Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sonunda benim gibi ful kırmızı yapmaya çalışan birini gördüm çok güzel aldıkların gule gule kullan mutfak onlugunu falan cok begendım neredn aldın onları :)
yeni bir çeyizci daha katıldı aramıza, hoşgeldin.
Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamnına erdirsin.
evet yeni katıldım teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde huzurla kullanalım çeyizlerimizi inşallah:)
güle güle kullan canım:) bende siyah beyaz kırmızı olarak kombinledim mutfagımıTeşekkür ederim kızlar mutfağımız siyah beyaz kırmızıyla bütünleyelim istedim kırmızı ne görürsem alıyorum:))
canım sonunda benim gibi ful kırmızı yapmaya çalışan birini gördüm çok güzel aldıkların gule gule kullan mutfak onlugunu falan cok begendım neredn aldın onları :)
güle güle kullan canım:) bende siyah beyaz kırmızı olarak kombinledim mutfagımıTeşekkür ederim kızlar mutfağımız siyah beyaz kırmızıyla bütünleyelim istedim kırmızı ne görürsem alıyorum:))