- Konu Sahibi sevdalinka87
-
Tatlım toplamışsın en güzel cicileri yineGüle güle kullan, ben şu cupcakeli mutfak bezine hasta oldum nerden aldığını sorsam bir cupcakemania olaraktan
mutfak havlusu canım cupcakelı olan, diğerı kurulama havlusu nerden aldım kürkçühandan bir magzadan aldım ama adını malesef hatırlamıyorum
cok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun, eminonu gercekten adeta cennet gibi bende daha bircok sey alicam ordan bilmiyrm ne zamn ama tekrardan gidicem aslinda ayarlayabilirsek birlikte faln da gidilebilir cok da keyfli olur:)canım aldıklarının hepsine bayıldım çok güzellerbende gitmek istiyorum ya eminönüne
Canim cok güzel seyler almissin
Süzgecin cok güzel, bulabilmene cok sevindim, hatta benimkinden daha güzel
cok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun, eminonu gercekten adeta cennet gibi bende daha bircok sey alicam ordan bilmiyrm ne zamn ama tekrardan gidicem aslinda ayarlayabilirsek birlikte faln da gidilebilir cok da keyfli olur:)
CaNim cok tesekur ederim, suzgec olayi gercekten beni de cok mutlu etti ya ben seninkine resmen asik olmustum evmanya da faln baktim yoktu nasil uzuldum yani eminonunde bunla karsilascagim aklimin ucuna gelmezdi gorunce sok olup resmen uzerine atildim inanilmaz gusel oldu ama senin ki yine de daha guzel tatlim emin olabilirsin ama buda havalara ucurmaya yetti
Canim pzar gunu bazi dukkanlar kapali oluo sanirim acilanlar da öğle satlerinde acilio diyo biliyrm ama yanlis olmasin sen iyice bi ogren yine benim izin gunlerim hafta ici kimseyle uyusmuo zatenpazar günü oralar açık olur mu canım. hafta içi çalışıyorum gidemem ben
tesekur ederım canım, emınonunde mercan yokusunda siyavuşpaşa sok. var saglı sollu ıkı tarafı da zuccacıye kaynıo o sokakta ıstanbun unısını arkana dogru aldıgın takdırde sol tarafa dusen magzaların bırınden canım adını hatırlayamıyorum buyuk bır dukkan ama fıyatı da 16 tl, inşallah sen gelene kadar kalır ve bulursun canım:)
ben en çok süzgeci beğendim bayıldım ki halihazırda süzgecim eksik ay bide kesme tahtakm yoksa bana göre çeyizim bittti gibi bişi
mercan yokşunun ne tarafında, çünkü mercan vergi dairesini geçince bavulcular var çantacılar var
istanbul ünisinden aşağı doğrumu inicez canım sirkeciden girincede yokuştan mı çıkıcaz
ben gittiğimde bir bakayım mağaza adını hatırlayabilirmisin aceba
Bir müddet aradan sonra yeni güzelliklerle tekrardan karşınızdayım canlarım:)
Sarev ve Storway cift kişilik nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 836277 Eki Görüntüle 836276
Barine Home yüz ve baş havlularım
Eki Görüntüle 836279 Eki Görüntüle 836280 Eki Görüntüle 836281
Banyom için papatyalı kapı arkası askılığım
Eki Görüntüle 836287
Porselen apliklerim
Eki Görüntüle 836291
Paşabahçe borcam tencere setim
Eki Görüntüle 836295
Kalpli kapaklı fırın kabım
Eki Görüntüle 836297 Eki Görüntüle 836298
Kalpli föndü setim
Eki Görüntüle 836300
Paşabahçe Heybeli Çay seti( 3 kutu aldım 12 kişilik yaptım:)
Eki Görüntüle 836301
Biev misafir servis maşalarım
Eki Görüntüle 836304 Eki Görüntüle 836305
Kapaklı kahvaltılık / saklama kablarım
Eki Görüntüle 836311
Ölçü kabım
Eki Görüntüle 836312
Peçetelerim(puantiyeli olanlara bayıldım kızlar üç paket vardı üçünüde kaptım:)
Eki Görüntüle 836316 Eki Görüntüle 836317
cok tesekkur ederim hicrancim daha guzelleri senin olsun hepimiz mutlulukla kullanalim insallahVallahi harikalar tatlım, Allah ağznın tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Süper bir çeyiz oluyor :)
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim daha guzelleri senin olsun:)canım yeni cicilerini güle güle kullan hepside çok şeker:)
Yine çook tatlı şeyler almşsn gece lambalarına bayıldım
Bernardoya her gidişimde bakmalara doyamadığım, aşktan öte misafir yemek takımına sonunda sahip oldum kızlar mutluluktan uçabilirim:)
Royal Fine chine serisinden Gentle Flora
Eki Görüntüle 819863 Eki Görüntüle 819864 Eki Görüntüle 819865
şeker mi şeker saklama kaplarım, kızlar ayrıca çok da kullanıslı ortasındakı sılıkon yukarı cekılerek kapatılıo ve kabın ıcındeki tum havayı cekıo ınanılmaz da uygun fiyata aldım :)
Eki Görüntüle 819870
görünce gözlerimi yerinden fışkırtan süzgecim( kızlar bu forumda bır arkadasta bu suzgece cok benzer bır model gormustum bayılmısyım ama yurtdısındanmıs çok uzulmustum bunu bulcağımı asla hayal bıle edemezdım:)
Eki Görüntüle 819882
cupcake li kupalarım(özellikle yeşil olana bayıldım)
Eki Görüntüle 819883
cem battal boy tavam:)
Eki Görüntüle 819884
mini çay süzgecim
Eki Görüntüle 819886
biev çerezlikler( kızlar biev in bu modelinin çay seti var bende çok sayıda turlu turlu parcaları ancak bu cerezlıkler yoktu, bievin outlet magzasında karsıma cıktı ınanılmaz sevındım takımıma eklenmiş oldular hemde sudan ucuz:)
Eki Görüntüle 819887
şirin mutfak havlum ve kurutma bezim
Eki Görüntüle 819888 Eki Görüntüle 819889
sevimli mi sevimli mutfak önlüklerim:)
Eki Görüntüle 819890 Eki Görüntüle 819891
pijamalarım
Eki Görüntüle 819893 Eki Görüntüle 819894
şortlu takımım
Eki Görüntüle 819895
ayyyyyyy bu güzellikleri görmeyi nasıl kaçırmışım bençok güzeller en önemli parça olan yemek takımına kavuşmuşsun almışsın hadi gözün aydın canım
Darısı bana inşallah ben bu kararsızlıkla çok zor alıırm yemek takımınısen kaça aldın ?
Bende haftasonu eminönüne gideceğim bir bakayım oaralara bulabilirsem tabi
pijama takımlarını da eminönünden mi aldın canım ne kadara aldın ? dağinin ürünleri nasıl ?
bende alıp koymak istiyorum
canim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim daha guzelleri senin olsun hepimiz mutlu gunlerde kullaniriz insallhçeyizlerine bayıldımmmmmmmmmmmaaşallah Allah huzurlu sevgi dolu günlerde kullanmayı nasip etsin
Çok ciciiii özellikle puantiyeli peçeteler
Ağız tadıyla kullan inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?