• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlari not alin...

iyi akşamlar sonunda parfümlerimi aldım parfümlerimi dedim çünkü 3 koku aldım karar veremeyince..

lancome miracle

tommy girl

birde hiç duyulmamış bir parfüm vardı.arsenal woman diye kokusu ve fiyatı hoşuma gitti.100ml 50 tl.

idi bu yüzden onuda aldım.

yardımların için teşekkür ederim.son yazdığım kokuyu duydun mu hiç fikrin var mı?
birde satıcı çocuk bana ısrarla blanca diye bir parfüm satmak istedi.şöyle beyaz kabarık kabarık bir şişesi var,onunda fiyatı uygundu ama almadım ne dersin?

iyi akşamlar sonunda parfümlerimi aldım parfümlerimi dedim çünkü 3 koku aldım karar veremeyince..

lancome miracle

tommy girl

birde hiç duyulmamış bir parfüm vardı.arsenal woman diye kokusu ve fiyatı hoşuma gitti.100ml 50 tl.

idi bu yüzden onuda aldım.

yardımların için teşekkür ederim.son yazdığım kokuyu duydun mu hiç fikrin var mı?
birde satıcı çocuk bana ısrarla blanca diye bir parfüm satmak istedi.şöyle beyaz kabarık kabarık bir şişesi var,onunda fiyatı uygundu ama almadım ne dersin?

Canim güle güle kullan söyledigin o iki parfümü bilmiyorum ama sonucta sen begenmissin miracle ve tommy girl de güzel kokulardir ayrica ikiside kalicidir dedigim gibi güle güle kullan misler gibi kok.

mrb ben buket nurpare parfümler hakkındaki bilgilerin beni çok etkiledi ben de sana bi danışmak istedim vanilyalı şekerli ve çok ağır olmayan kokuları seviyorum bana da fikir verirsen sevinirim canım.. teşekkürler

l_de_lolita_lempicka.gif
dior-miss-dior-cherie-edp-vapo-100ml.jpg
chopard-casmir-eau-de-parfum-spray-100ml.jpg

mrb ben buket nurpare parfümler hakkındaki bilgilerin beni çok etkiledi ben de sana bi danışmak istedim vanilyalı şekerli ve çok ağır olmayan kokuları seviyorum bana da fikir verirsen sevinirim canım.. teşekkürler

Umarimm yardimci olabilmisimdir canim bunlar sekerli ve vanilyali kokular tabii daha bir cok var ama parfümerideki bayanda sana istedign kokuyu tarif ettiginde yardimci olacaktir.

nurparecim dün tr den döndüm..sabiha gökcenden bir parfüm aldim..ben cicek kokularini cok severim..kokuda cok hosuma gitti..hafif kokulari sevenlere tavsiye ederim...

Bu arada yukaridaki yaziyi ben yazdim canim diger isimlede diyet gruplarina katiliyorum taniyamazsin diye nurpare olara tekrardan yazdim.

guerlain idylle cnm..93euro, pahali ama güzel bir kokusu var..iyiki yazdin cnm yoksa taniyamazdim seni..insallah zayiflarsin..bende 5 ayda 22 kilo vermistim..8 sene oldu..verdigim kilolarida geri almadim..bu arada tr seyahatim iyi gecti,hasret giderdim bol bol..

guerlain idylle cnm..93euro, pahali ama güzel bir kokusu var..iyiki yazdin cnm yoksa taniyamazdim seni..insallah zayiflarsin..bende 5 ayda 22 kilo vermistim..8 sene oldu..verdigim kilolarida geri almadim..bu arada tr seyahatim iyi gecti,hasret giderdim bol bol..

Diyetisyen kontrolündemi zayifladin yoksa kendin mi diyet yaptin.Kilolari geri almaman cok güzel canim insallah bende basaracagim.

abim sağolsun ingiltere'den britney spears'ın fantasy parfümünü getirmiş.çok hoşuma gitti.çok sıkmamak lazımmış ;) fazlası zararrrr..otobüste kendi parfümümden bayılacaktım bayanssulusmile

abim sağolsun ingiltere'den britney spears'ın fantasy parfümünü getirmiş.çok hoşuma gitti.çok sıkmamak lazımmış ;) fazlası zararrrr..otobüste kendi parfümümden bayılacaktım bayanssulusmile

ya biliyorum üstünden çoookk zaman geçmiş ama ilk sayfada oryantal olarak önerilen parfümlerden vera wang-look var acaba kullanıp memnun kalan var mı?

Back