Bunlari not alin...

selam arkadaşlar,nurpare senin özelinede yazmıştım ama burayada yazayım belki diğer arkadaşlar da

yardımcı olabilirler.bana önerdiğin parfümlerin çoğunu denedim.bazıları baharat kokusu,bazı çiçek miş.

bir tek j.lo yu bulamadığım için deneyemedim.parfümerideki bayan bana hafif kokular istediğim için

2 koku daha önerdi.biri noa,diğeri salvador dali

salvador daliden hiç bişey anlamadım gerçekten çok hafif,fakat int.ten araştırdığımda kızın bana

gösterdiği şişle ile internetteki şişe çok farklı.bu işi anlamadım.

ayrıca senin önerrmiş olduğun birkaç kokuda da aynı sorunu yaşadım.internetteki parfüm şişesi ile

kızın gösterdikleri arasında fark var.(mesela iki parfümün şişe renkleri farklıydı)böyle bir şey olabilir mi?

..

Canim sana söyledigim parfümlerden tek alttaki üc tanesi baharatli gerisi agir degil mesela bir lancome miracle suan üzerimde var ciceksi ve tatli bir koku sekerli ve agir degil digerleride öyle hepsi kalidci ve harika hafif kokulardir siselerinin farkli olmasi imkansiz zaten parfüm sisesiyle dizayn edilir ve sisede o kokuyu temsil eder vede kolay kolay degismez siseleri benim sana tavsiye ettiklerimin siseleri hepsinin aynidir canim ve hepside mis gibi kokulardir ben agir ve baharatli kokulari fazla sevmedigim icin bunlari kullaniyorum.Dedigim gibi alttaki üc koku agir yazdimda zaten sen düzgün yani ismi taninmis bir parfümeriye git bir daha bak kokulara bence.

Noa hafiftir bende fazla kalici olmuyor pek fazlada bir özelligi yok zaten tercih etmem salvador dali bir markadir ve bi cok koku cesidi vardir sana hangisini gösterdigini bilmiyorum canim.Benim sana önerim GLO ve Versace Crystal Noir bunlar püdramsi cicek kokularidir. Begenmeyecegini sanmiyorum.

Son düzenleme:
Bak noa cacharel markasina ait onun bile kac cesidi var parfümü parfümeride calisan bayan tam ismiyle vermesi lazim canim.Savador Dali ama hangisi adamlar bir tek parfüm cikarmiyorki bir marka altinda onlarcasini cikariyorlar hatta ayni isimin degisik versiyonlarini cikarip yanina eklenti yapiyorlar noa , noa perle, noa fleur buda cachaerlin parfümüdür ve sadece noa yoktur daha bir cok parfümü vardir.Kaliteli bir yere git orada dene benim sana tavsiyem bu.

Bak euphoria calvin klein a ait bir ürün ama euphoria, euphoria blossom ve euphoria crsstalline ayni isim ve siseden üc tane var ve kokulari farkli umarim anlatabilmisimdir canim.

Son düzenleme:
tamam canım şimdi anladım,sanırım bana denetilenler o markaların farklı kokularıydı.senin tavsiye

ettiğin kokulara tekrar bakacağım ist.ünlü kozmetik mağazaları var.onlara uğrayayım.tekrar

deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Canim sen pahali olanlari denmedinmi?

hayir parfüm spreyleri vardi..ama normal parfümleri bile sahaneee...digerleri cok pahali cnm,kimse alamaz kolay kolay..5,6 ay önce komple vardi,ama merak edip bakmadim bile..ücündende 2 ser.3 er kalmis..pahali olanlar yok zaten..ama kokulari cok cok güzell..

kizlar ben tr ye gidiyorum,free shoptan parfüm almayi düsünüyorum..sabiha gökcen havalimaninda parfüm fiyatlari nasil??istanbuldanmi,yoksa burdanmi alsam,bilen arkadaslar varsa lütfen yardim etsinler,cünkü daha önce free shoptan parfüm almadim..

Canim ben gecen hafta iki günlügüne sabiha gök cenden uctum is icin iki günlügüne gitmek zorundaydim parfüm fiyatlarina baktim hatta bir kac tanede denedim disardan yani magazalardan bayagi uygun fiyatlari gittiginde bir incele derim.Sana iyi gezmeler canim iyi eglenceler...

saolasin cnm..

merhaba nurpare yine ben:kedi:

henüz bir koku alamadım.bu kadar incelememin nedeni alacağım kokuyu devamlı kullanacak olmam.yani benim kokum olarak tanınsın istiyorum çevremde...

tavsiyen üzerine cevahir deki parfümericileri gezdim yine bir çok koku denedim.aklım daha çok karıştı.

birde bazı parfümericilerde testerları yarı fiyatına bıraktılar.bu konuda fikrin nedir.yoksa çilekten mi
sipariş vereyim.

canım son denediğim kokular

este lauder pleasues delight
lancome miracle
tommy girl

bunlarda benim hoşuma gitti.

lancome sen önermiştin zaten

şu anda senin önerdiğin ve benim deneyemediğim iki parfüm kaldı.
bunlarda biri versace cristial bright
biri de j.lo glow

bunların testerları olamdığı için deneyemedim.yarın başka bir kozmetikçide bunları deneyip karar vermek istiyorum

yukarıda yazdığım parfümlerin kokuları sence nasıl?ve internetten alışveriş daha mı uygun olur?

bu arada buvlgarı omnıa green jade de çok beğendim ama satıcı kız eaude toilette olduğu için kokusu kalıcı değil dedi.ne dersin?

sheizedo zen nasıl bir koku canım..önerir misin ??
hilary duff with love mi sheizedo zen mi ?? yaşım 20 bana göre hangisi daha hoş lur..acil fikirr

:)) canım hilary kullandım ama zen mi hilary mi karar weremedim :) kokusunu hiç bilmiyorum zen in..arkadasımla değiştik bakalım yakında gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…