A
*Ayyıldız*
Ziyaretçi
- Konu Sahibi *Ayyıldız*
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum; Ben oldum olası oje, tiner,aseton, uhu,naftalin. boya. benzin kokularını sevmişimdir:bbo:
Normal değil biliyorum:bbo:
Ama merak ediyorum benimle aynı anormalliği paylaşan kaç kişi var???
Yoksa şahsıma münhasır mıyımyerimseniben
yalnız değilsin cnm :)) uhu ve boya kokusundan ben de hoşlanıyorum :uhm:
Ben de çekiniyorum:1no2: İnsanlar sanki normal misin? der gibi bakıyorlar :uhm:oldum olası bayılmışımdır, ama küçükken söylemeye çekinirdim sanki kötü bişemiş gibi :roflol:
Yanlız değilsin canım :1hug:
Ben birde yağmur çiseleyip geçtikten sonra topraktaki kokuyu seviyorum.
Bizimkiler kapıyı camı kapatırlar..Ben hiç istifimi bozmam..utanmasam camı açıp burnumu çıkarıp derin derin içime çekicem:roflol:bende severim oje aseton benzin tiner heleki benzinciye girince benzin kokulari cok hosuma gideyo
[B]Yooo normal bişeee Bence bende bayılırım bu kokulara :smiley-cool: hatta ortaokulda işteknik derslerinde uhu yada bali lazım olurdu hem öğretmenin verdiği işi yapardık hemde sonıf deli gibi bali uhu kokardı bayılırdım kafamçokkarıştı zaten 2 yaşımdan 6 yaşıma kadar Falanda kömür ve Taş yemişim ben :roflol: zaten tee annecim zor bıraktırmış bana ozamandan arızalıymışım şimdi bile Olsa yerim walla ama taşlar sarı kömürlerde eski kaya kömürlerden olsun lütfennnnnnnnnnnnn :1rolleyes:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?