bunları da ben yaptım :)

cok güzel olmuslar bayildim. bende yapiyorum ama daha yeni yeni sizden ögrendigimde etaminin ince delikli olmasi benimkiler kalin delikli pek hos durmuyor. rica etsem bi tanede pano semasi paylasirmisiniz

cok güzel olmuslar bayildim. bende yapiyorum ama daha yeni yeni sizden ögrendigimde etaminin ince delikli olmasi benimkiler kalin delikli pek hos durmuyor. rica etsem bi tanede pano semasi paylasirmisiniz

Tesekkur ederım sagolun etamını ınce delıklı alın desen daha guxel duruyo paylasırım tabi ben simdi bı kactane paylasıyım manzara daha sonra da yardımcı olurum kolay gelsin :)

Tesekkur ederım sagolun etamını ınce delıklı alın desen daha guxel duruyo paylasırım tabi ben simdi bı kactane paylasıyım manzara daha sonra da yardımcı olurum kolay gelsin :)

Eklentiler

• Ayv1.jpg
    236,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Ayv2.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Ayv3.jpg
    301,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Ayv4.jpg
    284,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Ayv5.jpg
    292,3 KB · Görüntüleme: 57

Eklentiler

• Fre1.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Fre2.jpg
    250,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Fre3.jpg
    183,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Fre4.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Fre5.jpg
    219,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Fre6.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Fre7.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 52

Eklentiler

• Ht1.jpg
    261,9 KB · Görüntüleme: 67
  • Ht2.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Ht3.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Ht4.jpg
    185,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Ht5.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Ht6.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 76
  • Ht7.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Ht8.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 62

Eklentiler

• hy1.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 63
  • hy2.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 63
  • hy3.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 69
  • hy4.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 58
  • hy5.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 66

Eklentiler

• ruzgar1.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 51
  • ruzgar2.jpg
    283,5 KB · Görüntüleme: 71
  • ruzgar3.jpg
    276,5 KB · Görüntüleme: 57
semalar

Eklentiler

• SONBA1.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 59
  • SONBA2.jpg
    350,4 KB · Görüntüleme: 60
  • SONBA3.jpg
    351,6 KB · Görüntüleme: 61
  • SONBA4.jpg
    348,4 KB · Görüntüleme: 66
  • SONBA5.jpg
    376,4 KB · Görüntüleme: 75
  • SONBA6.jpg
    316,3 KB · Görüntüleme: 49
  • SONBA7.jpg
    366,9 KB · Görüntüleme: 65

bi kac tane paylastım ins begenirsin desen buldukca yardımcı olurum kolay gelsin :)

bi kac tane paylastım ins begenirsin desen buldukca yardımcı olurum kolay gelsin :)
tesekkür ederim cok begendim ellerine saglik. peki ip olarak kullandiginiz bi marka var mi benim iplerim kalin gibi sanki bunlar icin uygunolmayacak gibi. alirken ipi ne diyerek almaliyim tesekkürler simdiden

tesekkür ederim cok begendim ellerine saglik. peki ip olarak kullandiginiz bi marka var mi benim iplerim kalin gibi sanki bunlar icin uygunolmayacak gibi. alirken ipi ne diyerek almaliyim tesekkürler
simdiden

Rica ederim ☺Ben dmc nin muline iplerini kullaniyorum anchor markanjnda aynı ipleri var iki kattan isliyorum güzel oluyo çoğu semadada bu iki markanin ip numaraları veriliyor kolay gelsin

Rica ederim ☺Ben dmc nin muline iplerini kullaniyorum anchor markanjnda aynı ipleri var iki kattan isliyorum güzel oluyo çoğu semadada bu iki markanin ip numaraları veriliyor kolay gelsin
cook tesekkürler bende yapabilirim insallah bi tane yaptim kücücük oldu paylasayim sizle en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…