Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım hepimiz güle güle kullanalım inşallah.Kırmızı çatal bıçak takımını ykm den almıştım cemile markası 75 tlydi sanırım ama limangoya bi ara indirimli geldi aynısı 45 lirayasofistike
valla çok güzel şeyler almışsın bi çok eksiğimi gördüm sende :)) güle güle kullan canım. kısa bornozuna bayıldımm bide ilk sayfada krmızı çatal bıçak takımını nerden kaça aldın acaba ben de öyle bişey almayı istiyorum.
sağol canım amin inşallah güzel günlerde kullanırızozge0818
her şeylerin çok güzel canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin inşallah
çok teşekkür ederim canım inşallah güle güle kullanırız hepimizpnrcm
Kısa bornoza,pembe banyo paspasına bayıldım çok güzeller.gerçi hepsi çok güzel çok zewkli güle güle kullanın:)
teşekkür ederimnly26
güle güle güzel günlerde kullanın
teşekkür ederim valla artık hepsini ekledim nerdeyse artık aldıkça devamını eklerim :) havluları evkurdan almıştık 15tlydi galiba fiyatı Linens banyo paspasımda 70 olması lazımAlmila07
Maşallah, sürekli yeni ilaveler de yapıyorsunuz, bakmak hayli keyifli oluyor :)
Pembe-beyaz havlularınızı nereden ve kaça aldınız, bir de Linens'in banyo papası ne kadardı acaba ?
Güle güle kullanın tekrar.
Kullanmadığım için yorum yapamıycam canım ama görünürde bi problemleri yok öyle kırık çatlak falan ama karacasecret85
canım yemek takımı bernardo olan nasıl bernardonun takımlarından birkaçı hoşuma gitmişti hatta almaya niyetlendim makinaya atınca rengi soluyor çiziliyor filan dediler. Şimdi yeni iki model daha çıkarmışlar birde iade etmek isteyince problem oluyormuş kararsız kaldım karaca mı yoksa bernardo mu olsun yoksa kendim mi takım oluşturayım pöffff bu kararsızlık beni öldürecek
Kullanmadığım için yorum yapamıycam canım ama görünürde bi problemleri yok öyle kırık çatlak falan ama karacakadeh takımı aldım ordan bardaklarımı eksik yollamışlar bi kaç tanesi de kırıktı
![]()
eksikleri getircekler canım haber bekliyorum gelmezse iade edicemsecret85
iade edebildin mi peki kadeh takımını
çok teşekkür ederim canım inşallah kullanmak nasip olurAsiMavi
canim ceyizciklerin coook guzel.gule gule saglicakla kullan