Bunu hakaret sayarım

Belki gerçekten kırıcı konuşmamak adına yardım istedim siz burdan yardım isteyeni zekasız mi diyorsunuz vay be
Kırıcı konuşacak ne var ya? Ne yapmış kadın da kırmayacaksınız? Teşekkür edeceksiniz, kullanacaksınız hediyeyi bitecek. Beğenmişsiniz de zaten? Ne gerek var böyle kötü niyetli olmaya yahu hayret ediyorum gerçekten

Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin:KK45:
Cevabı düşünüp düşünüp üç gün sonra mı vereceksin???Baya zekice!!!

Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin:KK45:
Sizi düşünüp almış işte kıymetini bilin. Ne kvler var

Evet gerçekten o konuda samimiyetine inanıyorum iyi niyetli sagolsun dediğim gibi beni öyle görmesine nedense çıldırdım ama.zaten geçmişte de sanırım bu tarz sorunlarımız olmuştu sanirim bu beynimin köşesinde kalmış ortaya çıktı :KK45:
Samimiyetine iyi niyetine inanıyorsanız cevap da vermeyin bence, dediğim gibi ben de kadın programları seyretmem ama rahmetli annem de seyrettiğinden o programları baz alıp benzetme yaptığında da alınmazdım, siz de alınmayın, bunun için çıldırmayın da.
Geçmiş geçmişte kalmış bugüne odaklanın, bugün iyiyseniz mesele yok😌

Samimiyetine iyi niyetine inanıyorsanız cevap da vermeyin bence, dediğim gibi ben de kadın programları seyretmem ama rahmetli annem de seyrettiğinden o programları baz alıp benzetme yaptığında da alınmazdım, siz de alınmayın, bunun için çıldırmayın da.
Geçmiş geçmişte kalmış bugüne odaklanın, bugün iyiyseniz mesele yok😌
Benim daha başka ve güzel bir cevabım vardı bu konuya ama gece yarısı uykum kaçınca +18 bölümünden mahrum kalmamak için susuyorum 😂😂

Sorum şu
Zeka seviyeniz ölçüsünde bir aileye gelin gitmişsiniz.
Sasirilacak, bilinecek bir durum yok.
Yüksek seviyelerde olsaydınız daha iyilerine es olur, gelin olurdunuz.

Ben ne yapmışım ki? Sadece beni bir tutması hoşuma gitmedi.
Kadın bir programda gördüğünü beğenmiş almış siz hiç sosyal medyada bir ünlünün üzerinde gördüğünüz bir şeyi araştırıp almıyor musunuz ne saçmalamışsınız Allah aşkına! Buradan biri okusa da kayinvalidenizin haberi olsa bir daha size hediye almasın yazık emeğine ince düşüncesine parasına ne hediyesi aldı kimbilir

Bana en sevmedigim kirk yama battaniyelerden hediye gelmisti, iğrenç bir renk kombinasyonuyla, acip bi baktim, kullanilmis!

Neden bunu bana getirdiniz diye sordum, ee bizim evde cok begenmistin dedi, nerden cikti hic sevmem bunlari demistim, sonra da posetleyip kizina gondermistim.

Sizinki en azindan altinmis, eccük kiymet mi bilseniz aa evladim?
Ay evlilik arifesinde eşimin babasının ablası battineye aldım size alın alın diye tutturdu. Bende nasıl düşünceli ince insanlar diye sevindim😂😂😂.

Neyse gittik kızına almaya amanın battaniye 1950lerden kalma pis naftalin kokuyor. Yemin ederim ben böyle birşey hayatımda görmedim.
Arabaya attık ama eve çıkarmadım.
Balayına kendi arabamızla gitmedik. Araba eşimin kuzenindeydi.
Bunlar görmüş battaniyeyi😂 krize girmişler neyse.
Balayında görümcem bize bir hırsla bir yazıyor. Battaniyeyi neden eve çıkarmadınız diye😂😂😂.

Konu sahibinin kv si görmüş, beğenmiş, yeni tertemiz bir hediye getirmiş.
Beğenmediyse kullanmasın ama kalp kıracak bir konu yok.

Ay evlilik arifesinde eşimin babasının ablası battineye aldım size alın alın diye tutturdu. Bende nasıl düşünceli ince insanlar diye sevindim😂😂😂.

Neyse gittik kızına almaya amanın battaniye 1950lerden kalma pis naftalin kokuyor. Yemin ederim ben böyle birşey hayatımda görmedim.
Arabaya attık ama eve çıkarmadım.
Balayına kendi arabamızla gitmedik. Araba eşimin kuzenindeydi.
Bunlar görmüş battaniyeyi😂 krize girmişler neyse.
Balayında görümcem bize bir hırsla bir yazıyor. Battaniyeyi neden eve çıkarmadınız diye😂😂😂.

Konu sahibinin kv si görmüş, beğenmiş, yeni tertemiz bir hediye getirmiş.
Beğenmediyse kullanmasın ama kalp kıracak bir konu yok.
Ahahahah ne iyi olmuş, hala gülüyodur kuzenler. 😂🤣😂🤣

Ahahahah ne iyi olmuş, hala gülüyodur kuzenler. 😂🤣😂🤣
Oooo daha neler neler bir nevresim takımı göndermiş aklını alır cart bir portakal rengi o desen o şaşa, 35 numara ayaklara olacak çetikler mi istersin.
Ben hiç çektik vs bilmem ama güzel olsa kullanırdım.
Pembe ama 40 km öteden belli olacak tuhaf renk kombinasyonlu çetikler.
Ne güzel renkli çetikler var.
Toplamış ordan burdan aklı sıra çeyiz yaptım mı dicek ne diyecek anlamadım.
Zaten sonrasında hoş olmayan şeyler yaşandı.
Hiç görmedim. Görüşmüyorum.
Hayır konu sahibine yazsak bize neler yapıldı.

Kv si bişey yapmamış ki hırslanacak.
Kv sine ne bilir okült bir simgeyi.
Bu bilgiler araştırana nasip oluyor.
Kullanmaz olur biter, kalp kırmaya değecek bir konu yok ortada.

Sorum şu
Yarası olan gocunuyor Ata sözü neden aklıma geldi ki konuyu okuyunca 🙄🙄

Kadın bir programda gördüğünü beğenmiş almış siz hiç sosyal medyada bir ünlünün üzerinde gördüğünüz bir şeyi araştırıp almıyor musunuz ne saçmalamışsınız Allah aşkına! Buradan biri okusa da kayinvalidenizin haberi olsa bir daha size hediye almasın yazık emeğine ince düşüncesine parasına ne hediyesi aldı kimbilir
Ben ilk başta yazmıştım orayı okurken uykun geldi galiba
Ben sevindim düşüncesine teşekkür de ettim
Buraya kadar gayet normal.

X