Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu parfümü bilmiyorum canim onun icin birsey diyemiyecegim.Sen kendin bir dene derim.
Amber türkcesi misk galiba vanilya sandoloz agaci icinde olanlardan bazilari ylang ylang agaci 25 metre yüksekte bulunan nadir bir agactir bu parfüm mis gibi kokar. Gardenia ise gardenia cicegi yasemin portakal daga cok cicek agirlikli bir koku gardenia bir kilo yagi kirbin euro dur ve nadir bulunan bir cicektir. Yani bu kokular özel kolleksiyondur o yüzden heryerde bulunmaz burda bile özel siparis veriyorsun öyle geliyor parfümerilerde yok.30 ML 60 euro. Bulabilirsen al derim ben bir arkasima hediye gelmis kokulari cok özel zamanlarda kullaniyor cok kalici ve cok özel kokular.
Evet canim mükemmel kokular ben hepsinin bilmiyorum ama bir arkadasim kullaniyordu hediye gelmis ben bu ismi ilk onda duydum ve kokusunada bayildim zaten ama heryerde satilmiyor siparis edebiliyorsun bildigim kadariyla.Sizin orda satiliyor ne güzel üstelik testerinide deneyebiliyorsunuz.
nurpare sezen01 kızlar bu parfüm tr de varmı çok merak ettim opuyorumnanaktan
Bunun 100ml 186.50 euro bu yine iyi digerine bakarak ama kokularinin muhtesem oldugunu hatirliyorum cünkü arkadas kullaniyordu simdi iyiyce meraklandim fiyatlari cok yüksek özellikle digerinin.