- Konu Sahibi Mutluluknerde06
-
Benım bıldıgım elde bıle yıkıcaksam hemen elde bulaşık deterjanı yıkar durularım kenarda bırıktırmem mesela kahve fıncanı yıkıcam elde 4 tane . Ben hemen sabunluyorum duruluyorum kapatıyorum bak sana yapma diyorum hepsını sabunla kenara koy en son durula dıyor hemen düzeltiyorum el alışkanlığı pardon anne dıyorum
Anacım sen git otur,keyfine bak ben hallederim desene canım..Bütün bulaşıkları temizle makineye at çalıştır .Sürekli talimat verdiğinde tatlılıkla salona yolla..Benım bıldıgım elde bıle yıkıcaksam hemen elde bulaşık deterjanı yıkar durularım kenarda bırıktırmem mesela kahve fıncanı yıkıcam elde 4 tane . Ben hemen sabunluyorum duruluyorum kapatıyorum bak sana yapma diyorum hepsını sabunla kenara koy en son durula dıyor hemen düzeltiyorum el alışkanlığı pardon anne dıyorum
Kayınvalidenin canı çok sıkılıyor sanırım saçma sapan detaylar peşinde. Çok biliyosan sen yıka deyip atacaksın aslında boylelerine. Makina olduğu halde saygısızlık etmemek için elinde yıkıyorsun daha ne istiyo bu kadın ? her boyayı boyadık fıstık yeşili kaldı tövbe tövbe .Benım bıldıgım elde bıle yıkıcaksam hemen elde bulaşık deterjanı yıkar durularım kenarda bırıktırmem mesela kahve fıncanı yıkıcam elde 4 tane . Ben hemen sabunluyorum duruluyorum kapatıyorum bak sana yapma diyorum hepsını sabunla kenara koy en son durula dıyor hemen düzeltiyorum el alışkanlığı pardon anne dıyorum
Aa o tekrar çalıştırma olayı çok iyiymiş, hiç aklıma gelmemiştiTabiki makine. Süs dıye mi almış hanımefendi. sırf seni deniyor. Ben bazen bakıyorum boşaltmamışım üşenip yer varsa bırıkı kirli koyup tekrar çalıştırıyorum temızlerleAsla kv dınlemezdım. cogu seyde de ben boyle yapıyorum ben buyum dıyorum.
Çok saçma geldi bana. İstediğin gibi yıkarsın. Madem sen yıkıyorsun daha ne diye karışıyor ki?! Bizim de kayınvalidemiz var ama çok şükür böyle saçmalamıyor. Bu tarz insanların art niyetli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bulaşık makinesi varsa, kirini suda akıtıp makineye koyarsın. Makine yoksa da elinde nasıl kolayına geliyorsa öyle yıkarsın.Benım bıldıgım elde bıle yıkıcaksam hemen elde bulaşık deterjanı yıkar durularım kenarda bırıktırmem mesela kahve fıncanı yıkıcam elde 4 tane . Ben hemen sabunluyorum duruluyorum kapatıyorum bak sana yapma diyorum hepsını sabunla kenara koy en son durula dıyor hemen düzeltiyorum el alışkanlığı pardon anne dıyorum
oyle vallahı yogun donemlerımde arada oyle yaptım psıkolojıkman sıfırlanıyor bulasıklar :) hahaAa o tekrar çalıştırma olayı çok iyiymiş, hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?