Örgü Bunlarda benim bebişim için ördüklerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Benimde ilk yılında oldu 7 aylık evliyken çatlatma iğnesiyle oldu :) 5 kere daha denedik olmadı. Pko var yumurta tembelligi prolaktin yüksekliği var bende cnm
Pko olmasa iyiymiş çoğu kişide görülüyor artık bende ve eşimde hiçbir sorun çıkmadı..Rabbim zamanını bekliyor demek ki kimlerde ne hastalıklar var doktor hiçbirşekilde olmaz desede rabbim veriyor kurban olduğum rabbim bizlerede verir inşallah....

Baya bi istiyorum ilk olucak ya seninde ilk heralde

Pko olmasa iyiymiş çoğu kişide görülüyor artık bende ve eşimde hiçbir sorun çıkmadı..Rabbim zamanını bekliyor demek ki kimlerde ne hastalıklar var doktor hiçbirşekilde olmaz desede rabbim veriyor kurban olduğum rabbim bizlerede verir inşallah....

Baya bi istiyorum ilk olucak ya seninde ilk heralde
Amin cnm inşallah. Aynen ilk olacak benimde Allah nasip ederse

Kıskanmak değilde içimde değişik şeyler oluyo anlatamadım üzülüyorum kendim için olmayınca hayallerimi başkaları yasiyo falan ne bileyim hayırlısı dedim hep.
İnsanda ister istemez oluyo çünkü ben çok istiyorum deniyorum doktora gidiyorum ama onlar daha ilk istemesinde bebeklerine kavuşuyor buda insanda duyguları kabartıyor onun için dahada çok istemeye başlıyorum ben.Rabbim gönlümüze göre verir inşallah

İnsanda ister istemez oluyo çünkü ben çok istiyorum deniyorum doktora gidiyorum ama onlar daha ilk istemesinde bebeklerine kavuşuyor buda insanda duyguları kabartıyor onun için dahada çok istemeye başlıyorum ben.Rabbim gönlümüze göre verir inşallah
Aynen cnm aynı duygular paylaşıyoruz. Amin inşallah

X