Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar siizce nasıl çok belli değil ama karar verdiğim model üzerine tekrar bi parça etek yaptırıyorum 2 düğün olacağı için hem balık giyineceğim hemde kabarık :)
ben de 1. modeli beğendim.diğeri ışıltısız geldi bana.ayrıca gelinlikle ilgili fikrini de beğendim,hem balık eteke hem kabarık etek giyeceksin,süper fikir
2.gelinliğin kol detayı çok şıkmış bence. Ama eteği fazla sade geldi ona mı etek diktireceksin tam anlayamadım. 1. de güzel görünüyor üstünde daha hoş duracaktır eminim.
zevkli bir bayanmışsınız, ikisini de beğendim. hangisini alırsanız güzel duracaktır. 2si biraz daha orijinal yalnız. kaliteler iyi, fiyatlar nasıl acaba?
çokkkk teşekkürler kızlar valla üzerimde iken aklıma gelmedi çekinmek resim üzerimdeki akay gelinlikte diktireceğim model de samsundayım ben burda moda evi dikiyor peşin 2500 tl :) inş bitince o şekildede koyarım resmimi Allah herkesin gönlüne göre versinnn