• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu Biliyor muydunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatta hiçbirşey için kendimi cok fazla kasmadığım için , eğer bir kitap zorla gidiyorsa devam etmem bırakırım...ama bu cok fazla olmaz.. cünkü kitap almadan önce araştırırım,sorarım...ama dediğim gibi olmuyorsa da hiiiiiç zorlamam kendimi....

okudunuz kitabı begenmediyseniz yarıda bırakırmısınız?Beğenmesemde onu bıtırmeden bırakmam dıyenlerden mısınız?Ben begenmedım o kıtabı okumaya devam etmem dıyorsanız sız kendınızı oldugundan daha cok sevıyor ve onemsıyorsnuz anlamına gelıryormus eger begenmesemde o kıtabı okumaya devam ederım diyenlerdenseniz kendınız orta derecede onem verıyor ve orta derece sevdiğiniz anlamına geliyormuş şimdi siz ne diyorsunuz???

Çok ilginç bir saptama, doğruluğu da tartışılır=))

Bir kitaptan sıkılsam dahi onu yarım bırakmamaya özen gösteririm; bu kendime orta dereceli sevgimden ötürü değil kitabı tamamlamadan o kitap hakkında bir yargıya varamayacağımdan ileri gelir. Bazen kitabın akışı yavaştır ama bütünsel değerlendirdiğinizde bambaşka bir anlama bürünür ya da işkenceye dönüşen bir kitapta bir cümle ile karşılaşırsınız ki o sizi alıp götürür, türlü düşüncelere ve sorulara sevk eder.

Alışkanlık olmasın diye sevmesemde okurum fakat uzun süre mi alır bu durum.

çok sıkılsamda bitirmeye çalışırım
çok nadir bıraktığım olmuştur belki eee noldu şimdi kendimi önemsemiyormuyum? ilginçç

okudunuz kitabı begenmediyseniz yarıda bırakırmısınız?Beğenmesemde onu bıtırmeden bırakmam dıyenlerden mısınız?Ben begenmedım o kıtabı okumaya devam etmem dıyorsanız sız kendınızı oldugundan daha cok sevıyor ve onemsıyorsnuz anlamına gelıryormus eger begenmesemde o kıtabı okumaya devam ederım diyenlerdenseniz kendınız orta derecede onem verıyor ve orta derece sevdiğiniz anlamına geliyormuş şimdi siz ne diyorsunuz???

Vaktinde bir kişi

"Keleği sonuna kadar yemek zorunda kalacağıma onu bir kenara koyar kıpkırmızı bir karpuzu yerim." demişti.

Ben ise o keleği sonuna kadar yemeği tercih ediyorum.
En kötü kitapta bile muhakkak alacağım vardır.

Başladığım kitabı mutlaka bitirmek gibi bir huyum vardır. İsterse beni sıkıntıdan patlatsın yine de sabreder okurum hatta bunun insanın sabrını arttırdığını düşünüyorum.

Back