Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni nevresimlerinde çok güzlemiş canım ben borcam olayına daha girmedim getirenler olur falan diye olmadı daha sonra alırım diye düşündüm
pikelerin çok güzelmiş canım güle güle kullan. renkleri falan çok hoş:)
bunlarda benim çamaşırlarım bi kaç tane daha var da resimlerini bulamadım
Eki Görüntüle 586613 sol taraftaki gecelik olan Eki Görüntüle 588880 mor olan Eki Görüntüle 586612 Eki Görüntüle 586615 bordo renk olan
Eki Görüntüle 586616
![]()
bunlarda benim çamaşırlarım bi kaç tane daha var da resimlerini bulamadım
Eki Görüntüle 586613 sol taraftaki gecelik olan Eki Görüntüle 588880 mor olan Eki Görüntüle 586612 Eki Görüntüle 586615 bordo renk olan
Eki Görüntüle 586616
Eki Görüntüle 588882
Oooo bunları yeni gördüm bayıldım hepside çok hoş gerçekten
aşkla sevgiyle eskisinler inş![]()
nevresimlerin çok hoş canım mutlu huzurlu geceleriniz olsun inş
ben daha tam başlayamadım ev tekstilinekaç takım nevresim yeterli olur hiç bilmiyorum bi sayı belirlersem ona göre almaya başlayacağım inş
Oooo bunları yeni gördüm bayıldım hepside çok hoş gerçekten
aşkla sevgiyle eskisinler inş![]()
çok sağol canım benim daha güzelleri senin olsunn :)
inş.kuzum inş.![]()
Eki Görüntüle 589360 Eki Görüntüle 589361 3 renk zentinliğim, ve kurabiyeliğim aklımda olupta almak istediklerim onları da aldım :)
güle güle kullan canım kırmızı zeytinlikten bende de var![]()
teşekkürler tatlım bendede yuvarlak beyaz zeytinlikten var ama bu 3 renkten istiyodum bu model denk gelmişken aldım :)
ben uzunlar varya onlardan alıcam bide onlarda çok şık duruyo![]()
çok şirinler mutlu günlerde kullan.
teşekkür ederim kuzum Amin inş.
ben nevresim işini bitirdim canım çok fazlasyla aldım ee bide kayınvalide de veriyormuş o yüzden gerek yok almıycam daha 2 takım saten pamuklu nevresimim var 7 tanede normal çift kişilik nevresim takımım var 9 tane çift kişilik nevresim takımım oluyo 3 tanede tek kişilik nevresim takımı var, 4 tane çift kişilik , 3 tanede tek kişilik pike takımlarım var ee bide annem dantelden yaptırıyo bir sürü oluyor :) nevresimi çok seviyorum o yüzden pek dayanamıyorum en son annemin aldığı kırmızıyla kapadık nevresim işini![]()