• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

Canım her şeyini güle güle kullan,hepsi çok güzel.
İlk sayfadaki kelebek şekilli pembe beyaz servis tabaklarını nerden aldın acaba?

hanne54
Canım her şeyini güle güle kullan,hepsi çok güzel.
İlk sayfadaki kelebek şekilli pembe beyaz servis tabaklarını nerden aldın acaba?
Teşekkür ederim canım, inşallah
O kelebek tabakları Bernardo dan almıştım

Merhabaa kızlarr
İki hafta sonra nikahım var,düğün Temmuzda bunlarda benim nikah hazırlıklarımm :17:
Elbisem önden görünüşü aynıı sırtında çok hafif dekoltesi var dantelden rengide kırık beyaz
$6264053251_1_1_1.webp
Çiçeğim bu tonlarda olucak düğün içinde bunun siparişini vericem
$581519_294451603963927_123745874367835_653304_1295406900_n.webp
Ayakkabılarımmm beyaz platformlarımda var düğünde giymek için ama fotoğraf çektirirkende kullanıcam bunları
$070520121115.webp
$070520121116.webp
Nikah şekerlerimm minnoş çerçeveler
$070520121118.webp
$070520121119.webp
Bu eldivenlerden arıyorumm hafta sonu Eminönündeyimm bakıcam bulamazsam Fatih'e gidicem
Eki Görüntüle 409045
Saçımı da böyle yaptırıcamm
Eki Görüntüle 409046
:nazar::nazar: :17: :16:

şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim :16::nazar: hazırlıklarının hepsi çok güzel eldivenler güzelmiş inşallah bulambilirsin :21: buket ayakkabı uyumunda süper maşallah :nazar:

pinokyo6
şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim hazırlıklarının hepsi çok güzel eldivenler güzelmiş inşallah bulambilirsin buket ayakkabı uyumunda süper maşallah
Çok teşekkür ederim canım ay hiç heyecan yoktu bende buraya fotoğrafları koyunca heyecanlandım birden :1: inşallah bulabilirim eldivenlerden tek takıntım o çünkü çok istiyorummm bi de nişanlıma fuşya kravat almam lazım

Canım çok güzeller uzun zamandır çeyizini hazırlıyorsun sanırım mutlu sona az kalmış ne güzel :16:
Ben birde masa örtünü soracaktım nereden almıştın çok hoşuma gitti ilk sayfada kenarları krem rengi çok hoşuma gitti çok beğendim.

Elifs

Canım çok güzeller uzun zamandır çeyizini hazırlıyorsun sanırım mutlu sona az kalmış ne güzel
Ben birde masa örtünü soracaktım nereden almıştın çok hoşuma gitti ilk sayfada kenarları krem rengi çok hoşuma gitti çok beğendim.
Evet canım yaklaşık 2 yıldır hazırlanıyorum valla mutlu sonumuza da 3 haftacık kaldı çok şükürrr
Masa örtüsünü Bernardo dan almıştım cnm

solitarywoman

cnm bu arada çok az kalmış düğüne hayırlısı olsun çok mutlu olursun inş
Çok teşekkür ederim cnm sende çookk mutlu ol inşallaahh
o günlük yemek takımı bernardo'nun dün çeyizi yerleştirirken bi pasta tabağım gazi oldu :1:
bak bu da benim çektiğim fotusu
$04052011641.webp

Back
X