bunları da ben yaptım :)

merhaba arkadnaşlar bende evdeyım kocagun ve bişilerle ugraşmak ıstıyorum ama bılgı sıfır:):)nasıl yapılır neler lazım şema dedıgınız ne kasnaksız olmuyomu falan lutfen yapan arkadas bana ayrıntılı bılgı versın bende saate bayıldım.şema falan denmiş ondan yollayabılırmısın bana bıde nasıl mesela aldık etamın dedıgınız şeyı buyuk metreylemı alcaz nasıl saycaz mınıcık seylerı off cok soru sordum nekadarına cevap verırsenız verın:):)cok sagolun şimdiden:KK70:

merhaba arkadnaşlar bende evdeyım kocagun ve bişilerle ugraşmak ıstıyorum ama bılgı sıfır:):)nasıl yapılır neler lazım şema dedıgınız ne kasnaksız olmuyomu falan lutfen yapan arkadas bana ayrıntılı bılgı versın bende saate bayıldım.şema falan denmiş ondan yollayabılırmısın bana bıde nasıl mesela aldık etamın dedıgınız şeyı buyuk metreylemı alcaz nasıl saycaz mınıcık seylerı off cok soru sordum nekadarına cevap verırsenız verın:):)cok sagolun şimdiden:KK70:

merhaba bunları yapmak için öyle çok derin bilgiye ihtiyacın yok kasnaksız da işleyebilirsin kasnaklıda hangisi kolayına gelirse ben kasnakla daha rahat ediyorum :) etamini imce delikli olanlar güzel tuhafiyeler bilir ne kadar lazımsa okadar alıyorsun saate yarım mt fazlafazla yetiyo desene göre anlarsın zaten ipleri alıp başlıyrsun işlemeye ben de çok model var bir kaç tane yollayayım beğendiğinin şemasını yollarım kolay gelsin:) aynı şeyleri çift çift eklemiş olabilirim :) $53468294_161.jpg $orologio_innamorati_luna.jpg $orologio_narcisi2.jpg $orologio_pacolo_1a.jpg $orologio_paperelle_1a.jpg $orologio_primavera_1a.jpg $orologio_stagno.jpg $orologio_vado_miele_1a.jpg $pempe1.jpg $roze.jpg $s1.jpg $saaaat1.jpg $saat.jpg $saat1.jpg $ss1.jpg $orologio_hallowin.jpg $orologio_cuochi_1a.jpg $orologio_casa_con_recinto2kö.jpg $çiçek1.jpg $çiçekler.jpg $çiçekler2.jpg $ev.jpg $gelin damat.jpg $bebiş1.jpg $ayıcık.jpg $gül1.jpg $güller güller1.jpg $gülücük1.jpg $horoz.jpg $k.saat1.jpg $kayıp rakamlar1.jpg $kuşlar.jpg $yaratk 1.jpg $53468294_161.jpg $orologio_innamorati_luna.jpg $orologio_narcisi2.jpg $orologio_pacolo_1a.jpg $orologio_paperelle_1a.jpg $orologio_primavera_1a.jpg $orologio_stagno.jpg $orologio_vado_miele_1a.jpg $pempe1.jpg $roze.jpg $s1.jpg $saaaat1.jpg $saat.jpg $saat1.jpg $ss1.jpg $orologio_hallowin.jpg $orologio_cuochi_1a.jpg $orologio_casa_con_recinto2kö.jpg $çiçek1.jpg $çiçekler.jpg $çiçekler2.jpg $ev.jpg $gelin damat.jpg $bebiş1.jpg $ayıcık.jpg $gül1.jpg $güller güller1.jpg $gülücük1.jpg $horoz.jpg $k.saat1.jpg $kayıp rakamlar1.jpg $kuşlar.jpg $yaratk 1.jpg

slm arkadaşım bende bayılırım etamine.senin işlediğin etamin kumaşının markası nedir.ne diye aldın onu merak ettim.ben ankaradayım bizim burda fransız etamini diye satılıyor.ben bunlardan perde yapmak istiyorum.kafamda tasarladım ablam yaptı hemde yatak odasına muhteşem ötesi oldu.en kısa zamanda yapcam.senden haber bekliyorum.[/QUOTE

merhaba arkadaşım:) benim işlediğim etamin dmc ince delikli kendinden simli bir etamin her rengi vardı simsizi de vardı :) ben şatavatı severim onu da simli aldım :) ince delikli etamin alırsan desen daha güzel duruyor yani kareler küçük büyük olduğu zaman desende büyüyor inşallah işine yarar kolay gelsin :)

canım hepsi cok guzel.bana şu ördeklerın oldugu semayı yollarsan sevınırım bıde ama ben şemadanda anlamamkı tek bıldıgım xxx yapmak başka sekıl oluyomu bunda ben başka bişi bılmıyorumda:):)

canım hepsi cok guzel.bana şu ördeklerın oldugu semayı yollarsan sevınırım bıde ama ben şemadanda anlamamkı tek bıldıgım xxx yapmak başka sekıl oluyomu bunda ben başka bişi bılmıyorumda:):)

canım zaten sen xxxx işliyorsun başka şekil yok şemaya şekli vermek ve nerede hangi ipler kullanıldığını görmek için bakıyoruz değişik simgeler konularak farklı ip olduğunu anlatmaya çalışıyorlar mesela bu yolladığım şemeda da var bazı ip renklerini farklı olduğunu göstermek için . bazılarında \ bazılarında I kullanmış bu sadece renk ayrımını anlatmak için kullanılır öyle bi işleme tekniği yok işleme hep x yapılıyo kolay gelsin :)
Eki Görüntüle 324224 $orologio_paperelle_1b.jpg $orologio_paperelle_1c.jpg

slm arkadaşım bende bayılırım etamine.senin işlediğin etamin kumaşının markası nedir.ne diye aldın onu merak ettim.ben ankaradayım bizim burda fransız etamini diye satılıyor.ben bunlardan perde yapmak istiyorum.kafamda tasarladım ablam yaptı hemde yatak odasına muhteşem ötesi oldu.en kısa zamanda yapcam.senden haber bekliyorum.

merhaba arkadaşım:) benim işlediğim etamin dmc ince delikli kendinden simli bir etamin her rengi vardı simsizi de vardı :) ben şatavatı severim onu da simli aldım :) ince delikli etamin alırsan desen daha güzel duruyor yani kareler küçük büyük olduğu zaman desende büyüyor inşallah işine yarar kolay gelsin :)

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar sabır işi valla bu dimi

X