara gelmiş bir insanın yaşam tarzını değiştirmenin zorluğunu düşünün işte o zaman bulacaksınız...
BUNU YAPABİLİR MİSİNİZ?

ben küçükken az yemişim heralde yavaş kilo alıyorum şu an o kadar çikolataya rağmen ortanın altındaym nazar değmez inşallah

sevgili cimbiş dediklerin çok doğru küçükken benimde arkamdan koşturmuşlar yiyeyim diye,işte şimdi bende kilo problemi yaşıyorum.

Bende bebekken annem çok fazla muzlu süt veya bisküvili mama yedirirmiş bana, belki benimde kilo problemim bu yüzden kaynaklanıyor olabilir ama şunu iyi biliyorum 7-8 yaşından sonra nerdeyse her akşam sucuk-ekmek-domates yiyordum (kantimiz vardı mecburen yiyordum) ve beni bu hale getirende sanırım o oldu. Keşke o zaman yemeseymişim o kadar :çok üzgünüm:

Yazdiklarin cok dogru. Bende ayni fikirdeyim. Bende bir kizim var ve israr etmiyorum. Doydum diyorsa doymustur. Benimde kilo problemim var zaten. Kücük yasta ye ye diyoruz, sonra yeme yeme diye durdurmaya calisiyoruz. Zaten bu Fast Food döneminde cocuklarin cogu sisman.

bence en büyük etken arkadaşımızın dediği gibi fast food
çocuklarımızı şişmanlatan kilo aldıran ve insanları obez yapan fast food tur
çünkü bir ara kışın dışarıda yemek durumunda kaldım 1 haftada 2 kilo aldım ve uzun süre veremedim üstekik bu fast food kiloları vucuda zamk gibi yapışıyor

ben katılmıyorum
ben de küçükken hiç yemezdim yaklaşık 12 13 yaşına kadar
ama şimdi zayıflamak istiyorum ama olmuyorr......

çok dogru katılıyorum sana cnm ama ben 6 kg dogmusum ve hıc anne sutu emmemısım mamayla beslenmişim ilk cocuk olduum ıcınde cok ustue dusulmuss ve mutlu son :)

evet ben kesinlikle çocuğuma çok yedirmeyeceğim :) çünkü annem sayesinde ilk diyetime 3 aylıkken başlamışım delikafadulden anne sütü hiç istememişim annem de bu yüzden mama verirken bol bol vermiş gelişimim eksik kalmasın diye (sayesinde hala gelişiyorum ) hiç bir zaman zayıf olamadım tabi bu yüzden ama şişman da olmak istemediğim için sürekli yediklerime dikkat etmek zorundayım. annem bunu tabi ki bilinçli olarak yapmamıştır ama ben çocuğum olursa yedirmicem cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…