Bunu anlatmasına gerek var mıydı?

Elti kişisinin haddinemiymiş densiz insan evlenmişsiniz içinde tutamıyormu bu düşüncesini keşke sizde onu orda bozsaydiniz hadsiz
Havadan sudan bahsedermis gibi anlatti işte :) cok kurnazca hareket ediyor gülerek çok guzel laf sokuyor sen alinirsan yada tepki verirsen aa şaka yaptim oluyor :)

Ben böyle şeylere hiç gelemem ya. Etrafımda böyle şeyler görmeye de alışkın değilim. İnsanlar çok garip.
Bende alışkın değildim. Elti eltiyi cekemez derlerdi ben gülüp geçerdim o da insan hatta kizkardes diye. Ama gerçekten öyle olmuyomus

Eltinizin dangalak muhabbetinden rahatsız olacağınıza, eşinizin onun ağzını kapatmamasından rahatsız olun..

İstese elti kişisini susturur zaten konunun öznesi kocanız olduğuna göre eltinin gagasını susturmakta ona düşer.

Evden kovsaydın ya. Dünyada başka şaka mı kalmamış. Niye sokuyonuz vizyonu dar insanları evinize

Ben olsam ee benim eşiminkilerini çok anlattın hele sen kendi eşinin eskilerine gel anlat derdim gulerdim

Valla ben olsam bak kizi cok ovme ki abimin (kaynin) seni bosayip onu alasi gelecek derdim. Ondan sonra o dusunsun dursun.

Ya da eşinize soyleyin abisi ile konussun karina soyle aklini basina alsin desin. Ay gicik oldum gece gece yaa

tepkı vermeyerek en ıyısını yapmıssınız
zaten ozellıkle tepkı verın kızın bozulun dıye boyle yapıyor

komplekslı eltı

bosverın cahıllıgıne verın

Seni kıskanıyor belli ki. Sende inatla hiç bozuntuya verme aa öyle mi canım demek ki kısmetinde yokmuş şuan çok mutluyuz vb şeyler söyle onu daha da kıskandıracak

seninki gene eltiymis benim sapık kayınvalidecigim anlatıyo utanmadan ayyy dio kıs kıs gülüyo bide terbiyesiz bizimki kızı yapıcaktıda iste zaman yetmemis cok cilvelesmisler abisi gelmis görmüs onları yapamamıslar bak diyo

igrenc yaratık

sinir olmuş gibi değil de eğlenmiş gibi yapın ve diğer kızları siz eşime göstermişsiniz ama bizim evliliğimizde çaba gösterip gönlümü kapan eşim oldu işte fark işte sonuç deyip oturtun eltinizi resmen gösterdiğiniz bozulma tavrıyla ona muhteşem bir haz veriyorsunuz. alın ondan hazzı geri siz haz duyun katolog kızı değil özel insanım deyin emek sonucu sevildim falan ama eltinizin hazzını geri verin

En iyi cevap seçebiliyo muyuz? Tam isabet olurdu bu cevap bidahakine soylicem :)

Eşim yokken de çok yapardi bu muhabbeti. Esime anlatirdim inanmazdi yaninda anlatmasi iyi oldu ama tabiki yeterli bi cevap vermedi ona

tepkı vermeyerek en ıyısını yapmıssınız
zaten ozellıkle tepkı verın kızın bozulun dıye boyle yapıyor

komplekslı eltı

bosverın cahıllıgıne verın
Tepki vermememin sebebi beni ezsin diye değil okkali bi cevap verebilmek icindi. Ama bu tabi sinirle öfkeyle değil akillica olsun istedim. Amacina ulasamasin. Zamanini bekliyorum.

Evden kovsaydın ya. Dünyada başka şaka mı kalmamış. Niye sokuyonuz vizyonu dar insanları evinize
Eltim aksine cok kültürlü ve kendini gelistiren biridir. Yani bunu cahil birisi yapmadi. Bize gelmek istediler bende buyrun dedim. Evden kovma kismina eşim musade etmezdi ne yazik ki

Benim kv yapmıştı bunu
Hatta kızıma hamileyken o kişinin ismini önermişti koymamız için

Bozulmak ne kelime sinirimden eşime bile fırça atmıştım suçsuz günahsızken

Çok haklısın ama söyle zevk mi alıyorsun böyle geçmişteki adayları bana aktararak diye sor konuş yani
Densiz!

Eltim aksine cok kültürlü ve kendini gelistiren biridir. Yani bunu cahil birisi yapmadi. Bize gelmek istediler bende buyrun dedim. Evden kovma kismina eşim musade etmezdi ne yazik ki
Cahilligin eğitimle alakası yok hatta okumuş cahil daha kötü ...
Siz yakışanı yapmışsınız kapımız gelen herkese açık diyerek sizin ondan bı farkiniz olmalı çünkü
Büyüklük sizde kalsın önünüzde uzun bir ömür var elbet öğrenecek nasıl olunması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…