- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
Çok teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyodum aslında örgü örmeyi internetten ogrendim hep :) önce ilmek atmayı ogrendim internetten sonra videolar izleyerek yaptım sende yaparsın ben daha 5 6 aydır öğrendim orguyu bu kadar ordum çok zevkli :)Ayyy çık beğendim heleki yeleklerin felan kendi kendine mi öğrendin bunları ? Bayıldımmmmm yanımda öğreten kişi olsa kesin hepsini denerdim maşşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım
Maşşallah vallahi kendi kendine güzel yapmışsın bende baddaniye modellerine çok hevesliyim kendimde yapmak istiyorum kendinden renkli kalın iplerle yapılanlar var işte yapamam diyerekten denemiyorum elimde yatkındır aslında el işlerine yemeni felan yaparım hepÇok teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyodum aslında örgü örmeyi internetten ogrendim hep :) önce ilmek atmayı ogrendim internetten sonra videolar izleyerek yaptım sende yaparsın ben daha 5 6 aydır öğrendim orguyu bu kadar ordum çok zevkli :)
Ben hiç yapamam onu cnm. Sadece dantel ormeyi biliyodum sonra örgüye merak sardım şişle örmeyi hiç bilmiyodum önce tek mille battaniye başladım. İnsan istedimi yapamayacak bisi yok aslında bence kolaylıkla yaparsın :)Maşşallah vallahi kendi kendine güzel yapmışsın bende baddaniye modellerine çok hevesliyim kendimde yapmak istiyorum kendinden renkli kalın iplerle yapılanlar var işte yapamam diyerekten denemiyorum elimde yatkındır aslında el işlerine yemeni felan yaparım hep
Kimin sitesinden bakıyorsun yani örgüyü kim örüyor kimden örnek alıyosun fazla ayrıntılıca anlatan site yokBen hiç yapamam onu cnm. Sadece dantel ormeyi biliyodum sonra örgüye merak sardım şişle örmeyi hiç bilmiyodum önce tek mille battaniye başladım. İnsan istedimi yapamayacak bisi yok aslında bence kolaylıkla yaparsın :)
Var cnm YouTube den bak. İnşallah sıkıntı değildir site ismi verdim. Mesela incili bebek yeleğinin ismi kastırmalı bebek yeleği yaz çıkar videosu hemenKimin sitesinden bakıyorsun yani örgüyü kim örüyor kimden örnek alıyosun fazla ayrıntılıca anlatan site yok
Saolasın canımm kaç şişle felan yapıldığı söyleniyormu ?Var cnm YouTube den bak. İnşallah sıkıntı değildir site ismi verdim. Mesela incili bebek yeleğinin ismi kastırmalı bebek yeleği yaz çıkar videosu hemen
Herşeyi söylüyo cnm şiş numarasından ipine kadar kaç ilmek orcen hangisini nasıl orcen hepsini söylüyo oruyo gözünün önündeSaolasın canımm kaç şişle felan yapıldığı söyleniyormu ?
Amin inşallah cnm teşekkür ederim :)bu modellerin hepsini bende ördüm.çok güzeller gerçekten.
sağlıkla hayırlı bir evladiniz olur
iyi güzel günlerde giyer inşallah:)
Çoook saolasın canım senide bu sorularsa bunaltmış gibi oldum amaHerşeyi söylüyo cnm şiş numarasından ipine kadar kaç ilmek orcen hangisini nasıl orcen hepsini söylüyo oruyo gözünün önünde
Yok cnm estağfurullah ne zmn istersen sorabilirsin. Amin inşallah cnm seninde bebisin yok herald Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Çoook saolasın canım senide bu sorularsa bunaltmış gibi oldum amainşallah bende örebilirim yavaş yavaş araştırıp başlarımm..
İnşallah yakın zamanda bebiş haberi alırsın
Evet canım ilk bebiş olacak ama daha görünürde yok bir gelse annesinin kapısını çalsa koşa koşa açıcamda daha uğramadıYok cnm estağfurullah ne zmn istersen sorabilirsin. Amin inşallah cnm seninde bebisin yok herald Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah cnm kaç yaşındasin ne kadarlık evlisin sakıncası yoksaEvet canım ilk bebiş olacak ama daha görünürde yok bir gelse annesinin kapısını çalsa koşa koşa açıcamda daha uğramadırabbim inşallah en kısa zamanda ikimize ve isteyen herkeze yollar
19 yaşındayımAmin inşallah cnm kaç yaşındasin ne kadarlık evlisin sakıncası yoksa
19 yaşındayımağustosta 2 yıl olcak daha küçüğüm ama bebek istememe engel değil ,8 aydır istiyoruz bakalım ya sen ?
Kızz benimde bir kimyasalım var evliliğimin ilk yılında oldubenimde ağustosta 2 yıl olacak :) biz hiç korunmadik bı kere kimyasal gebeligim oldu dahada yok. 22 yaşındayım bende :)
Çok teşekkür ederim canımHarika hepsi de, bayıldım