• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

Canim cok güzel seyler almissin :nazar:
Süzgecin cok güzel, bulabilmene cok sevindim, hatta benimkinden daha güzel :16:

canım aldıklarının hepsine bayıldım çok güzeller:16: bende gitmek istiyorum ya eminönüne
cok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun, eminonu gercekten adeta cennet gibi bende daha bircok sey alicam ordan bilmiyrm ne zamn ama tekrardan gidicem aslinda ayarlayabilirsek birlikte faln da gidilebilir cok da keyfli olur:):4:

Canim cok güzel seyler almissin :nazar:
Süzgecin cok güzel, bulabilmene cok sevindim, hatta benimkinden daha güzel :16:

CaNim cok tesekur ederim, suzgec olayi gercekten beni de cok mutlu etti ya ben seninkine resmen asik olmustum evmanya da faln baktim yoktu nasil uzuldum yani eminonunde bunla karsilascagim aklimin ucuna gelmezdi gorunce sok olup resmen uzerine atildim inanilmaz gusel oldu ama senin ki yine de daha guzel tatlim emin olabilirsin ama buda havalara ucurmaya yetti:5:

cok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun, eminonu gercekten adeta cennet gibi bende daha bircok sey alicam ordan bilmiyrm ne zamn ama tekrardan gidicem aslinda ayarlayabilirsek birlikte faln da gidilebilir cok da keyfli olur:):4:

CaNim cok tesekur ederim, suzgec olayi gercekten beni de cok mutlu etti ya ben seninkine resmen asik olmustum evmanya da faln baktim yoktu nasil uzuldum yani eminonunde bunla karsilascagim aklimin ucuna gelmezdi gorunce sok olup resmen uzerine atildim inanilmaz gusel oldu ama senin ki yine de daha guzel tatlim emin olabilirsin ama buda havalara ucurmaya yetti:5:

pazar günü oralar açık olur mu canım. hafta içi çalışıyorum gidemem ben:(

tesekur ederım canım, emınonunde mercan yokusunda siyavuşpaşa sok. var saglı sollu ıkı tarafı da zuccacıye kaynıo o sokakta ıstanbun unısını arkana dogru aldıgın takdırde sol tarafa dusen magzaların bırınden canım adını hatırlayamıyorum buyuk bır dukkan ama fıyatı da 16 tl, inşallah sen gelene kadar kalır ve bulursun canım:)

ben en çok süzgeci beğendim bayıldım ki halihazırda süzgecim eksik ay bide kesme tahtakm yoksa bana göre çeyizim bittti gibi bişi

mercan yokşunun ne tarafında, çünkü mercan vergi dairesini geçince bavulcular var çantacılar var

istanbul ünisinden aşağı doğrumu inicez canım sirkeciden girincede yokuştan mı çıkıcaz

ben gittiğimde bir bakayım mağaza adını hatırlayabilirmisin aceba

ben en çok süzgeci beğendim bayıldım ki halihazırda süzgecim eksik ay bide kesme tahtakm yoksa bana göre çeyizim bittti gibi bişi

mercan yokşunun ne tarafında, çünkü mercan vergi dairesini geçince bavulcular var çantacılar var

istanbul ünisinden aşağı doğrumu inicez canım sirkeciden girincede yokuştan mı çıkıcaz

ben gittiğimde bir bakayım mağaza adını hatırlayabilirmisin aceba

canim istanbul universitesinin anavkapisini soluna aliosun yokus asagi dogru iniosun baya bi uninin duvarlari gidio baya artik bisey yok sana bilirsin ama devam ediosun dumduzyol ta asagi kadar inio gural porseln biriz porseln faln onlari hep geciosun sol taraftaki zuccaciyecilerin birinde ama adini hatirlamiyorum cnim insallh bulursun.

Bir müddet aradan sonra yeni güzelliklerle tekrardan karşınızdayım canlarım:)

Sarev ve Storway cift kişilik nevresim takımlarım
$STORWAY-CIFT-KISILIK-NEVRESIM-TAKIMI-TILIA-V1__53749722_0.jpg Eki Görüntüle 836276

Barine Home yüz ve baş havlularım
$Adsız.jpg $Adsızccczzzzzzzzz.jpg $Adsızeeeeee.jpg

Banyom için papatyalı kapı arkası askılığım
$Adsızööööö.jpg

Porselen apliklerim
$07-300850-big.jpg

Paşabahçe borcam tencere setim
$159005.jpg

Kalpli kapaklı fırın kabım
$1113000277569_small.jpg $üüüüüü.jpg

Kalpli föndü setim
$91-151592-big.jpg

Paşabahçe Heybeli Çay seti( 3 kutu aldım 12 kişilik yaptım:)
$PASABAHCE-Heybeli-Cay-Seti.jpg

Biev misafir servis maşalarım
$brgn038.jpg Eki Görüntüle 836305

Kapaklı kahvaltılık / saklama kablarım
$Adsıztttttttt.jpg

Ölçü kabım
$Adsızşşşşş.jpg

Peçetelerim(puantiyeli olanlara bayıldım kızlar üç paket vardı üçünüde kaptım:)
$Adsızbbbbbbbbbb.jpg $Adsızıııııııı.jpg

Son düzenleme:
Bir müddet aradan sonra yeni güzelliklerle tekrardan karşınızdayım canlarım:)

Sarev ve Storway cift kişilik nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 836277 Eki Görüntüle 836276

Barine Home yüz ve baş havlularım
Eki Görüntüle 836279 Eki Görüntüle 836280 Eki Görüntüle 836281

Banyom için papatyalı kapı arkası askılığım
Eki Görüntüle 836287

Porselen apliklerim
Eki Görüntüle 836291

Paşabahçe borcam tencere setim
Eki Görüntüle 836295

Kalpli kapaklı fırın kabım
Eki Görüntüle 836297 Eki Görüntüle 836298

Kalpli föndü setim
Eki Görüntüle 836300

Paşabahçe Heybeli Çay seti( 3 kutu aldım 12 kişilik yaptım:)
Eki Görüntüle 836301

Biev misafir servis maşalarım
Eki Görüntüle 836304 Eki Görüntüle 836305

Kapaklı kahvaltılık / saklama kablarım
Eki Görüntüle 836311

Ölçü kabım
Eki Görüntüle 836312

Peçetelerim(puantiyeli olanlara bayıldım kızlar üç paket vardı üçünüde kaptım:)
Eki Görüntüle 836316 Eki Görüntüle 836317

Vallahi harikalar tatlım, Allah ağznın tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Süper bir çeyiz oluyor :)

Vallahi harikalar tatlım, Allah ağznın tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Süper bir çeyiz oluyor :)
cok tesekkur ederim hicrancim daha guzelleri senin olsun hepimiz mutlulukla kullanalim insallah:16:

canım yeni cicilerini güle güle kullan hepside çok şeker:)
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim daha guzelleri senin olsun:)

Bernardoya her gidişimde bakmalara doyamadığım, aşktan öte misafir yemek takımına sonunda sahip oldum kızlar mutluluktan uçabilirim:)

Royal Fine chine serisinden Gentle Flora:nazar:
Eki Görüntüle 819863 Eki Görüntüle 819864 Eki Görüntüle 819865

şeker mi şeker saklama kaplarım, kızlar ayrıca çok da kullanıslı ortasındakı sılıkon yukarı cekılerek kapatılıo ve kabın ıcındeki tum havayı cekıo ınanılmaz da uygun fiyata aldım :)
Eki Görüntüle 819870

görünce gözlerimi yerinden fışkırtan süzgecim( kızlar bu forumda bır arkadasta bu suzgece cok benzer bır model gormustum bayılmısyım ama yurtdısındanmıs çok uzulmustum bunu bulcağımı asla hayal bıle edemezdım:)
Eki Görüntüle 819882

cupcake li kupalarım(özellikle yeşil olana bayıldım)
Eki Görüntüle 819883

cem battal boy tavam:)
Eki Görüntüle 819884

mini çay süzgecim
Eki Görüntüle 819886

biev çerezlikler( kızlar biev in bu modelinin çay seti var bende çok sayıda turlu turlu parcaları ancak bu cerezlıkler yoktu, bievin outlet magzasında karsıma cıktı ınanılmaz sevındım takımıma eklenmiş oldular hemde sudan ucuz:)
Eki Görüntüle 819887

şirin mutfak havlum ve kurutma bezim
Eki Görüntüle 819888 Eki Görüntüle 819889

sevimli mi sevimli mutfak önlüklerim:)
Eki Görüntüle 819890 Eki Görüntüle 819891

pijamalarım
Eki Görüntüle 819893 Eki Görüntüle 819894

şortlu takımım
Eki Görüntüle 819895

ayyyyyyy bu güzellikleri görmeyi nasıl kaçırmışım ben :9: çok güzeller en önemli parça olan yemek takımına kavuşmuşsun almışsın hadi gözün aydın canım :9:

Darısı bana inşallah ben bu kararsızlıkla çok zor alıırm yemek takımını :9: sen kaça aldın ?

Bende haftasonu eminönüne gideceğim bir bakayım oaralara bulabilirsem tabi :1:
pijama takımlarını da eminönünden mi aldın canım ne kadara aldın ? dağinin ürünleri nasıl ?
bende alıp koymak istiyorum

Son düzenleme:
ayyyyyyy bu güzellikleri görmeyi nasıl kaçırmışım ben :9: çok güzeller en önemli parça olan yemek takımına kavuşmuşsun almışsın hadi gözün aydın canım :9:

Darısı bana inşallah ben bu kararsızlıkla çok zor alıırm yemek takımını :9: sen kaça aldın ?

Bende haftasonu eminönüne gideceğim bir bakayım oaralara bulabilirsem tabi :1:
pijama takımlarını da eminönünden mi aldın canım ne kadara aldın ? dağinin ürünleri nasıl ?
bende alıp koymak istiyorum

canim cok tesekkur ederin evet bende nihayet aldim yemk takimimi cok kararsizdim bernardoda satilan royalin iki modeli arasında kaliodum.biri bu aldigim modeldi biri de baska bir model.ama fiyatlari cok pahali geliodu almiodum o yuzden.sonra surpriz bi sekilde eminonunde buldum bu modeli hemde bernardonun yari fiyatindan bile ucuza hemn aldim hayalimdeki takima kavusmus oldum canim darisi badina insallh:1:

pijamalara gelince evet onlarida eminonunden aldim.canim dagi pijamada ic camadirinda cok iyi bir markadr ve niraz pahalidr benim bi kac ay once aldigim iki takim daha var onlarin tanedi 105 tl ye almistim ama burdakini eminonude bir toptancida buldum eski sezonlardan di ve tek kalmisti 25 tl ye acayip bir sevincle cok da severek aldim yine ayni sekilde kom un pijamasini da eski sexon oldugu icin 25 tl ye aldim.cok karli bir alisveristi:) eminonune gitmeni gercekten cok tavsiye ederim bende vok fazla urun cesitliligi var fiyatlarda cok uygun olabilio.umarim sende guzel seyler bulursun bizdr keyfle paylasimlsrini takip ederiz:):16:

çeyizlerine bayıldımmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46: maaşallah Allah huzurlu sevgi dolu günlerde kullanmayı nasip etsin
canim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim daha guzelleri senin olsun hepimiz mutlu gunlerde kullaniriz insallh:16:

Çok ciciiii özellikle puantiyeli peçeteler :52::52::52:

Ağız tadıyla kullan inşallah canım :56:

cok tesekkur ederim canim peceteleri hic sorma semt bi milyoncusunda rastgele buldum vampir gibi saldrdim uc paketv vardi daha var mi diye sorunca saticiya saskin saskin yuzume bakti o derece sevdim bende yani:)

Back