Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

Canim cok güzel seyler almissin
Süzgecin cok güzel, bulabilmene cok sevindim, hatta benimkinden daha güzel

canım aldıklarının hepsine bayıldım çok güzeller bende gitmek istiyorum ya eminönüne
cok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun, eminonu gercekten adeta cennet gibi bende daha bircok sey alicam ordan bilmiyrm ne zamn ama tekrardan gidicem aslinda ayarlayabilirsek birlikte faln da gidilebilir cok da keyfli olur:)

Canim cok güzel seyler almissin
Süzgecin cok güzel, bulabilmene cok sevindim, hatta benimkinden daha güzel

CaNim cok tesekur ederim, suzgec olayi gercekten beni de cok mutlu etti ya ben seninkine resmen asik olmustum evmanya da faln baktim yoktu nasil uzuldum yani eminonunde bunla karsilascagim aklimin ucuna gelmezdi gorunce sok olup resmen uzerine atildim inanilmaz gusel oldu ama senin ki yine de daha guzel tatlim emin olabilirsin ama buda havalara ucurmaya yetti

pazar günü oralar açık olur mu canım. hafta içi çalışıyorum gidemem ben

ben en çok süzgeci beğendim bayıldım ki halihazırda süzgecim eksik ay bide kesme tahtakm yoksa bana göre çeyizim bittti gibi bişi

mercan yokşunun ne tarafında, çünkü mercan vergi dairesini geçince bavulcular var çantacılar var

istanbul ünisinden aşağı doğrumu inicez canım sirkeciden girincede yokuştan mı çıkıcaz

ben gittiğimde bir bakayım mağaza adını hatırlayabilirmisin aceba

canim istanbul universitesinin anavkapisini soluna aliosun yokus asagi dogru iniosun baya bi uninin duvarlari gidio baya artik bisey yok sana bilirsin ama devam ediosun dumduzyol ta asagi kadar inio gural porseln biriz porseln faln onlari hep geciosun sol taraftaki zuccaciyecilerin birinde ama adini hatirlamiyorum cnim insallh bulursun.

Bir müddet aradan sonra yeni güzelliklerle tekrardan karşınızdayım canlarım:)

Sarev ve Storway cift kişilik nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 836276

Barine Home yüz ve baş havlularım

Banyom için papatyalı kapı arkası askılığım

Porselen apliklerim

Paşabahçe borcam tencere setim

Kalpli kapaklı fırın kabım

Kalpli föndü setim

Paşabahçe Heybeli Çay seti( 3 kutu aldım 12 kişilik yaptım:)

Biev misafir servis maşalarım
Eki Görüntüle 836305

Kapaklı kahvaltılık / saklama kablarım

Ölçü kabım

Peçetelerim(puantiyeli olanlara bayıldım kızlar üç paket vardı üçünüde kaptım:)

Son düzenleme:

Vallahi harikalar tatlım, Allah ağznın tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Süper bir çeyiz oluyor :)

Vallahi harikalar tatlım, Allah ağznın tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Süper bir çeyiz oluyor :)
cok tesekkur ederim hicrancim daha guzelleri senin olsun hepimiz mutlulukla kullanalim insallah

canım yeni cicilerini güle güle kullan hepside çok şeker:)
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim daha guzelleri senin olsun:)

ayyyyyyy bu güzellikleri görmeyi nasıl kaçırmışım ben çok güzeller en önemli parça olan yemek takımına kavuşmuşsun almışsın hadi gözün aydın canım

Darısı bana inşallah ben bu kararsızlıkla çok zor alıırm yemek takımını sen kaça aldın ?

Bende haftasonu eminönüne gideceğim bir bakayım oaralara bulabilirsem tabi
pijama takımlarını da eminönünden mi aldın canım ne kadara aldın ? dağinin ürünleri nasıl ?
bende alıp koymak istiyorum

Son düzenleme:

canim cok tesekkur ederin evet bende nihayet aldim yemk takimimi cok kararsizdim bernardoda satilan royalin iki modeli arasında kaliodum.biri bu aldigim modeldi biri de baska bir model.ama fiyatlari cok pahali geliodu almiodum o yuzden.sonra surpriz bi sekilde eminonunde buldum bu modeli hemde bernardonun yari fiyatindan bile ucuza hemn aldim hayalimdeki takima kavusmus oldum canim darisi badina insallh

pijamalara gelince evet onlarida eminonunden aldim.canim dagi pijamada ic camadirinda cok iyi bir markadr ve niraz pahalidr benim bi kac ay once aldigim iki takim daha var onlarin tanedi 105 tl ye almistim ama burdakini eminonude bir toptancida buldum eski sezonlardan di ve tek kalmisti 25 tl ye acayip bir sevincle cok da severek aldim yine ayni sekilde kom un pijamasini da eski sexon oldugu icin 25 tl ye aldim.cok karli bir alisveristi:) eminonune gitmeni gercekten cok tavsiye ederim bende vok fazla urun cesitliligi var fiyatlarda cok uygun olabilio.umarim sende guzel seyler bulursun bizdr keyfle paylasimlsrini takip ederiz:)

çeyizlerine bayıldımmmmmmmmmm maaşallah Allah huzurlu sevgi dolu günlerde kullanmayı nasip etsin
canim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim daha guzelleri senin olsun hepimiz mutlu gunlerde kullaniriz insallh

Çok ciciiii özellikle puantiyeli peçeteler

Ağız tadıyla kullan inşallah canım

cok tesekkur ederim canim peceteleri hic sorma semt bi milyoncusunda rastgele buldum vampir gibi saldrdim uc paketv vardi daha var mi diye sorunca saticiya saskin saskin yuzume bakti o derece sevdim bende yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…