Nişan bunlarda benim nişan bohçamdan örnekler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

scarce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
219
0
96
41
İzmir
Kızlar bana gelen ve bizim nişanlıma hazaırladığımız tepsilerden örnekler koydum.beğenirsiniz inşallah:asigim:

fotoraf0123.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/7782/nian007.jpg

nian004.jpg

nian003.jpg

fotoraf0128.jpg

fotoraf0127j.jpg

nian008.jpg

nian006.jpg

canım allah hayırlı etsin....neden tepsiye koydun sizin orada adet öylemi merak ettimdeCADIARZU

Allah tamamına erdirsin canım. Hepsi çok güzel olmuş.:dance: Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah..

bizde bohçaya sarılır herşey ama tepsiyede sarılan yöreler varmş duymuştum allah tamamına erdirsin cnm inş mutlu olursunuz bi ömür boyu:)

teşekkür ederim kızlar.biz tepside olsun istedik böyle yapan çok var.sandığın içinde iç çamaşırı,gecelik takımlarım vardı onlar ayrı ayrı bohçaya sarılmıştı.herkesin adeti farklı tabi.

çok güzel olmuş canım allah mutlu etsin.........................

ya selam ben nida 19 yasndayım nısan bohçasına neler konuuuuur neler olmalı nısan bohcasında hem damat evınden gelecekde ne olur hem bnm bohcamda nler olmalı? Scarce adlı uyede makyaj malz fln grdum onnar damat tarafından mı gelıo çok çömzim yaaa :D Scarce çooook gusel bı bohcan vaaar :D <3

ya selam ben nida 19 yasndayım nısan bohçasına neler konuuuuur neler olmalı nısan bohcasında hem damat evınden gelecekde ne olur hem bnm bohcamda nler olmalı? Scarce adlı uyede makyaj malz fln grdum onnar damat tarafından mı gelıo çok çömzim yaaa :D Scarce çooook gusel bı bohcan vaaar :D <3

canım teşekkür ederim.sevindim beğenmene.ben bizim boçamızda olan şeyleri yazıcam sana.
Bizim aldıklarımız:takım elibse,gömlek,ayakkabı,kemer,terlik,traş seti,parfüm,traş sonrası jeli,roll on,pijama takımı,2 takım iç çamaşırı,havlu,çorap.ayrı bi tepsiye annesine bluz babasına gömlek,patik,yemeni,havlu koyduk.
Bana gelenler:elbise,ayakkabı,terlik,gecelik,pijama 6'lı set oluyo onlardan,iç çamaşırı,parfüm,makyaj seti,krem,makyaj temizleyici krem,tonik,çorap,onlarda anneme ve babama kıyafet koydular.aklıma gelenler bunlar canım.tabi başka şeyler koyanlarda var.umarım yardımcı olabilmişimdir.opuyorumnanaktan

Back