Örgü Bunlarda benim bebişim için ördüklerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayyy çık beğendim heleki yeleklerin felan kendi kendine mi öğrendin bunları ? Bayıldımmmmm yanımda öğreten kişi olsa kesin hepsini denerdim maşşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım

Ayyy çık beğendim heleki yeleklerin felan kendi kendine mi öğrendin bunları ? Bayıldımmmmm yanımda öğreten kişi olsa kesin hepsini denerdim maşşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım
Çok teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyodum aslında örgü örmeyi internetten ogrendim hep :) önce ilmek atmayı ogrendim internetten sonra videolar izleyerek yaptım sende yaparsın ben daha 5 6 aydır öğrendim orguyu bu kadar ordum çok zevkli :)

Maşşallah vallahi kendi kendine güzel yapmışsın bende baddaniye modellerine çok hevesliyim kendimde yapmak istiyorum kendinden renkli kalın iplerle yapılanlar var işte yapamam diyerekten denemiyorum elimde yatkındır aslında el işlerine yemeni felan yaparım hep

Ben hiç yapamam onu cnm. Sadece dantel ormeyi biliyodum sonra örgüye merak sardım şişle örmeyi hiç bilmiyodum önce tek mille battaniye başladım. İnsan istedimi yapamayacak bisi yok aslında bence kolaylıkla yaparsın :)

Kimin sitesinden bakıyorsun yani örgüyü kim örüyor kimden örnek alıyosun fazla ayrıntılıca anlatan site yok

Herşeyi söylüyo cnm şiş numarasından ipine kadar kaç ilmek orcen hangisini nasıl orcen hepsini söylüyo oruyo gözünün önünde
Çoook saolasın canım senide bu sorularsa bunaltmış gibi oldum ama inşallah bende örebilirim yavaş yavaş araştırıp başlarımm..

İnşallah yakın zamanda bebiş haberi alırsın

Çoook saolasın canım senide bu sorularsa bunaltmış gibi oldum ama inşallah bende örebilirim yavaş yavaş araştırıp başlarımm..

İnşallah yakın zamanda bebiş haberi alırsın
Yok cnm estağfurullah ne zmn istersen sorabilirsin. Amin inşallah cnm seninde bebisin yok herald Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Yok cnm estağfurullah ne zmn istersen sorabilirsin. Amin inşallah cnm seninde bebisin yok herald Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet canım ilk bebiş olacak ama daha görünürde yok bir gelse annesinin kapısını çalsa koşa koşa açıcamda daha uğramadı rabbim inşallah en kısa zamanda ikimize ve isteyen herkeze yollar

benimde ağustosta 2 yıl olacak :) biz hiç korunmadik bı kere kimyasal gebeligim oldu dahada yok. 22 yaşındayım bende :)
Kızz benimde bir kimyasalım var evliliğimin ilk yılında oldu doktorada gittim hiçbirşey yok bebişde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…