Bu adamla neden devam ediyorsun ? Adam sana açık açık ne ithamda bulunuyor sen hala ne yapacağım diyorsun?derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Ne mi yapacaksın, dersleri asmayı bırakıp kitaplarına döneceksin yavru ergen :))
keşke erkenNe mi yapacaksın, dersleri asmayı bırakıp kitaplarına döneceksin yavru ergen :))
Hayıe orda ayrıldım. Ben bu lafın altında kalmam asıl enayi benim sana maaş alamıyosun diye son kurusuma kadar verdim diye dedimBu adamla neden devam ediyorsun ? Adam sana açık açık ne ithamda bulunuyor sen hala ne yapacağım diyorsun?
Gerçekten ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Tabi ki ayrılacaksınız.. Bir de imam nikahı ne Allah aşkına sırf birşeyleri rahat yapmak için mi kıyacaksınız?Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Haklı adam.derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Sevgilin ne yapıp ne yapmayacağını biliyorken sen mi bilmiyorsun ne yapacağını?Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi
Tek derdiniz imam nikahı mı gerçekten...Nerden buluyorsunuz bu adamlarıderdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Adam haklı. Aklınız yeni mi başınıza geldi?derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Dini alet ettiğiniz şeye bak adamla gönül rahatlığıyla sevişmek için ALLAH'I şahit tutacaksınız,artık iyice şaşırdınız ne halt yerseniz yiyin ama artık bu kadar da olmaz.... Ayrıca size pis ithamlarda bulunan bir zihniyet için fazla özveri salaklık ötesiderdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum