Bunlari not alin...

Tatli bir cicek kokusudur. Kullandim memnun kaldim.Tavsiye ederim.Icerigi,Oryantal çiçeklerden oluşmuş sıcak ve modern bir aroma.
Üst notalarda bargamot, mandalina, liçi, şeftali ve solar akoru bulunan koku, orta notlarında egzotik meyveler, erik, yasemin ve beyaz zambaklakarışıyor.
Alt notalarında vetiver, kuru amber, vanilya, misk ve yosunla parfüm kalıcılığını ve unutulmazlığını artırıyor.

Kullanmadim ama testerlerinden denedim ciceksi kalici ama fazlada hafif olmayan bir kokudur.Icerigi; Madam Chanel’in modern ruhunu somutlaştırır.
* Yasemin ve gül karışımıdır.
* Kokuyu adeta bir taç yaprağı gibi yansıtır.
* Zarafet; sadelik ve alçakgönüllü lükslüğün içinde ifade edilir.Sen yinede kendin test et canim.Benim illada alacagim bir koku degil zaten chanel pahalidir biliyorsun.Ama zevkler farklidir sen begenebilirsin.

Son düzenleme:
Ciceksi mis gibi bir koku kullandim tavsiye ederim her zamanda severek kullanabilirim.Icerigi; parfümünün yumuşak oryantal ve çiçeksi versiyonu. sizi ferah, sonsuz, çiçeksi, odunsu ve meyveli kokusuyla sarar. vanilya, kehribar ve paçuli karışımıyla şehvetlidir. sıcak ve hafif güneşli baharatlı yüzü - her ikisi de ferah ve kışkırtıcı. doğunun zarif gizemini yayar.

tene gore kokularin yakistigini dusunuyorum bugday tenliyim..severek kullandigim parfumler bunlar..
miracleyi kisin kullaniyorum agir kokusu var ama guzel..
jadore vazgecemeyecegim ozel bir koku..
bulgari herzaman kullanmiyorum,kiyamiyorum esimin hediyesi cunku..kokusu guzel bunuda tavsiye ederim..

cnmcim bugün gittim,baktim, inanilmaz kokular bunlar..fiyatlarida ucuyor,ama inanki degermis..3 tane ayri koku var..biri amber ylang ylang bu digerlerine göre daha agir,yasmin ayni yasemin cicegi gibi,amaaa gardenia muhtesemmmmm..cicek bahcesinin icindesin..ordaki kizada sorduk bunlar spezial dedi..fiyatlari her 3 ü icinde ayni..30ml si 95frank,75ml si 150 frank.digerleri neymis bu parfüm serisi tek kelimeyle mükemmelll..

Evet canim mükemmel kokular ben hepsinin bilmiyorum ama bir arkadasim kullaniyordu hediye gelmis ben bu ismi ilk onda duydum ve kokusunada bayildim zaten ama heryerde satilmiyor siparis edebiliyorsun bildigim kadariyla.Sizin orda satiliyor ne güzel üstelik testerinide deneyebiliyorsunuz.

evet cnm denedim,amber ylang ylang,banyo yaptigim halde hala bilegimde kokuyor,gardenia,salima SIKMISTIM su an buram buram cicek kokuyor..

Bunun 100ml 186.50 euro bu yine iyi digerine bakarak ama kokularinin muhtesem oldugunu hatirliyorum cünkü arkadas kullaniyordu simdi iyiyce meraklandim fiyatlari cok yüksek özellikle digerinin.

Bunun 100ml 186.50 euro bu yine iyi digerine bakarak ama kokularinin muhtesem oldugunu hatirliyorum cünkü arkadas kullaniyordu simdi iyiyce meraklandim fiyatlari cok yüksek özellikle digerinin.

cnm bunun kokusu agir,ben baskin olarak vanilya kokusu aldim,ama durdukca güzellesiyor..tekrar söyleyim 30ml si 95 frank..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…