bunlarda benim çeyizlerim canlarım:))

mutlulukla huzurla kullanın inş canım her şeyin çok güzel :16::16::16:

çok teşekkür ederim tatlım:))önlüğümü internetten bi siteden sipariş ettim henüz elime ulaşmadı istersen özelden yazabılırım;)

burdan da yazınca birşey olmuyo diye biliyorum ama özelden de atabilirsin teşekkür ederim zaten hep böyle güzel şeyler nette oluyo yada ben bulamıyorum koskoca istanbul 'da :)

güle güle kullan bende ağustosda evlencem bende mutfağımı kırmızı olarak düzenlicem en çok istediğim şey ama henüz alamadım mini fırınım kırmızı tek onu aldım önümüzdeki ay tektek alcam inşallah

kızlar maedm sorun olmuyo burdan yazıyım mutfak önlük takımımı yani bana ve kocişime önlük+kep 1masa örtüsü 1 runner 1 poşetlik 1 ekmwklik 12 peçete toplamda 170 liraya faceden maharetli ellerden sipariş verdim çok yoğun olduğu için ocakta yollucak ve kapıda ödeme bi göz atın çok çeşitler var

güle güle kullan bende ağustosda evlencem bende mutfağımı kırmızı olarak düzenlicem en çok istediğim şey ama henüz alamadım mini fırınım kırmızı tek onu aldım önümüzdeki ay tektek alcam inşallah
hayırlı olsun canım bende yeni başladım almaya hergün yeni şeyler cıktığı ıcın alıp kaldırmak yerıne bırıkı yaptım sımdı alıyorum buraya koyduklarımın hepsini netten aldım bılgın olsun cnm

burdan da yazınca birşey olmuyo diye biliyorum ama özelden de atabilirsin teşekkür ederim zaten hep böyle güzel şeyler nette oluyo yada ben bulamıyorum koskoca istanbul 'da :)

bazı şeyler gercekten arayınca bulunmuyo cnm bende okadar gezıyorum bulamadım ama netten buluyorum bı çok şeyi:)

Öncelikle hoşgeldin aramıza:16:
Bende kırmızı yapmaya çalışanlardanım:1:

Kapli çerezliklerden bende istiyorum en kısa zamanda:16:
Mutfak önlüğünün nereden olduğunu öğrenebilir miyim bende?
Kırmızı gönlüme göre bulamıyorum da ben hiç

hoşbulduk kalpliler tam çerezlik sayılmaz aslında cnm oldukça küçükler resimde belli olmuyo pek:))kahvaltıda reçel koymak için kullanıcam inşallah

İlk eklediklerin çok şirin :) Güle güle kullan. Hayırlı olsun ve Mutluluklar :)

hayırlı olsun canım bende yeni başladım almaya hergün yeni şeyler cıktığı ıcın alıp kaldırmak yerıne bırıkı yaptım sımdı alıyorum buraya koyduklarımın hepsini netten aldım bılgın olsun cnm

saol cnm farkettim en mantıklısı net hem uygun hemde çeşit çok bende öle düşünüyorum

$1988_04102012364.webp$images.webp$gelin-pike-takımı.webp$gelin_nevresin_takm_krem_1343030420.webp$fransiz-danteli--l0072bca-1-223.webp$FB,8832,82,kutahya-aliza-bone-12-kisilik-85-parca-desdamona-yemek-takimi-alz85yt42025116-yem...webp$Fakir darky.webp$ar-yildiz-10-parca-flamingo-prestige-tencere-set.webp$ar-yildiz-6-parca-flamingo-prestige-sahan-set.webp$Ar-yildiz-6-parca-flamingo-prestige-kanka-caydanlik-site.webp$ar-yildiz-4-parca-flamingo-prestige-cezve-seti.webp$ar-yildiz-2-parca-flamingo-prestige-5-lt-duduklu-tencere.webp$83246_buyuk.webpEki Görüntüle 584446

kızlar yıllık izne çıktım 10 günlüğüne çıkmışkende çeyizime yeni parçalar ekledim ve onlarıda sizinle paylaşıyorm bu arada çeliklerini benim gibi aryılıdız seçen varmı merak ediyorum kalitesinide:))

hoşgeldin canım herşeyinn çok güzel çok şıklar mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş.:nazar:

kızlar okadar araştırma sonucu dün elektrolux te karar kıldık ve gidip nişanlımla beyaz eşyalarımızı aldık hadi hayırlısı:)$FB,18970,23,electrolux-en3613aox-buzdolabi-inox-alttan-donduruculu-a-aeg-kombi-buzdolabi-ele...webp$electrolux-esf-66020-s-silent-saver-bulasik-makinasi.webp$FB,20822,14,electrolux-ewf1286lew-time-manager-camasir-makinesi-a-30-1200devir-8kg-8-kg-elec...webp

yorumlarınızı bekliyorum...

Back
X