Bunun fiyati cok yüksek 100ml 899.93 euro nerdeyse bin euroya yakin.
buda eau de parfum sprey 30ml si 95 frank..3 ününde saf parfümleri cok pahali..3 ününde eau de parfüm spreyleri var..ama ben su pahali olanlari cok merak ettimkafamçokkarıştı
selam arkadaşlar,nurpare senin özelinede yazmıştım ama burayada yazayım belki diğer arkadaşlar da
yardımcı olabilirler.bana önerdiğin parfümlerin çoğunu denedim.bazıları baharat kokusu,bazı çiçek miş.
bir tek j.lo yu bulamadığım için deneyemedim.parfümerideki bayan bana hafif kokular istediğim için
2 koku daha önerdi.biri noa,diğeri salvador dali
salvador daliden hiç bişey anlamadım gerçekten çok hafif,fakat int.ten araştırdığımda kızın bana
gösterdiği şişle ile internetteki şişe çok farklı.bu işi anlamadım.
ayrıca senin önerrmiş olduğun birkaç kokuda da aynı sorunu yaşadım.internetteki parfüm şişesi ile
kızın gösterdikleri arasında fark var.(mesela iki parfümün şişe renkleri farklıydı)böyle bir şey olabilir mi?
..
Canim sen pahali olanlari denmedinmi?
kizlar ben tr ye gidiyorum,free shoptan parfüm almayi düsünüyorum..sabiha gökcen havalimaninda parfüm fiyatlari nasil??istanbuldanmi,yoksa burdanmi alsam,bilen arkadaslar varsa lütfen yardim etsinler,cünkü daha önce free shoptan parfüm almadim..
Canim ben gecen hafta iki günlügüne sabiha gök cenden uctum is icin iki günlügüne gitmek zorundaydim parfüm fiyatlarina baktim hatta bir kac tanede denedim disardan yani magazalardan bayagi uygun fiyatlari gittiginde bir incele derim.Sana iyi gezmeler canim iyi eglenceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?