- Konu Sahibi sevdalinka87
gule gule kullan hepsi cok ama çok guzeller:) renklı cay fincan setine bayıldım acaba nerden aldığını belirtebilirmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rengarenk ciçekli olanı mı kastettın canım anlayamadım tam oolarak resmıne koyarsan daha acık olur:)gule gule kullan hepsi cok ama çok guzeller:) renklı cay fincan setine bayıldım acaba nerden aldığını belirtebilirmisin?
tesekkur ederim canim cok daha guzelleri senin olsun:)canım yeni cicilerini güle güle kullan çok güzeller. özellikle tepsine ve çay takımına bayıldım
cok tesekur ederim canim.banyo setim benimde ceyizimde en asik oldugum parca diyebilirim herkes te cok begenio gercekten:)markasu furrow modelide pretty canim internetten online aldim canim evimm.com da faln suan bildigim kadaryla satista gecenlerde gormustum cunku umarim bulursun:)
Eki Görüntüle 816391 canım bunu soruyorum
Yeni aldıkların çook güzeel
Güle güle kullan hepsini. Şu can- cananları bir ben alamadım istediğim halde sanırım:26:
Takı kutun harika, ıvır zıvır kutuların çok şeker nerden aldın.
Battaniyene de bayıldım fiyatı ne kadar dı:26:
Ve son sorum kahve cezveni de gerçekten çok beğendim.Bol köpüklü yapıyor mu, ne kadara aldığını da sorsam çok mu ayıp ederim
canım aldıkların çok gzüzelll takı kutunu nereden aldın bayıldım
battaniyeye bayıldım fiyatını öğrenmek istiyorum
birde can canan kaşıkların nerden aldınnnnn bir türlü bulamadım alamadım şu kaşıklardan
canım oncelıkle cok tesekur ederım begenmene sevındım, can cananları bende ne hep almak ıstıyodum bı turlu nasıp olmamıstı netten sıparıs verıcektım ama bugun ümranıyede gezerken şans sans eserı bi çeyız magzasında karsıma çıktı çay kasıkları da vardı ama onu almadım tatlı kasıgı boyutunda olanları aldım sonunda:) takı kutumla ıvır zıvır kutularını da yıne umranıyede suan adını hatırlyamadıgım ama içinde harıka şeyler olan bı hediyelik eşya dükkanından aldım canım. battanıyede enghlish home dan çift kişilik 75 tl canım fiyatı bıraz pahalı gıbı geldı bana bılmıyyorum sence nasıl ama o kadar begendım kı dayanamadım arka yuzu de cok guzel hatta daha guzel içimdeki canavarı ortaya cıkardı:18: kahve cezvemın ben en çok tasarımına bayılmıstım ne zmandır almak ıstıodum ama tereduutteydım sonra bır arkadasım da meger aynısından almıs ve cok memnun oldugunu çok guzel yaptıgını soyleyınce bende hemen aldım ama henuz kendım deneyımlemedım tabı malum çeyız bakalım ne zman nasıp olcak kullanmak:)
canım aldıkların çok gzüzelll takı kutunu nereden aldın bayıldım
battaniyeye bayıldım fiyatını öğrenmek istiyorum
birde can canan kaşıkların nerden aldınnnnn bir türlü bulamadım alamadım şu kaşıklardan
Ah İstanbul Orda olmayı hiç bu kadar istememiştim Ben de internetten sipariş versem diyorum ama güvenilir bir site bulamıyorum, çok istiyorum ben de onun tatlı kaşıklarını. Battaniyen gerçekten harika ama birazcık pahalıymış. Ama yeri de güzelse her türlü kullanılır o. Kahve cezvene bayıldım, tasarımı bile al beni diyor. Hatta öncesinde alıp isteme kahvelerimi mi yapsam
canım kasıkları ıstanbulda bıle zuccacıyelerde bulmak ınan cok zor ben o kadar bakmıstım hıcbır yerde yoktu bu tamamen tesaduf ve cok alakasız bır yerde cıktı karsıma, o yuzen cok uzulme nehır ın kendı sıtesınden sıparıs verebılrısın ben daha once bakmıstım en mantıklısı o bu sorun olcagını sanmıyorum. kahve makınasına gelınce cıdeen bende acaba bı denesem mı dıye dusunuyorum ama kıyamam zaten ıstemeye geldıklerın tencerede falan kaynatıolar kalabalıktan buarda sende nısanlı yada sozlu degılsın anasılan benım gıbı var mı barı ufukta bırısı:)
Ben de bulamadım canım, internette de her siteye güven olmuyor
tesekkur ederım canım, battanıyem englısh home çift kısılık 75 tl, takı kutumla kasıkları da umranıyeden aldım takı kutusunu bır hedıyelık esya mağzasından, kasıkları da bır ceyız magzasından aldım. hatta bende uzun zmandır almak ıstıodum kasıkları en son netten sıparıs verıcektım artık kı bugun tamamen tesaduf eserı karsıma cıktılar hemde sadece yatak ortusu havlu tarzında seyler satan bır ceyız magzasnda ekstradan bu kasıklardan da koymuslar gorunce nasıl sevındım bılemezsın.bılmıyrm nerde oturuosun ama umraınye tarfalarını bılıosan tarıf edebılrım ıkı dukkanda umranıye merkezde.
canım kasıkları ıstanbulda bıle zuccacıyelerde bulmak ınan cok zor ben o kadar bakmıstım hıcbır yerde yoktu bu tamamen tesaduf ve cok alakasız bır yerde cıktı karsıma, o yuzen cok uzulme nehır ın kendı sıtesınden sıparıs verebılrısın ben daha once bakmıstım en mantıklısı o bu sorun olcagını sanmıyorum. kahve makınasına gelınce cıdeen bende acaba bı denesem mı dıye dusunuyorum ama kıyamam zaten ıstemeye geldıklerın tencerede falan kaynatıolar kalabalıktan buarda sende nısanlı yada sozlu degılsın anasılan benım gıbı var mı barı ufukta bırısı:)
tesekur ederım canm saol en kısa zamanda senın de olur ınsallah bu guzellıklerden. benım aldıgım magzada tatlı kasıkları 25 cay kasıkları 20 tl ıdı ama ben nakıt aldım 5 tl ındırıım yaptrdım tatlı kasıklarını 20 tl ye aldım:) benım malesef kı hiçbişey yok canım kendı kendıme gelın guvey oluyorum ceyız hazırlıgımı goren de gelecek ay dugunum var sanır:)
Nehirin sitesinde de 30 diyor, pahalı değil mi? 15e alanları duyunca pahalı geldi bana:26: Kısmetinde varmış senin çok da güzel olmuş, güle güle kullan canım. Çok şükür sevdiğim var da söz veya nişan yok henüz canım, olsun diye uğraşıyoruz bu güzellikleri kullanacak şanslı biri var mı peki