canım aldıkların cok guzel..hepsini iyi gunlerde kullanmanı dilerim..ben gunluk yemek takımına bayıldım..kaça aldın ogrenebilirmiyim? bernardoya benzio sanki yanılıyormuyum yoksa:S
Çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aldıkların cok guzel..hepsini iyi gunlerde kullanmanı dilerim..ben gunluk yemek takımına bayıldım..kaça aldın ogrenebilirmiyim? bernardoya benzio sanki yanılıyormuyum yoksa:S
Çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum canımEvet doğru bildin tatlım Bernardo romance günlük yemek takımı ben bir kaç ay önce kahvaltı takımımla ikisini 430 TL ye almıştım 2. ye %50 indirim fırsatı vardı şu anda tek olarakda indirimde 325 TL yazıyo sitesinde.
ahh canım ahh.bana kahvaltı takımı demee:2: bir magazadan acık hesapla aldıgım tum setimi gonderdiler lakin asık oldugum kahvaltı takımım bitmişonu gondermediler..acaba bende diyorum onun parasını dusursem hesaptan da bu senin setten mi alsam hem gunluk yemek tak ve gunluk catal bıcaga da ihtiyacım var..sen iyi almıssın aslında kah.takımıyla 430 gayet iyiymiş tuhh.
![]()
Ve bir bernardocu daha :)))
güle güle kullan tatlım herşeyin çokgüzel,nevresim takımın ayrı güzel days ın colour çok beğeniyorum o nevresim takımını
SAğlıklı huzurlu kullanmayı nasip etsin allah herşeyiniz çok hoş görünüyor.
ewt kesinlikle günlük takımlar kahwaltı yerınede kullanılır.hepsi cok spor we kullanıslı:)cünkü her günlük sofra takımının ayrıca kahwaltı takımıda war
evet canım yaa tek eksiği fincanlar..amann bosversene sanki evimizde fincanla cay içerek kahvaltı yapıoz caydanlık desen tencere setinde var zaten o yuzden ben alayım bunu![]()