• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlari not alin...

Crystal_Noir.jpg
Iste sana pudramsi vazgecemeyecegin harika ve kalici bir koku.

Kizlar bazi topiklerdede okuyorum bazi arkadaslar aradigim tam benim kokum dedigim parfümü daha bulamadim falan diyor bende anlamiyordum binlerce mükemmel parfüm arasindan nasil bulamazlar diye herhalde acik parfümleri deniyorsunuz benden tavsiye orjinalini deneyin parfüm kullanan arkadaslar acik ve orjinali arasindaki farki hemen anlar.Internetten arattiginizda bazi sitelerde parfümler cok uygun mesela ben jasmin noir i douglasta 105 euro 100 ml ben aldim 30 euro paket parasiyla 36 euro civari 100 ml benimkiside ve orjinal sahte falanda degil düsünün bir parfüme verecegimm parayla kac tane alabiliyorum.Sadece sizlere belirtmek istedim aciklari tavsiye etmiyorum.

lancome-miracle-100ml-dama.jpg
Calvin_Klein_Euphoria_EDP_w.jpg

davidoff_ech_women.jpg
2328.jpg
Iste seni bunaltmayacak mis gibi ayni zamandada kalici kokular.Bunlardan bir degil bir kac tanesine bayilacaksin eger dedigin tarz kokulari seviyorsan inan bana.

Son düzenleme:
eee noldu? heveslenmiştim bana yardımcı olacak birileri olur zannetmiştim.kimseden cevap yok.

hadi arkadaşlar bekliyorum....

Deneyince haber ver canim hangisini begendin yalniz iki bilegine ayri ayri dene ik taneden fazla deneme bir gün sonra diger ikisini dene benden tavsiye sana yoksa hepsini karistirirsin birsey anlamazsin.

sağol canım deneyince mutlaka haber vereceğim.bundan sonra dnemek içinde orjinallerine

bakacağım.dediğin gibi belki bu yüzden farkediyordur.

Bunlarda agir dedigimiz kokular canim eger bunlarida denemek istiyorsan parfümerilerden orjinallerini dene acik parfüm olayi fiyasko bence cünkü parfüm bir bestedir adamlar ona emek veriyor alt nota üst nota vs.orjinal parfümde vardir. Acik parfüm sahtedir orjinalinin yerini tutmaz.Internette bazi sitelerde parfümler uygun fiyata satiliyor oradan kendine begendiklerini getirtebilirsin, hem uygun almis olursun hemde orjinalini kullanirsin.

Tsk ederim nurpareCim..
ben istedigimde hafif bir koku aslinda.. denemem lazim ikisinide.

Peki bu Sitelerin adreslerini banada yollayabilirmisin?
Sevinirim.. :)

19182_buyuk.jpg
With Love Hillary Duff ...Icerigi; Coşkulu mango ve köpüklü şampanya coşkusu sunan parfümün üst notaları özlü ve seksi mango meyvesinin coşkusu ile başlıyor. Kalp notalarındaki mango çiçeği yaprakları ve egzotik cocobolo ağacı bu nadir güzelliğe yoğunluk ve sıcaklık kazandırıyor.

Son düzenleme:
nd.2315.jpg
Wrapped With Love by Hilary Duff ...Canim sonradanda bunu cikarmis beyaz cikolata ve vanilya agirlikliymis buda ama ben denemedim kokularini bilmiyorum.

Tsk ederim nurpareCim..
ben istedigimde hafif bir koku aslinda.. denemem lazim ikisinide.

Peki bu Sitelerin adreslerini banada yollayabilirmisin?
Sevinirim.. :)

chopard_cascade_bottle.jpg
Canim bunuda dneyebilirsin ben parfüm alirken kücük testerini vermislerdi benim hosuma gitti hafif sekerli ve ciceksi bir koku gibi geldi bana.Dene testerini belki begenirsin.

Back