• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunların kokusunu seven varmı:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi *Ayyıldız*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende de var o anormallikler hatta daha fazla sanırım
tiner,oje,aseton,bally,uhu,
hatttaaaaa
çiy yufka yemek, çig hamur yemek(hele un kurabiyesi hamurunu öylece bitirebilirim),yogurulmuş köfte yemek (pişmeden)

yeni boyanmış ev kokusu,oje kokusu:asigim:
allan balicisiyim ben ya:roflol:

ayakkabı boyası kokusu kitap kokusu yağmurdan sonraki toprak kokusu mobilya kokusu bide sucuklu yumurta kokusukaydirigubbakcemile2

bende de var o anormallikler hatta daha fazla sanırım
tiner,oje,aseton,bally,uhu,
hatttaaaaa
çiy yufka yemek, çig hamur yemek(hele un kurabiyesi hamurunu öylece bitirebilirim),yogurulmuş köfte yemek (pişmeden)

ayy o anormalliklerin aynısı bendede var yahu..
hele mantı sıkarken hepsini ağzıma atıom...
çiğ yufkayada bayılırım özellikle yemek için alıorum onu biliomusun..
yoğrulmuş köfteye bişi demiom bile o baharatlarla ve tuzla harika...

en sevdiğim koku mazot,tiner,boya,yeni kiap dergi vs
bende kendimi tek bilirdim meğer benim gibi ne çok seven varmış bu kokuları

benim bir arkadaşımda şu anda ankarada ikamet ediyor kendisi adı da vildan,benim bu anormal arkadaşın sigara izmarit kokusunu çok seviyor.burası çok normal.o sigaranın külünü yiyor.çıtır çıtır çok güzel tavsiye ederim demez mi öldürüyor beni...

benim bir arkadaşımda şu anda ankarada ikamet ediyor kendisi adı da vildan,benim bu anormal arkadaşın sigara izmarit kokusunu çok seviyor.burası çok normal.o sigaranın külünü yiyor.çıtır çıtır çok güzel tavsiye ederim demez mi öldürüyor beni...

:1shok:
Midem döndü inanın
anormal bir davranış şekli bu

boya kokusunu severim.bide bizim burda metromuzdan bi koku gelir ara sira.o kokuya hastayim.zaten cogu kisi seviyor burda metrodan gelen kokuyu,eminim sen de severdin ayyildiz:)) ama turkiyedeki metrodan o koku gelmiyor.herhalde yeni insa edildi henuz kokmuyor ondankaydirigubbakcemile3

Back