Bunlarda benim Kıymetlilerimm :)

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selamlar olsun güzeller bunlarda benim daha bir kaç ay önce almaya başladığım cicilerim daha çok yeni olduğu için bukadarcık :) Hepsini ayrı bir özenle aşkla beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz..

Eki Görüntüle 445854 $bernardo_kahvalti_takimlari_6.webp$day-in-colours-lindo-nevresim-kirmizi.webpEki Görüntüle 445858 $images.webp$zoom_8692952002588_Z.webp$zoom_8692952071928_Z.webpEki Görüntüle 450307

Son düzenleme:
güzel başlangıçlar yapmışsın canım güle güle aşkla sağlıkla kullan inş:16:valla bu kadarcıkla kalmayacak hastalık haline geliyor çeyiz almak:9::9:

güzel başlangıçlar yapmışsın canım güle güle aşkla sağlıkla kullan inş:16:valla bu kadarcıkla kalmayacak hastalık haline geliyor çeyiz almak:9::9:

Aminnn canım benim çok teşekkür ederimm... Çok doğru söylüyosun valla aldıklarımdan fazla hayalini kurduklarım var sırayla inşallah :9:

Selamlar olsun güzeller bunlarda benim daha bir kaç ay önce almaya başladığım cicilerim daha çok yeni olduğu için bukadarcık :) Hepsini ayrı bir özenle aşkla beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz..

Eki Görüntüle 445854 Eki Görüntüle 445855 Eki Görüntüle 445856 Eki Görüntüle 445858 Eki Görüntüle 445857 Eki Görüntüle 445859 Eki Görüntüle 445860

çok çok güzeller özellikle ilk resimdeki günlük takımı çok şeker kahvaltı takımı da öyle ama ben kahvaltı takımı her zaman gereksiz bulmuşumdur çay fincanları yumurtalıkları vs vs... ayrıca çaydanlığınn altı umarım zamanla siyahlaşmaz... ben siyahlaşır korkusuyla çaydanlığını aldım sadece kahvaltı takımının... o da altı siyah üstü kırmızı siyah desenli.. kararsa da belli etmez en azından diye düşündüm...

bir de yemek takımlarının köşeleri çok ama çok tehlikeli sakın evinde misafire makinaya tabak çanak dizdirmeyesin herkes senin kadar özenli olmayabilir çatır çutur gider vlla yazık günah çok güzeller ... onların kıymetini ancak alan bilir öyle değil mi?? Güzel günlerde kullan...

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum...

çok çok güzeller özellikle ilk resimdeki günlük takımı çok şeker kahvaltı takımı da öyle ama ben kahvaltı takımı her zaman gereksiz bulmuşumdur çay fincanları yumurtalıkları vs vs... ayrıca çaydanlığınn altı umarım zamanla siyahlaşmaz... ben siyahlaşır korkusuyla çaydanlığını aldım sadece kahvaltı takımının... o da altı siyah üstü kırmızı siyah desenli.. kararsa da belli etmez en azından diye düşündüm...

bir de yemek takımlarının köşeleri çok ama çok tehlikeli sakın evinde misafire makinaya tabak çanak dizdirmeyesin herkes senin kadar özenli olmayabilir çatır çutur gider vlla yazık günah çok güzeller ... onların kıymetini ancak alan bilir öyle değil mi?? Güzel günlerde kullan...

Esracım çok haklısın valla kimse bizim gibi özenemez kıyamam ben onları kullanmaya bile ya :9: Çaydanlık meselesini hiç düşünmemiştim açıkçası :52:

Son düzenleme:
güle güle kullan canım çok güzeller... romance yemek takımını bende aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum :) devamını bekliyoruz...

nevresim takımın çok güzelmiş. çeyizciklerinin devamını bekliyoruuz. eklemeyi unutma sakın :1:

mutlulukla kullanman dileğiyle :nazar: :nazar: :nazar:

Hepsi çok güzel canım güzel günlerde mutlulukla kullanman dileğiyle..

heeyyy :) çok güzeller uyku setimizz aynııı çok beğenerek aldım bende days in colours dan :) güle güle kullan canım...

canım aldıkların cok guzel..hepsini iyi gunlerde kullanmanı dilerim..ben gunluk yemek takımına bayıldım..kaça aldın ogrenebilirmiyim? bernardoya benzio sanki yanılıyormuyum yoksa:S

canım aldıkların cok guzel..hepsini iyi gunlerde kullanmanı dilerim..ben gunluk yemek takımına bayıldım..kaça aldın ogrenebilirmiyim? bernardoya benzio sanki yanılıyormuyum yoksa:S

Back
X