Bunlarda benim cicilerimmm

yeni nevresimlerinde çok güzlemiş canım ben borcam olayına daha girmedim getirenler olur falan diye olmadı daha sonra alırım diye düşündüm

yeni nevresimlerinde çok güzlemiş canım ben borcam olayına daha girmedim getirenler olur falan diye olmadı daha sonra alırım diye düşündüm

teşekkürler kuzum olan nevresmlerm ama aklıma gelmeyenlerdi resmini bulmuşken ekledim:)

ben girdim valla hiç birilernn getrceğini aklıma getrmiyorum o yüzden ne istiyosam almaya çalışıyorum gözümün önünde olsunlar :):16:

bunlarda resmini yeni bulduğum taç pikelerim :nazar:

$Tac-Baskili-Pike-Takimi-Tek-Kisilik-Orcide-Kahve__69606236_0.webp Eki Görüntüle 588293

nevresimlerin çok hoş canım mutlu huzurlu geceleriniz olsun inş :16:

ben daha tam başlayamadım ev tekstiline :6:kaç takım nevresim yeterli olur hiç bilmiyorum bi sayı belirlersem ona göre almaya başlayacağım inş

teşekkür ederim kuzum Amin inş.:16:

ben nevresim işini bitirdim canım çok fazlasyla aldım ee bide kayınvalide de veriyormuş o yüzden gerek yok almıycam daha 2 takım saten pamuklu nevresimim var 7 tanede normal çift kişilik nevresim takımım var 9 tane çift kişilik nevresim takımım oluyo 3 tanede tek kişilik nevresim takımı var, 4 tane çift kişilik , 3 tanede tek kişilik pike takımlarım var ee bide annem dantelden yaptırıyo bir sürü oluyor :) nevresimi çok seviyorum o yüzden pek dayanamıyorum en son annemin aldığı kırmızıyla kapadık nevresim işini :54:

teşekkür ederim kuzum Amin inş.:16:

ben nevresim işini bitirdim canım çok fazlasyla aldım ee bide kayınvalide de veriyormuş o yüzden gerek yok almıycam daha 2 takım saten pamuklu nevresimim var 7 tanede normal çift kişilik nevresim takımım var 9 tane çift kişilik nevresim takımım oluyo 3 tanede tek kişilik nevresim takımı var, 4 tane çift kişilik , 3 tanede tek kişilik pike takımlarım var ee bide annem dantelden yaptırıyo bir sürü oluyor :) nevresimi çok seviyorum o yüzden pek dayanamıyorum en son annemin aldığı kırmızıyla kapadık nevresim işini :54:

maşaallah diyelim o zaman canım :nazar::nazar::nazar: bende çok seviyorum nevresimleri senin gibi bende en az bir tane kırmızı olması gerekli diye düşünüyorum hepsini de ağız tadıyla kullan inş :16:

Back
X