• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlari not alin...

sonunda doğru topiği buldum galiba arkadaşlar....opuyorumnanaktan

bende kokudan hiç anlamıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.

ben sabunumsu,pudramsı,"temizlik" gibi kokan, asla ve asla ağır olmayan kalıcı bir koku arıyorum

yaz kış kullanmak istiyorum,istiyorum ki bu benim kokum olsun. uzun yıllar kullanayım.

daha önce tavsiye edilip denediklerim,istediğim gibi çıkmadı.belki de ben orijinallerini almadığım içindir.

denemek için açık parfüm alıyorum.memnun kalırsam orijinallerini alırım diyorum ama yok bi türlü

istediğimi bulamıyorum

Parfüm denemelerini kesinlikle orjinallerde yapmalısın canım.:olmaz:Taklitlerin kokuları çok yakın bile olsa bişey muhakkak eksik oluyo bence.Doğru parfümü ancak öyle bulabilirsin.

bende magie noir i merak ediyorum lancome dan bir de anncik goutal dan ce soir ou jamais yi? ben aslinda sekerli çiçekli kokulardan hoslaniyorum ama sanirim pudramsi çiçeksi kokular daha zarif ve asil ve ben daha zarif ve asil kokmak istiyorum seksi den çok =))

Glow.jpg
Pudra ve cicek kokusu ben seviyorum.Cicek bahcesinde gibi hissedersin.

bu parfumu goremiyorum yaa :s

Sevgili nurpare verdiğin bilgilr için teşekkürler.
Benimde alerjim var, kolay kolay parfüm kullanamıyorum.
Ama geçen yıldan bu yana rahatsız olmadan kullanabileceğim bir parfüm buldum .
Kokusu çok hafif geliyor ,beni tıkamıyor, mutlaka sizlerde biliyorsunuzdur.Sadece paylaşmak istedim.
PUR BLANCA...

Back