• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

öncelikle cok tebrik ediyorum ve mutluluklar diliyorum,ilk defa benim zevkimi bu kadar yansıtan biriyle karsılasıyorum:)mübalağ etmiyorum ceyiz hazrılıklarına ilk başladığım sıralarda kafama koyduğum şeylerin aynısı çoğu:)keyifle baktım çeyizlerine:)):46:

mercan2003
öncelikle cok tebrik ediyorum ve mutluluklar diliyorum,ilk defa benim zevkimi bu kadar yansıtan biriyle karsılasıyorum:)mübalağ etmiyorum ceyiz hazrılıklarına ilk başladığım sıralarda kafama koyduğum şeylerin aynısı çoğu:)keyifle baktım çeyizlerine:))
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

$04052011641.webp$04052011644.webp$04052011640.webp

Kısa bornoz ne güzelmiş öyle :)
Güle güle kullanın.

$imagesCA34MQM2.webp bu da çay takımıımm
Karaca su takımımda problem yaşadım yanlız :43:ben işte olduğum için annem almış takımları açıp kontrol etmemiş bi açıp baktım ki şok oldum kadehlerimden birini koymamışlar :43:çay tabaklarından da biri kırılmış onu da eksik koymuşlar hevesim kaçtı valla :63:

hepsini nasıl ilk sayfaya ekliycem acaba bilen var mı:43:

Ben mesajı göndermeden kopyalıyorum linkleri sonra da ilk sayfadaki mesaj düzenleme panelinden ekliyorum. Ama aradaki mesajlar için ne yapılabilir bilemiyorum.
Bilgisayarımda bir link dosyası da mevcut bu arada. Oraya da kopyalıyorum linkleri.
Bu tür aksaklıklar insanın canını sıkıyor, umarım çabucak telafi edilir.

Son düzenleme:
Almila07
burchecan kullanıcısından alıntı
hepsini nasıl ilk sayfaya ekliycem acaba bilen var mı
Ben mesajı göndermeden kopyalıyorum linkleri sonra da ilk sayfadaki mesaj düzenleme panelinden ekliyorum. Ama aradaki mesajlar için ne yapılabilir bilemiyorum.
Bilgisayarımda bir link dosyası da mevcut bu arada. Oraya da kopyalıyorum linkleri.
Bu tür aksaklıklar insanın canını sıkıyor, umarım çabucak telafi edilir.
teşekkür ederim canım umarım kısa zamanda telafi edilir.Bende bundan sonra linklerini alıyım bari geri kalanlar için yapıcak bişey yok sanırım :43:

Güle güle kullan balım, bende bunun aynısından alıcam hep aklımda ama bir türlü fırsatını bulup alamadım henüzz. Salata kurutucudan çok mikser kabı olarak düşünüyorum ama sanalata kurutucuda lazımmışş sebzelerede çok işe yarıyor.:16:

ben boynerde anneler gününe özel %50 indirim var diye aldım canım :6: evet mikser kabı olarak ta kullanılabilir.Sebzeleri koyup içine az bi su koyup döndürüyosun süzgeç gibi yerden suyu süzüp kurutuyosun sonra pratik bişey inşallah iyi günlerde kullanırız:92:

f.yigit
canım bu kısa bornozunu nereden aldın güle güle kullan çok güzel yaaa
teşekkür ederim canım onu home sweet home dan aldım çok güzel şeyler var 2 takımda hamam takımım var ama bazanın altında onları çekemedim

Back
X