- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi sevdalinka87
-
tesekur ederım canm saol en kısa zamanda senın de olur ınsallah bu guzellıklerden. benım aldıgım magzada tatlı kasıkları 25 cay kasıkları 20 tl ıdı ama ben nakıt aldım 5 tl ındırıım yaptrdım tatlı kasıklarını 20 tl ye aldım:) benım malesef kı hiçbişey yok canım kendı kendıme gelın guvey oluyorum ceyız hazırlıgımı goren de gelecek ay dugunum var sanır:)
tesekur ederım canm saol en kısa zamanda senın de olur ınsallah bu guzellıklerden. benım aldıgım magzada tatlı kasıkları 25 cay kasıkları 20 tl ıdı ama ben nakıt aldım 5 tl ındırıım yaptrdım tatlı kasıklarını 20 tl ye aldım:) benım malesef kı hiçbişey yok canım kendı kendıme gelın guvey oluyorum ceyız hazırlıgımı goren de gelecek ay dugunum var sanır:)
canım bu battanıye bıraz ınce bı battanıye o yuzden oahalı gıbı geldı bana yoksa kalın battanıyeler tabıkı oyle benımde var 0zdılek 90 almıstım hatta bugun yıne bıtane ozdılek battanıyeye asık oldum haftaya alıcam onu oda 90 dı hatta ucuz geldı bana, ama englısh home dan aldıgım bıraz polar gıbı yanı tam polar degıl tabıkı ama bıraz ınce pamuklu yumus yumus bısey:) bu tarfalara gelcegınde mutlaka soyle seve seve tarıf ederım canım ne demek:)evet markafoni trendyol felan bakıyorum ama bende göremedim canım ya .
Kısmet bir gün bizde alacağız bizimde kaşıklarımız olacaken kısa zmanda darısı basına canım ınsallah kavusursun kasıklara:)
75 tl bence gayet uygun canım taç markasının 100 lira yarın cevahir e geçeceğim bakalım bu şubede bu battaniyeden varsa bakacağım bende mürdüm rengi çok hoşuma gitti , havlu ihtiyacın varsa almanı tavsiye ederim indirime girmiş.
Avrupa yakasında oturuyorum tatlım ama asya yakasında belli ki çok güzel mağzalar dükkanlar var nasıl gidilir ümraniyeye de bilmiyorum ki.
Gideceğim zaman bana haber versem tarif eder misin canım
tencere mi :) kız benim ablamın tüm kahvelerini kahve makinesinde yamıştım 50 kişi felan vardık düşün :)
gerçekten bulunmuyor istanbulda ya .
nehirin sitesinde ne kadar açana
sen kaça aldın canım bu kaşıkları , tatlı kaşığı ile çay kaşığının fiyatı değişiyor mu 6 kişilik mi aldın ?
Canım senin hayatında biri yok mu ? ben var sanıyordum ya :)
yok canım ya ıstedıgın kadar sorabılrısın :) battanye polar degıl ama dıger akrılık battanıyer gıbı kalın da degıl bıraz daha ınce pamuklu battanıye dıye gecıo nasıl anlatsam bılmedım:)
olsun olsun karşına çıkar inşallah yakında gönlüne göre biri.
Bak işte elden alınca indirim şansı oluyor ama internette artı 5 kargo oluyor
Bu arada battaniye bildiğimiz polar cinsinde mi yoksa daha kalın mı canım? ne çok sorduum, paylaştığına pişman etmişimdir kesin
yok canım ya ıstedıgın kadar sorabılrısın :) battanye polar degıl ama dıger akrılık battanıyer gıbı kalın da degıl bıraz daha ınce pamuklu battanıye dıye gecıo nasıl anlatsam bılmedım:)
canım bu battanıye bıraz ınce bı battanıye o yuzden oahalı gıbı geldı bana yoksa kalın battanıyeler tabıkı oyle benımde var 0zdılek 90 almıstım hatta bugun yıne bıtane ozdılek battanıyeye asık oldum haftaya alıcam onu oda 90 dı hatta ucuz geldı bana, ama englısh home dan aldıgım bıraz polar gıbı yanı tam polar degıl tabıkı ama bıraz ınce pamuklu yumus yumus bısey:) bu tarfalara gelcegınde mutlaka soyle seve seve tarıf ederım canım ne demek:)
ooo siz baya ugrastınz demek cunku genelde 4 fıncan alıo makıneler, benım arkadasım tencerede yaptı çok komıktı gulmekten kırılmıstık:) canım altı kısılık satılmıo 12 kısılık satılıo ben tatlı kasıklarını 25 dedı 20 ye aldım cay kasıklarına da 20 dıyo heralde 25 e verrdı.sadce tatlı kasıgı aldım ben.
benım ısler bıraz karısık ama canım net olarak bakarsak suan hayatımda bırı yok, ama oyle sanman dogal cunku baska hangı delı daha yapayalnızken boyle ceyız sevdasına tutulur kı
o zaman yarın ben bir bakayım battaniyeyi bir okşuyım edeyim :)
tamam canım yazacağım sana . maltepe Ümraniye arası uzak mı nasıl oluyor canım ?
valla ben büyük zevkle yapmıştım açıkçası fincanlar elinin altında olduktan sonra :)
kendi sözümde de kahve makinesinde yapacağım ben kimseye yaptırmaya düşünmüyorum
yok canım olur mu öyle şey bende hayatımda biri yokken hep tupperwareleri almıştım şimdi biri varken bişey almak daha anlamlı oluyor
sen çok rahat edeceksin canım düğün arefesinde şimdidien böyle alıp koyduğun için .
keşke benmde senin kadar çeyiizm olsaa başka bişey istemem . ben sevdiğimle konuşurken sırf bu yüzden tarihi erteliyorum .
sohbet alanı gibi oldu ya canım kusura bakma yazdım öyle ya:26:
Hepside çok güzel özellikle şirinler çok şirinbim aktüelden bitmeden yetişip almayı başardıklarım:)
Eki Görüntüle 816980 Eki Görüntüle 816979 Eki Görüntüle 816981
Hepside çok güzel özellikle şirinler çok şirin
bim aktüelden bitmeden yetişip almayı başardıklarım:)
Eki Görüntüle 816980 Eki Görüntüle 816979 Eki Görüntüle 816981
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan. bende uğradım bime şık ve kaliteli duruyorlar bende ihtiyacım olmadığından sadece el rendesi aldım:)
kızlar bugun emınonune gııtım, cok verımlı ve keyıflı bı alısverıs seruvenım oldu. en onemlısı sonunda misafiryemek takımımı almayı basardım artık cok mutluyum:) bunun yanında baska ıvır zıvır cır cok sey daha aldım, buaraya eklemek ıcın sabrsızlanırym ancak cok yruldugum ıcın bıraz ertelıyorum en kısa zmanda yenı guzellıklerımle burdayım:)
Ya hepsi o kadar güzelki bayramda nişanlımla orada olmak için sabırsızlanıyorum resmen
Eminönünün neresinden ve ne kadara aldın ? Görürsem kaçırmayı düşünmüyorum da
Teşekkürler bebikim bulurum umarımtesekur ederım canım, emınonunde mercan yokusunda siyavuşpaşa sok. var saglı sollu ıkı tarafı da zuccacıye kaynıo o sokakta ıstanbun unısını arkana dogru aldıgın takdırde sol tarafa dusen magzaların bırınden canım adını hatırlayamıyorum buyuk bır dukkan ama fıyatı da 16 tl, inşallah sen gelene kadar kalır ve bulursun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?