aldıkça sayfama ekliyorum bakarsın sende teşekkürler fikirlerin için![]()
tamm canım rica ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldıkça sayfama ekliyorum bakarsın sende teşekkürler fikirlerin için![]()
çamaşırların çok güzelmiş canım renkleri falan çok hoş güle güle kullan
çamaşırların çok hoş canımaşkla eskisin hepside
![]()
çok sağol hayatım seninde çeyizciklerini görmek istiyoruz artık yaaa![]()
bi fırsat bulamadım canım benim inş yakın zamanda olur![]()
en yakın zamnda ekle canım bekliyorum bomba gibi gelicek seninkiler heralde :)
ıvır zıvır bombası olur ancak canım daha çok eksiğim var
bu arada yeni eklediklerinde çok güzeller hepside hayırlı olsun inş![]()
sen en yakın zamnda toprla bir araya getir görmek istiyoruz biz ıvır zıvır olsun yavaş yavaş tamamlanıyor işte :)
çok teşekkür ederim canım benim inş.sağol![]()
Canımmm yeni cicilerin de çok güzel... Mutlulukla kullan inşallah :))
öyle canım ufak tefekler daha zor toparlanıyor diye onları halletmek istedim ama al al bitmiyor daha çok eksik var onlarda zamanla inş
Allah herkese kolaylık versin çok keyifli ama bir o kadarda zor iş gerçekten![]()
kesinlikle öyle canım daha fazla uğraştırıyo ve hiç bi zamn tam anlamıyla bitti sonuna geldim diyemiyosun bi yerden sonra aldıklarnın aynılarından ikinciye almış oluyosun farkında olmadan hepsi ayrı ayrı bir yerlerde olduğundan :)
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun keyif kelimesi az kalır gerçekten böyle bi telaşın ve heyecanın yanında süper bi telaş mutluluk aldıkça mutlu oluyorum öyle bişey artık ama üstesinden geliyoruz heralde ya baya bi yol katettik gibi![]()
hiç sorma aldıklarını hatırlamadan aldıkların ayrı yeni bi model çıkınca tekrar almak istemek ayrı dert valla
çok haklısın alışveriş kolik olduk resmeninsanın evi için bir şeyler alması gibisi yokmuş
yıllarca annem al diye zorlarken keşke karşı çıkmasaymışım bu keyiften neden bu kadar uzak kaldım ki anlamıyorum
evet baya yol katettik çok şükür Allah geri kalanlarımıza da yardım etsin inş![]()
canım nevresim takımın çok şık annen zevkli kadınmış. borcam koleksiyonu yapmışsın resmengüle güle kullan