Bunu hakaret sayarım

Yeni öğrendiğiniz okült kelimesini cümle içinde kullanmak için de konu açılmaz ki arkadaşım…

Ben konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hayatımda bu kadar soğuk espri yapan bir kadın tanımadım.
Hani iş yerlerinde falan hihhihhi suni gülüşle pasif agresif şakalar yapan itici orta yaş erkekler olur ya, o şekilde ilgi çekmeye çalışır.
O tip canlandı zihnimde okudukça okudukça.
Beğenmediği insanlardan tek farkı okült kelimesini cümle içinde kullanmak.

Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim??
Baştan aşağı kaynar sular dökülecek ne var bunda şimdi? Kadın kendince birilerinde/bir yerlerde görmüş ve beğenmiş bir şeyi ve size almış. İyilik de yaramıyor gerçekten. Zıçan yaranır diye boşuna demiyorlar. Kv deyince ille eziyet etmesi lazım ki yaransın

Ne saçma bir yaklaşım
Tabiki de aynı ayardasınız yoksa içlerinde ne işiniz var? Ağzınızı açıp beğenmedim bile diyemiyorsunuz çünkü hediyeyi keser kaynana, daha altının tozunu göremezsiniz. En azından kibarca teşekkür eder konuyu kapatırdınız napsam da laf soksam derdine girmezdiniz. Şu bile aynı gelin evi kalitesinde bir dert.

Tabiki de aynı ayardasınız yoksa içlerinde ne işiniz var? Ağzınızı açıp beğenmedim bile diyemiyorsunuz çünkü hediyeyi keser kaynana, daha altının tozunu göremezsiniz. En azından kibarca teşekkür eder konuyu kapatırdınız napsam da laf soksam derdine girmezdiniz. Şu bile aynı gelin evi kalitesinde bir dert.
Ben hediye için teşekkür ettim sevindim de

Sonra koşa koşa laf sokma konusu açtınız. 😁 İçinizdeki gelin evini durduramıyorsunuz, kendinizi arıyorken olmaktan korktuğunuz yerdesiniz. Gelin evindesiniz.🥰
Ben laf sokma diye bir şey yazmadım siz öyle görmek istediniz çünkü size çok laf yedirilmiş sanırım her yerde öyle görüyorsunuz ama bu sorun değil benim için

X