Mideniz nasıl alıyo bunu ya, sürekli başkalarıyla ilişkiyi. Bir de imam nikahı resmi nikahsız yapılmıyo zaten ilan edilmeyince geçerliliği yok. Üzülüyorum böyle gençlere. Günahı düşünen bunları yapmaz şimdi mi aklına geldi?derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Dogru demişderdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Kınamayalım lutfenMideniz nasıl alıyo bunu ya, sürekli başkalarıyla ilişkiyi. Bir de imam nikahı resmi nikahsız yapılmıyo zaten ilan edilmeyince geçerliliği yok. Üzülüyorum böyle gençlere. Günahı düşünen bunları yapmaz şimdi mi aklına geldi?
Bana gerçekçi gelmedi bu konu.bemce fake.derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Terbıyesız adam ayrıca niye imam nıkahı? Adam sana ne muamele yapıo sen dıosun kı nikah. Def et pislıgı.derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Nikah demek herkese evlendiğinizi duyurmak demek. O sebeple nikahın resmisi dinîsi olmaz. Hani eğer amacınız vicdanınızı rahatlatmaksa maalesef o işler öyle kolay değilderdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Diğer konunuzu da okumuştum. Sizi kullanıp evlilik için oyalıyor gibi geliyor banaderdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Seni keyif sigarası öncesi kullanıyor. Canı sıkılınca çöpe atacak.derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Arkadaşlar kız diyor ki artık günaha girmek istemiyorum. Siz iyi misiniz o zaman kimse bir şeyler için tövbe etmesin o zaman nasıl olsa günah işledim işlemeye sürekli devam edeyim olur mu öyle şey. Kız zaten yaptıkları için pişman. Ne kadar çirkin yorumlar hayretle okudum