valla çok saol arkadaşım ne müthiş yer ya benim en çok gitmek istediğim yerlerden birisi(diğeri mısırrrrrrrrr) ama gitmiş kadar oldum zaten ancak böle giderim başka türlü zor malum ekonomik koşullar(((
arkadaşım ne güzel resimler yapmışsın eline sağlık harika olmuş.bende bir zamnlar karakalem çalışmıştım amatör olarak.deniz manzara resimleri çok hoşuma gidiyor eminim deniz temalı resimlerinde vardıryerimseniben
çoookk süper yaa adamlarda ne mimari var :1shok::1shok:
adamların yaptığı her bina birer şaheser valla onu geçtim çölleri bile bir sanat eseri sanki.
yüreğine ve emeğine sağlık zepp hepsine tek tek teşekkür etmek yerine buradan toplu teşekkür etmeyi tercih ettim ellerine sağlık hepsi çoook güzel fotoğraflaryerimsenibenyerimsenibena.s.
Bu fotograflari Dubai koyu kenarına kurulu olan Creek Park'ta ;teleferikten cektim yerimsenibenDubai'ye gelmisseniz mutlaka bu parka gelin ;harika:asigim:Teleferikle Dubai'yi kus bakisi seyretmek cok guzel :asigim:
Arkadaslar eger Dubai''ye gelmisseniz mutlaka Heritage Village'de gorun; Heritage Village sizi şehrin tarihi ve Arap usulü yaşam konusunda aydınlatacaktır.
Iste Heritage Village 'den birkac kesit sizler icin yerimseniben
yaaa zep sen ordamısın kıssss
en çok görmek istediğim yerdir dubai :çok üzgünüm:
bananeee bende görmek istiyorummmmmmmmmmsenağlama
bu arada paylaşımın için teşekkürler sengözlerimebaksanab
Arkadaslar eger dubai'ye gelmisseniz mutlaka col safarisi yapacaksiniz ...
Dun col safarisine katildik ...4 çekerli jeeplerle altın kum kumuluna doğru yola çıktik . Kumullar sayesinde bir yukarı bir aşağı inmek cok heyecanliydi ;tek kelime ile harikaydi :sm_cool:Çöldeki gezimizin son durağı kamp alani oldu Bütün büyüsüyle gün batımını izledik sonra kamp yakınlarında deve turuna çıktik . Lezzetli bir barbekü yemeği ve her çeşit içecek beğenimize sunuldu .Daha sonra ise göbek dansçılari eslinde dans ettik ...:dance: Henna(kina )yaptirin mutlaka ...Nasil olmus hennam
Arap kiyafetleri ile Fotograf cektirebilirsiniz ...yerimseniben
Cok guzel bir Arap gecesi deneyiminiz oldu ve sizlerlede birkac kare paylasmak istedim .:içelim: