Bunlarda benim Kıymetlilerimm :)

canım aldıkların cok guzel..hepsini iyi gunlerde kullanmanı dilerim..ben gunluk yemek takımına bayıldım..kaça aldın ogrenebilirmiyim? bernardoya benzio sanki yanılıyormuyum yoksa:S

Çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum canım :71: Evet doğru bildin tatlım Bernardo romance günlük yemek takımı ben bir kaç ay önce kahvaltı takımımla ikisini 430 TL ye almıştım 2. ye %50 indirim fırsatı vardı şu anda tek olarakda indirimde 325 TL yazıyo sitesinde.

Çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum canım :71: Evet doğru bildin tatlım Bernardo romance günlük yemek takımı ben bir kaç ay önce kahvaltı takımımla ikisini 430 TL ye almıştım 2. ye %50 indirim fırsatı vardı şu anda tek olarakda indirimde 325 TL yazıyo sitesinde.

ahh canım ahh.bana kahvaltı takımı demee:2: bir magazadan acık hesapla aldıgım tum setimi gonderdiler lakin asık oldugum kahvaltı takımım bitmiş :47: onu gondermediler..acaba bende diyorum onun parasını dusursem hesaptan da bu senin setten mi alsam hem gunluk yemek tak ve gunluk catal bıcaga da ihtiyacım var..sen iyi almıssın aslında kah.takımıyla 430 gayet iyiymiş tuhh.:43:

ya da bu gunluk takımları kahvaltı takımı niyetine de mi kullansam diye dusunmekteyim su an:) oyle sportif gorunuyo ki kahvaltı için bence ideal hatta gunlukten cok kahvaltı takımı gibi duruyor:)) kahvaltı takımlarına baktım da caydanlıgı yazmıyor içindekilerde ..resmi de yok..o yuzden gerek yok diye dusundum kahvaltı setini almaya..siz ne dersiniz:S

ahh canım ahh.bana kahvaltı takımı demee:2: bir magazadan acık hesapla aldıgım tum setimi gonderdiler lakin asık oldugum kahvaltı takımım bitmiş :47: onu gondermediler..acaba bende diyorum onun parasını dusursem hesaptan da bu senin setten mi alsam hem gunluk yemek tak ve gunluk catal bıcaga da ihtiyacım var..sen iyi almıssın aslında kah.takımıyla 430 gayet iyiymiş tuhh.:43:

ay hadi ya çok kötü olmuş gerçekten :( Benimde gelen takımlarımdan şansıma hep kırık çıktı değiştiirlmesi için 15 gün beklemek zorunda kalmıştım:47: Gümnlük yemek takımının içinde çatal kaşık bıçk takımıda zaten var ayrıyetten almana gerek yok canım. Şu anda nerdeyse herşeyi indirimde sitesinden bakabilirsin :16:

Ve bir bernardocu daha :)))

güle güle kullan tatlım herşeyin çokgüzel,nevresim takımın ayrı güzel days ın colour çok beğeniyorum o nevresim takımını

Ve bir bernardocu daha :)))

güle güle kullan tatlım herşeyin çokgüzel,nevresim takımın ayrı güzel days ın colour çok beğeniyorum o nevresim takımını

heheh evet bernardo tam benim tarzımı yansıtıyo gerçekten :1: çok teşekkür ediyorum canım daha güzelleri senin olsun inşallah :34:

SAğlıklı huzurlu kullanmayı nasip etsin allah herşeyiniz çok hoş görünüyor.

ewt kesinlikle günlük takımlar kahwaltı yerınede kullanılır.hepsi cok spor we kullanıslı:)cünkü her günlük sofra takımının ayrıca kahwaltı takımıda war

ewt kesinlikle günlük takımlar kahwaltı yerınede kullanılır.hepsi cok spor we kullanıslı:)cünkü her günlük sofra takımının ayrıca kahwaltı takımıda war

evet canım yaa tek eksiği fincanlar..amann bosversene sanki evimizde fincanla cay içerek kahvaltı yapıoz caydanlık desen tencere setinde var zaten o yuzden ben alayım bunu:51:

hahaha tabi ya ona uygun fincan bulursun hiç olmadı çay bardağı ne güne duruo:) ayrıca o tonlarda beyazlı kırmızılı fincanlar gider bu takıma:)

Valla gittikce avrupaya ozeniyoz haa:)) neymiş fincanla cay içmek( bir yandan da gelmeyen kahvaltı takımımı sanki daha onceden hiç istememişim gibi bir hava yaratmak istiyorum..aklımca kendimi teselli:)))) hakkaten içilmio soguyo hemen..ince belli bardaklarımız var bizim beee ...candır onlar:)):9:

Selam kızlar...
Maddi nedenlerden dolayı uzun bir süre çeyiz hazırlıklarına ara vermiştim. Neyseki yakın tarihte evlilik falanda yok :47::52: Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Aklımda çelik tencere seti almak var. Sizce en iyi marka hangisidir? Benim beğendiğim hisar monaco ve milano bunların sedef rengini beğendim ama set değil sadece 4 tencere ve 1 tava sizce ne yapmam hangi markayı veya hangi modeli seçmem gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim
:16:

Bunlarda Benden kızlar Yurt dısından cupcake temalı urunler getırebılecek olanlar varsa bana yardım ederlerse cok sevınırım $crickcrack (3)-378x380.webp$gelin damat havlu1.webp$images (14).webp$dekoratif_demlik (18).webp$57243160_tn50_1.webp$1382958_172742289587737_713600252_n.webp$1476598_183001281895171_683830474_n.webp$images (3).webp$1.webp$image_1361536041042853 (1).webp$crickcrack (3)-378x380.webp$gelin damat havlu1.webp$images (14).webp$dekoratif_demlik (18).webp$57243160_tn50_1.webp$1382958_172742289587737_713600252_n.webp$1476598_183001281895171_683830474_n.webp$images (3).webp$1.webp$image_1361536041042853 (1).webp

Back
X