bunlarda benim çeyizlerim canlarım:))

truff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
129
0
26
Bursa
kızlar mayısta düğünüz var bende çeyizimi hazırlıyorum çalıştığım için biraz yavaş ilerliyo ama biticek inşallah düğünümüze kadar...bakalım beğenicekmisiniz:)) $1426420.webp$1436620.webp$images.webp$600053_306395912793412_296904436_n.webp$877CK73.webp$877SL37.webp$63732_306396436126693_1626774285_n.webp$254802_306395822793421_1761326596_n.webp$AC5112.webp

kızlar 4.sayfada yeni eklediklerim var:))

Son düzenleme:
cnm hayırlısı olsun ne güzel şeyler almışsın kırmızı kırmızı çok beğendim güzel günlerde kullan inş:16:

Teşekkür ederim kızlar mutfağımız siyah beyaz kırmızıyla bütünleyelim istedim kırmızı ne görürsem alıyorum:))

güle güle kullan canım kırmızı aşkından vazgeçemeyen biri dha :34::34:

canım sonunda benim gibi ful kırmızı yapmaya çalışan birini gördüm çok güzel aldıkların gule gule kullan mutfak onlugunu falan cok begendım neredn aldın onları :)

yeni bir çeyizci daha katıldı aramıza, hoşgeldin.

Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamnına erdirsin.

canım sonunda benim gibi ful kırmızı yapmaya çalışan birini gördüm çok güzel aldıkların gule gule kullan mutfak onlugunu falan cok begendım neredn aldın onları :)

çok teşekkür ederim tatlım:))önlüğümü internetten bi siteden sipariş ettim henüz elime ulaşmadı istersen özelden yazabılırım;)

Teşekkür ederim kızlar mutfağımız siyah beyaz kırmızıyla bütünleyelim istedim kırmızı ne görürsem alıyorum:))
güle güle kullan canım:) bende siyah beyaz kırmızı olarak kombinledim mutfagımı
mutfak önlüğün çok güzel:) nerden aldın öğrenebilirmiyiz:27:

bendee ondanımm:)

güle güle kullan canım:) bende siyah beyaz kırmızı olarak kombinledim mutfagımı
mutfak önlüğün çok güzel:) nerden aldın öğrenebilirmiyiz:27:

bendee ondanımm:)

Öncelikle hoşgeldin aramıza:16:
Bende kırmızı yapmaya çalışanlardanım:1:

Kapli çerezliklerden bende istiyorum en kısa zamanda:16:
Mutfak önlüğünün nereden olduğunu öğrenebilir miyim bende?
Kırmızı gönlüme göre bulamıyorum da ben hiç

Güzel günlerde kullanın canım çok cici hepsi :) benimde ceyizim tamam sayılır bir iki mutfak servis aksesuarlarım kaldı okadar. Bende mayısta evleniyorum Allah nasip ederse (:

Back
X