kızlar hayatta en gıcık olduğum şey emrivaki ne yaparım ne de yapılmasını isterim ama k.validem sayesinde emrivakilerle yaşamaya ve kendimi onun planları içinde bulmaya başladım dün bayramın son gününde eşimin teyzesi şehir dışında olduğu için gidememiştik ona gittik k.validem ve k.pederimde oradaydı bu arada bana ailem yemeğe gelicek ablam şehir dışında olduğu ve bayramda gelebildiği için son gün gelelim dediler ben eşime teyzende fazla oturamayız dönüp hazırlık yapmam lazım dedim ok dedi ama gittik oturduk çay dı kahveydi derken baya bi zaman geçti eşimin gözünüe bakıyorum ama anlamıyor sonra mevzu bi komşuya geldi k.validem burdan çıkınca fatma teyzenizede gidelim dedi(misafirimin geliceğini biliyor)eşim yok dedi ama ısrar ediyor 5 dk girelim hemen gidersiniz ben zorlamış gibi olmayım diyor ama zorluyor resmen eşim tekrar misafirlerin geliceğini hatırlattı ama ısrar ısrar üstüne bende ok o zaman ama hemen çıkarız oturamayız dedim (demesem kurtulamıyacaz zaten) gitik orada da geçti 20 dk .daha eve gidip yemek yapıcam sonra çıktık ordan onların kapının önüne yaklaştık bize hadi yukarı çıkalım diyo ya benim halimden anlamıyor yada gıcıklık yapıyor işim var dedim tekrar eşimde biz gidelim belki erken gelirler falan dedi yani kızlar sorun şu ki kayınvalidem buna benzer hareketleri bayram dışındada yapıyor k.pederimin gitmek istemediği yerlere yalnız gitmemek için bizi peşine takıyor emrivaki yapıyor bende sinir oluyorum bundan öncede buna benzer şeyler yaşadık bu tarz emrivakilere karşı ne yapmalıyım eşimle aramı bozmadan nasıl halletmeliyim onun bu ısrarcı hareketleri yüzünden dün iki ayağım bi pabuca girdi allahtan elim çabuk hallettim ama sinirden ağlıyacaktım nerdeyse
Son düzenleme: