• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

elart melek nevresim
$30042011626.webp$30042011625.webp$30042011627.webp$30042011624.webp

Asker mi bekliyorsun kıyamam bende beklemiştim asker o yüzden içim cız eder asker bekleyen oldumu allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah aldıklarınızıda ağız tadıyla kullanırsınız inşallah hepsi çok güzeller :nazar:

Source
Asker mi bekliyorsun kıyamam bende beklemiştim asker o yüzden içim cız eder asker bekleyen oldumu allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah aldıklarınızıda ağız tadıyla kullanırsınız inşallah hepsi çok güzeller
teşekkür ederim canım evet asker bekliyorum çok şükür 6 günümüz kaldı :nazar: inşallah rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder sana da

Çok beğendim canım aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah :nazar:
Bernardo masa örtüsünü çok beğeniyorum ben de..
Bir de herhalde markası homend beyaz su ısıtıcısını da bayılıyorum..
Cam ya çok hoşuma gidiyor.. Ama renk yüzünden karar veremiyorum. Ya bunun siyahı ya beyazı ya da arçeliğin kırmızısı aklımda :)) Sen de güle güle kullan :))

missberry
Çok beğendim canım aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah
Bernardo masa örtüsünü çok beğeniyorum ben de..
Bir de herhalde markası homend beyaz su ısıtıcısını da bayılıyorum..
Cam ya çok hoşuma gidiyor.. Ama renk yüzünden karar veremiyorum. Ya bunun siyahı ya beyazı ya da arçeliğin kırmızısı aklımda :)) Sen de güle güle kullan :))
teşekkür ederim canım inşallah.Masa örtüsünün tek kötü tarafı kenarlarındaki çiçekleri çok sağlam dikmemişler üstünden bi geçmek gerekiyor yoksa düşüyolar Allahtan ben farketmiştim alırken de yedeklerini almıştım o çiçeklerin.Su ısıtıcısının bende beyazını aldım öutfağımı kırmızı isterken bütün ev aletlerim beyaz oldu :19: genelde kampanyalı aldığım için

ThirtyFouR
burchecan kullanıcısından alıntı
elart melek nevresim
Eklenti 187705Eklenti 187704Eklenti 187703Eklenti 187706
kalitesi nasil cnm, memnun musun?
bende almayi düsünüyorum elart ama sadece katalogdan siparis yapabiliyorum
yani görmeden. o yüzden güvenemedim
bende internetten görmeden aldım ilk defa ve beklediğim gibi çıkmadı açıkçası çok beğenmedim sonra gittim bi tane daha aldım gelin home un o çok içime sindi mesela

bende internetten görmeden aldım ilk defa ve beklediğim gibi çıkmadı açıkçası çok beğenmedim sonra gittim bi tane daha aldım gelin home un o çok içime sindi mesela

anladim canim. ben daha sade bi modelini tercih edicektim ama hic bi zaman resimlerde gibi gelmiyorlar.

hem zaten sadece ilk gün icin kullanisli ondan sonraki günlerde saten kullanissiz olur ki demi?
kayarsin, soguk tutar... ütü ister, sonra bide ipi cekilcek diye korkup duracaksin...
bunlarin olmamasi icin kalitesinin cok cok iyi olmasi lazim o yüzden sordum sana

bugüne kadar kk'da gördüğüm en güzel çeyizlerden biri, benim zevkime çok yakın şeyler güle güle kullan canım, çok tatlı hepsi:nazar::nazar:

ThirtyFouR
burchecan kullanıcısından alıntı
anladim canim. ben daha sade bi modelini tercih edicektim ama hic bi zaman resimlerde gibi gelmiyorlar.

hem zaten sadece ilk gün icin kullanisli ondan sonraki günlerde saten kullanissiz olur ki demi?
kayarsin, soguk tutar... ütü ister, sonra bide ipi cekilcek diye korkup duracaksin...
bunlarin olmamasi icin kalitesinin cok cok iyi olmasi lazim o yüzden sordum sana
evet canım zaten sadece bir gün kullanılacaklar başka zaman saten rahatsız eder beni gelin home'un ki daha güzel bence canım tercih ediceksen elartın yerine bi bakabilirsin modellerine

lilypos
bugüne kadar kk'da gördüğüm en güzel çeyizlerden biri, benim zevkime çok yakın şeyler güle güle kullan canım, çok tatlı hepsi
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur

Back
X