Bunlarda benden :)

Hıım , microgel en iyisi yani. Yataş'a da bakayım ben bir. Bilgi için çok teşekkürler canım bu arada microgeli duymamıştım ben hiç. Yeni bir kapı açtın bana :) 2 çift bir tek kişilik yorgan almam gerekiyor, biri en iyisinden olsa yeter sanırım :)

Evet canım bak sen bir araştır :) Kendi kullanacağın yorganı microgel alsan yeter.. Ben de öyle yaptım.. İki tane de tek kişilik alıcam.. Bellonanın indirimini bekliyorum :)

Evet canım bak sen bir araştır :) Kendi kullanacağın yorganı microgel alsan yeter.. Ben de öyle yaptım.. İki tane de tek kişilik alıcam.. Bellonanın indirimini bekliyorum :)

İndirimden haberdar edersen çok sevinirim :)

ayy bu maya ve kaya aşkı benim yana yakıla gdmt adlı arkadaşa sorduğum kalpli tabak serisinden galiba:KK53: canım sen gördün mü, kase dışında tabakları vs var mı bu cöp adamlı porselenlerin?:96:
porlandda full takım her parçası war tek tekte alabiliosun set olarakta :KK34:

Canım nevresim takımların eline ılaştı mı ben de almak istiyorum beğendiysen senin aldın modelleri çok beğendim :)

çok iyi fikir oldu bu topic bana:81: çok güzel herşeyin güle güle kullan canım:nazar:
battaniyelerine bayıldım :KK16:linens markasıda fiyatı ne acaba? bu ay nevresim ve battaniyelerimi alıyorumda :KK74:

Canım nevresim takımların eline ılaştı mı ben de almak istiyorum beğendiysen senin aldın modelleri çok beğendim :)

Canım geldiler... Ama renkleri tam uymuyor resimde daha açık çıkmışlar..

1110000189120_small.jpg
1110000189311_small.jpg

Mesela ilkinde beyaz görünüyor yorgan nevresimi ama krem.. İçindeki çarşaf yastık kılıfı da minik kareli koyu biraz..
Diğeri de iyice gri :) Onun da alt kısmı büyük resimde bakarsan noktalı noktalı oralar bana biraz değişik geldi..
Ama nevresime geçirince farklı durur biliyorum, henüz yıkanmadıkları için fırsat olmadı..

Son düzenleme:
çok iyi fikir oldu bu topic bana:81: çok güzel herşeyin güle güle kullan canım:nazar:
battaniyelerine bayıldım :KK16:linens markasıda fiyatı ne acaba? bu ay nevresim ve battaniyelerimi alıyorumda :KK74:

Teşekkür ederim canım :KK16: Sevindim sana yardımcı olabildiğime :KK42:

Battaniyelerimi geçen yıl mart ayında battaniye indiriminden almıştım..
Çift kişilik desensiz batteniyem 45TL
Tek kişilik desenli kırmızı batteniyem ise 50 TL idi..

Geçen ay vardı linenste battaniye indirimi bu modellerde değildi ama başka modellerde idi..

Son düzenleme:
Canım geldiler... Ama renkleri tam uymuyor resimde daha açık çıkmışlar..

1110000189120_small.jpg
1110000189311_small.jpg

Mesela ilkinde beyaz görünüyor yorgan nevresimi ama krem.. İçindeki çarşaf yastık kılıfı da minik kareli koyu biraz..
Diğeri de iyice gri :) Onun da alt kısmı büyük resimde bakarsan noktalı noktalı oralar bana biraz değişik geldi..
Ama nevresime geçirince farklı durur biliyorum, henüz yıkanmadıkları için fırsat olmadı..

Trendyolda satışta şuan çok hoşuma gitti senin aldığın desenler de çok güzel rengi biraz farklı durabilir ama eminim güzeldir. Güle güle kullan :)

Canım neyin var neyin yok ne kadar zamanın var bilmiyorumm ama indirimlerden yararlanarak başlaa. Sonra devamı geliyor hatta kendini durduramıyorsun!

ya tarih kesin değil bende o yüzden hız vermek istiyorum.. sonradan sıkışmak istemiyorum.. şu an yemek takımım var çatal bıçak takımım çelik tencere setim çaydanlık falanda var bikaç tane nevresim ve bornoz takımım var.. eksik çok tabii.. mağazalara falan girip bakıyorum ama ne alsam nasıl alsam ya sonra beğenmessem derken elim boş çıkıyorum :KK25::KK25:

ya tarih kesin değil bende o yüzden hız vermek istiyorum.. sonradan sıkışmak istemiyorum.. şu an yemek takımım var çatal bıçak takımım çelik tencere setim çaydanlık falanda var bikaç tane nevresim ve bornoz takımım var.. eksik çok tabii.. mağazalara falan girip bakıyorum ama ne alsam nasıl alsam ya sonra beğenmessem derken elim boş çıkıyorum :KK25::KK25:

Valla canım yaklaşık 2 senedir ama özellikle son 1 senedir alıyorum..
Daha tek birşey için pişman olmadım.. Almış olmak için alma ama içine sinsin..
Ama karar veremiyorum diyorsan mesela yapışmazlarını alabilirsin buaralar.. Sonradan pişman olunacak birşey değil sonuçta..

Valla canım yaklaşık 2 senedir ama özellikle son 1 senedir alıyorum..
Daha tek birşey için pişman olmadım.. Almış olmak için alma ama içine sinsin..
Ama karar veremiyorum diyorsan mesela yapışmazlarını alabilirsin buaralar.. Sonradan pişman olunacak birşey değil sonuçta..

hmm evet doğru canım ama benim sanırım önümde 2 yılım yok :2: :18: üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :KK9:

X