Bunlarda benim cicilerimmm

bunlarda benim çamaşırlarım bi kaç tane daha var da resimlerini bulamadım:50:
$2009-10-27_131201.webpsol taraftaki gecelik olan $2524_kucuk.webp $Mor-Saten-Gecelik-son-1-adet__60695818_0.webp bordo renk olan
$þþ.webp

Eklentiler

• $3745_buyuk_zoom.webp
    $3745_buyuk_zoom.webp
    29 KB · Görüntüleme: 88
çamaşırların çok hoş canım :16:aşkla eskisin hepside :69:

Son düzenleme:
$tango kýrmýzý-500x500.webp annişimin bugun benden habersiz alıp bana süpriz yaptığı taç delux saten nevresimim:nazar:

ve alınmış olupda eklemeye aklıma gelmeyenler:)

$bornoz takýmým.webp bornoz takımım

$borcam dilimli.webp ve yanında 6 küçük kaseleri var takım olarak 7 parça

$borcam yuvarlak.webp yuvarlak 2 boy borcam $kare.webp kare olarak 2 boy $oval.webp oval 2 boy

$dikdörtgen.webpve son olarak dikdörtgen borcamım aklıma böyle ara ara geliyor gözümde canlanıyor hatrladıkça ve fırsat bulup resimlerini çektikçe eklemeye devam edicem:nazar::nazar::nazar:

ıvır zıvır bombası olur ancak canım daha çok eksiğim var :1:

bu arada yeni eklediklerinde çok güzeller hepside hayırlı olsun inş :16:

sen en yakın zamnda toprla bir araya getir görmek istiyoruz biz ıvır zıvır olsun yavaş yavaş tamamlanıyor işte :)

çok teşekkür ederim canım benim inş.sağol:16:

sen en yakın zamnda toprla bir araya getir görmek istiyoruz biz ıvır zıvır olsun yavaş yavaş tamamlanıyor işte :)

çok teşekkür ederim canım benim inş.sağol:16:

öyle canım ufak tefekler daha zor toparlanıyor diye onları halletmek istedim ama al al bitmiyor daha çok eksik var onlarda zamanla inş

Allah herkese kolaylık versin çok keyifli ama bir o kadarda zor iş gerçekten:32:

öyle canım ufak tefekler daha zor toparlanıyor diye onları halletmek istedim ama al al bitmiyor daha çok eksik var onlarda zamanla inş

Allah herkese kolaylık versin çok keyifli ama bir o kadarda zor iş gerçekten:32:

kesinlikle öyle canım daha fazla uğraştırıyo ve hiç bi zamn tam anlamıyla bitti sonuna geldim diyemiyosun bi yerden sonra aldıklarnın aynılarından ikinciye almış oluyosun farkında olmadan hepsi ayrı ayrı bir yerlerde olduğundan :)

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun keyif kelimesi az kalır gerçekten böyle bi telaşın ve heyecanın yanında süper bi telaş mutluluk aldıkça mutlu oluyorum öyle bişey artık ama üstesinden geliyoruz heralde ya baya bi yol katettik gibi :21:

kesinlikle öyle canım daha fazla uğraştırıyo ve hiç bi zamn tam anlamıyla bitti sonuna geldim diyemiyosun bi yerden sonra aldıklarnın aynılarından ikinciye almış oluyosun farkında olmadan hepsi ayrı ayrı bir yerlerde olduğundan :)

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun keyif kelimesi az kalır gerçekten böyle bi telaşın ve heyecanın yanında süper bi telaş mutluluk aldıkça mutlu oluyorum öyle bişey artık ama üstesinden geliyoruz heralde ya baya bi yol katettik gibi :21:

hiç sorma aldıklarını hatırlamadan aldıkların ayrı yeni bi model çıkınca tekrar almak istemek ayrı dert valla:1:

çok haklısın alışveriş kolik olduk resmen:1: insanın evi için bir şeyler alması gibisi yokmuş :8:

yıllarca annem al diye zorlarken keşke karşı çıkmasaymışım bu keyiften neden bu kadar uzak kaldım ki anlamıyorum :6:

evet baya yol katettik çok şükür Allah geri kalanlarımıza da yardım etsin inş :32:

hiç sorma aldıklarını hatırlamadan aldıkların ayrı yeni bi model çıkınca tekrar almak istemek ayrı dert valla:1:

çok haklısın alışveriş kolik olduk resmen:1: insanın evi için bir şeyler alması gibisi yokmuş :8:

yıllarca annem al diye zorlarken keşke karşı çıkmasaymışım bu keyiften neden bu kadar uzak kaldım ki anlamıyorum :6:

evet baya yol katettik çok şükür Allah geri kalanlarımıza da yardım etsin inş :32:

annem aldıkça yaptıkça da kızardım ne gerek var sanki yarın hemen evleniyorum derdim boşu boşuna alıyosun diye sölenrdim keşkee sussaydım da bende katılsaymışım :)

şimdi ben aldıkça o kızıyor yeter artık almaa bir sürü oldu kıyıda köşede diyee ama benden habersiz kendi de dayanamıyor alıyor ben bunu aldım diyo sanra dayanamıyoruz ya :)

süper bi duygu büyük zevk :9: Amin canım benim Amin Allah herkezin yardımcısı olsun :16:

canım nevresim takımın çok şık annen zevkli kadınmış. borcam koleksiyonu yapmışsın resmen :1: güle güle kullan

canım nevresim takımın çok şık annen zevkli kadınmış. borcam koleksiyonu yapmışsın resmen :1: güle güle kullan

çok teşekkür ederim tatlım kırmızı istiyodum bir sürü nevresimim var kırmızı alıp kapatıcam nevresim olayını diyodum baktım ki sağolsun dün annecim almış :16:

borcamı çok seviyorum ya bzde annem çok kullanıyor baya bi işine yarıyoo eminim benmde çok fazlasyla işimi görcek bide tncere olarak yuvarlak ve dikdörtgen kapaklılar onları eklemeyi unuttum :1:

Back
X