• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda joey'nin çeyizleri :)

veee işte çeyizimin en güziide parçası, olmazsa olmazııııı sebze soyacağııı kaydirigubbakcemile3 mavi rengini aldım, resimde mavisi yok ama..

78_83.jpg

bu da nar soyacağım

nar-soyaca&

tuzluk-biberliğim

88a841f8-f101-40bf-83c7-a50228fa51ecpd.jpg

bir de bu ay Jumbo'nun çaydanlığını almayı planlıyorum.. bakalım boshayallersmile

J5286501.jpg

hepsi çok güzel joey iyi günlerde kullan. ben de bernardodan yemek takımı beğenmiştim ama satıcı makinede yıkanmıyor bunlar dedi senin bu konuda bir bilgin var mı?

hepsi çok güzel joey iyi günlerde kullan. ben de bernardodan yemek takımı beğenmiştim ama satıcı makinede yıkanmıyor bunlar dedi senin bu konuda bir bilgin var mı?

teşekkür ederim canım...bana yıkayabilirsiniz hiçbirşey olmaz, bunların desenleri porselenin içinde demişti, o yüzden birşey olmuyormuş.

teşekkür ederim canım...bana yıkayabilirsiniz hiçbirşey olmaz, bunların desenleri porselenin içinde demişti, o yüzden birşey olmuyormuş.

sağol canım ben en iyisi başka bir mağazasına daha sorayım

bence de sor neden dersen, biz önce bir bernardoya gittik, sorduk ettik modeli.. anneme porseleni kalın gibi geldi. sonra bakşa bir mağazasına gittik, ordaki daha ince gibi geldi anneme, halbuki aynıydı. satıcı hemen dedi ki " ordaki daha kalın olabilir, ellerinde bir tane kalmıştır numune olan, onu koymuşlardır, ya da önceki üretimden olanları satmaya çalışıyorlardır" diye ötekileri kötülüyor.. aptal farkında değil ki kendi de o markanın bir bayisinde çalışıyor....

o yüzden sen başka yerlere de sor...

bone china serisine o kadar para verip makinede yıkanmadıktan sonra bir anlamı yok ama o modeli de çok beğenmiştim. bernardo hakkındaki yorumlarda çok çeşitli kimi çok memnunum diyor kimi de 2 yıkamada desenleri gitti diyor. bulunduğum şehirde bernardo olmadığı için çok da inceleyemiyorum. artık gittiğimde sorucam.

bone chinalar yıkanıyor diye biliyorum ben. belki o günlük takımlar falan yıkanmıyordur. en doğrusu sorman olur tabii.

joey hepsi çok güzel güle güle kullan..bardak takımlarının markasını merak ettim bende almayı düşünüorumm

Hatta ütülerimiz aynıymış. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5ben baya tavsiye duydum bu ütüyle ilgili. inşallah hakkını verir.. sen de güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

joey hepsi çok güzel güle güle kullan..bardak takımlarının markasını merak ettim bende almayı düşünüorumm

teşekkür ederimmm.. bardakları henüz almadım inşalah alacağım. markası Paşabahçe

Back
X