bunları da ben yaptım :)

çok güzel olmuş ellerine sağlık... tam benim sevdiğim motifler ...

ben teşekkür ederim :) bende çok seviyorum çok güzel desenler var ama bizdeki sitelerde pek desen yok özellikle yabancı sitelerde var o siteleri de çözmek zor oluyo ama bişeyler bulabiliyorum yine de şu anda pano işliyorum bitsin onu da koyarım. :) desende yollayabilirim

Ellerinize sağlık . . .
Ben de bunu
yapmak istiyorum ama daha önce hiç deneyimim olmadı bana yardımcı olabilir misiniz ?
Nereden ve nasıl başlamalıyım ?

bunları işlemek zor değil ki önceden birşey bilmene gerek yok bildiğin kanaviçe çarpı tekniğiyle işliyorsun, sadece sabır işi, elinde bu desene ait şemalar varsa ince delikli kanaviçe alıp başlaya bilirsin eğer yoksa buradan şemaları yollayabilirim:)

Canım ama bu kanaviçe nin sanırım rengi siyah yani siyah kumaş üzerine işlenmiş gibi duruyor.
Elimde şemalar var ama işe nereden başlayacağımı bilemiyorum . . .
Mesela ilk parçası bu .
Ben malzemeciden öncelikle ip iğne ve kanaviçe alacağım sonra başlayacağım kanaviçe üzerindeki kareleri saymaya sanırım ve kasnak yardımıyla da çarpılar atacağım . . .Yani böyle hayal ediyorum . :26:

canım o kanaviçe siyah değil anladığım kadarıyla o siyah yerler siyah iple işlenmiş öyle duruyo çünkü siyah yerler - şöyle bir işaretle belirlenmiş her renge ayrı bir işaret koyuyorlar siyah olan yerlere de - işaret konulmuş çünkü kedinin gözlerin dede aynı işaret var ve siyah ama tercih meselesi tabiistediğin renk kanaviçe üzerine işleyebilirsin evet aynen söylediğin gibi malzemeleri al başla bitince de paşlaş görelim tamam çok zevkli zor değil hatta bayılacaksın desen çıkmaya başladıkça :)

bende çok beğendim güle güle kullan canım , ellerine sağlık

teşekkür ederim canım tavsiye ederim hastalık gibi takıldın mı bırakamıyorsun :)

slm arkadaşım bende bayılırım etamine.senin işlediğin etamin kumaşının markası nedir.ne diye aldın onu merak ettim.ben ankaradayım bizim burda fransız etamini diye satılıyor.ben bunlardan perde yapmak istiyorum.kafamda tasarladım ablam yaptı hemde yatak odasına muhteşem ötesi oldu.en kısa zamanda yapcam.senden haber bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…