Bunlarda benim el emeği göz nurumm

cok güzeller .birazda nasıl yaptığınla ilgili bilgi versen iyi olurdu. boyamamı nakışmı anlamadım.

ellerinize sağlık .çok güzel olmuşlar sanırım kanaviçe işlemişsiniz yanılıyormuyum?

ellerine emeğine sağlık canım hepsi birbirinden guzel olmuş... pike takımına ayrıca bayıldım

selam canm boyama deyıl hepsı nakış kaneviçe çin iynesi ve sarma işi otamatik makinayla yapıyorum dışarıyada yapıyorum ihtiyacı olanlara yapa bilirim sevgiler

ellerinize sağlık hepside bir birinden güze olmuş iyi günlerde kulanın .ve ayrıca bol müşteriler dilerim :)

iyi dilekleriniz için çook teşekkür ediyarum allah sizinde herşeyi gönlünüze göre versin canım sevgilerrrr

meraba işlemelerin çok güzel olmuş ellerine sağlık, hangi makineyi kullanıyorsun markasını bana yazarmısın bende evde böyle birşey yapmayı düşünüyorum ama hangi makineyi alcağıma karar veremedim birde eğitimini almak gerekiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…