Bunu hakaret sayarım

Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin:KK45:
Ne kadar abartmışsınız.

Ben laf sokma diye bir şey yazmadım siz öyle görmek istediniz çünkü size çok laf yedirilmiş sanırım her yerde öyle görüyorsunuz ama bu sorun değil benim için
Lafı çevirince farklı anlam çıkmıyor ama, manipülasyon yeteneklerinizi gözden geçirin böyle olmaz.

Kimse beni anlamıyor bekliyorum iyi analiz eden biri çıkacak mı diye ....
Siz tek bir konu üzerinden yorum yaptığınız için insanlarda bu konu hakkında yorum yapıyor, geçmişte de bunlar bunlar oldu şuan bu yaptığı o yüzden beni rahatsız etti deseniz belkide insanlar daha farklı yorum yapacaktı müneccim değil buradakilerde :)

Yazık la konu sahibine.
Öylesine bişeyi “bunu hakaret sayarım” diye içerlerken, sayfalarca hakaret sayabileceği içeriğe maruz kalması şoku😂
Herkes stresini onun üzerinden attı bugün.
Bence bir teşekkürü hak etti.
Bunu teşekkür say datlum😌
Madem öyleydi niye üzüldün?üzüldüysen neden destek olmadın?

Kibir çok büyük günah hersey bununla başladı zaten hayatta yapmam
Öyle görünüyor ama
Kolyeyi gördüğünüz anda başınızdan aşağı kaynar sular dokulseydi dediğinize inanırdım ama gelinlerin taktigini ogrendiginizde mistik kült korkunç gelmesi ve kaynananiza laf sokmak istemeniz bunu gösteriyor
Çoğu zaman kibirlendigimizin farkına varmayiz

Yazık la konu sahibine.
Öylesine bişeyi “bunu hakaret sayarım” diye içerlerken, sayfalarca hakaret sayabileceği içeriğe maruz kalması şoku😂
Herkes stresini onun üzerinden attı bugün.
Bence bir teşekkürü hak etti.
Bunu teşekkür say datlum😌
Pazar gunleri boyle bir linc postu bekliyor herkes 😅😅

Z zxshermine bu uye gorumcesi kendisine hizmet etmiyor, onlar geldiginde gezmeye gidiyor diye deliren uye mi? Onunda lojman konusu vardi diye hatirliyorum ama eski basliklardan bulamadim

Hayat ne kadar garip bu açtığım konu ile gül gibi gelin değilim çok çok ilginç
Yoo yaptığınız davranışla gül gibi bir gelin olmamanız hiç de ilginç değil.. dikenleriniz ta burdan hissediliyor. Üstelik zeka seviyeniz de sandığınızın altında ki kv nize okkalı (!) bir cevap verebilmek için bizden yardım istiyorsunuz

X