Benimde ilk yılında oldu 7 aylık evliyken çatlatma iğnesiyle oldu :) 5 kere daha denedik olmadı. Pko var yumurta tembelligi prolaktin yüksekliği var bende cnmKızz benimde bir kimyasalım var evliliğimin ilk yılında oldudoktorada gittim hiçbirşey yok bebişde yok
Pko olmasa iyiymiş çoğu kişide görülüyor artık bende ve eşimde hiçbir sorun çıkmadı..Rabbim zamanını bekliyor demek ki kimlerde ne hastalıklar var doktor hiçbirşekilde olmaz desede rabbim veriyor kurban olduğum rabbim bizlerede verir inşallah....Benimde ilk yılında oldu 7 aylık evliyken çatlatma iğnesiyle oldu :) 5 kere daha denedik olmadı. Pko var yumurta tembelligi prolaktin yüksekliği var bende cnm
Amin cnm inşallah. Aynen ilk olacak benimde Allah nasip edersePko olmasa iyiymiş çoğu kişide görülüyor artık bende ve eşimde hiçbir sorun çıkmadı..Rabbim zamanını bekliyor demek ki kimlerde ne hastalıklar var doktor hiçbirşekilde olmaz desede rabbim veriyor kurban olduğum rabbim bizlerede verir inşallah....
Baya bi istiyorum ilk olucak ya seninde ilk heralde
İnşallah en yakın zamanda olur doktora gitmeye devam ediyomusun sen ? Nerde oturuyosunAmin cnm inşallah. Aynen ilk olacak benimde Allah nasip ederse
Bende bu ay gitmesim ara vereyim ovu testi kullanayım dedim..ankara etlikteyim bendeBu ay gitmedim cnm sıkıldım artık bu ay ara verdim bayramdan sonra gidecem inşallah. Konya'dayim cnm sen nerde oturuyosun
Ovu testi kullandım bende ama olmadı yine cnmBende bu ay gitmesim ara vereyim ovu testi kullanayım dedim..ankara etlikteyim bende
İnşallah en kısa zamanda olur senin içinde dua edicem canım rabbim yardımcımız olsunOvu testi kullandım bende ama olmadı yine cnm
Amin inşallah cnm sağolasın bende sana edecem inşallahİnşallah en kısa zamanda olur senin içinde dua edicem canım rabbim yardımcımız olsun
Saol canımm hamilelerin duası kabul olurmuş doğum yapanların felan tanıdıkların olursa bolca dua etsinler sanaAmin inşallah cnm sağolasın bende sana edecem inşallah
Var cnm istemediğin kadar hamile ve doğum yapan arkadaşlarım akrabalarım var çevremde :) insan üzülüyoda işte hayirlsi vakti zamanı varSaol canımm hamilelerin duası kabul olurmuş doğum yapanların felan tanıdıkların olursa bolca dua etsinler sana
Üzülmek ne kelime ne kadar sevinsemde yakjnlarım için kıskanıyorumda ben. BiryandanVar cnm istemediğin kadar hamile ve doğum yapan arkadaşlarım akrabalarım var çevremde :) insan üzülüyoda işte hayirlsi vakti zamanı var
Kıskanmak değilde içimde değişik şeyler oluyo anlatamadım üzülüyorum kendim için olmayınca hayallerimi başkaları yasiyo falan ne bileyim hayırlısı dedim hep.Üzülmek ne kelime ne kadar sevinsemde yakjnlarım için kıskanıyorumda ben. Biryandan
İnsanda ister istemez oluyo çünkü ben çok istiyorum deniyorum doktora gidiyorum ama onlar daha ilk istemesinde bebeklerine kavuşuyor buda insanda duyguları kabartıyor onun için dahada çok istemeye başlıyorum ben.Rabbim gönlümüze göre verir inşallahKıskanmak değilde içimde değişik şeyler oluyo anlatamadım üzülüyorum kendim için olmayınca hayallerimi başkaları yasiyo falan ne bileyim hayırlısı dedim hep.
Aynen cnm aynı duygular paylaşıyoruz. Amin inşallahİnsanda ister istemez oluyo çünkü ben çok istiyorum deniyorum doktora gidiyorum ama onlar daha ilk istemesinde bebeklerine kavuşuyor buda insanda duyguları kabartıyor onun için dahada çok istemeye başlıyorum ben.Rabbim gönlümüze göre verir inşallah