Bunlarda benden :)

tatlım ütünden memnun musun

Canım henüz kullanmadım hiç denemedim de :97:
Ama azur serisi diye aldım.. Annemde azur serisinin buhar gücü yüksek son modelinden var ama inanılmaz ağır :KK59: Öyle olunca araştırıp ben de hafifi diye bunu aldım umarım güzel çıkar..

Canım henüz kullanmadım hiç denemedim de :97:
Ama azur serisi diye aldım.. Annemde azur serisinin buhar gücü yüksek son modelinden var ama inanılmaz ağır :KK59: Öyle olunca araştırıp ben de hafifi diye bunu aldım umarım güzel çıkar..

hmm anlamışam tatlım sağol tefal düşünüyordum ama sonradan plihps almaya karar verdım iş. sorn yaşamazsın

Linenste bu ay masa örtülerinde indirim var.. Ben de 78 tllik bir örtüyü 31 tlye aldım..

Linens Bubblest Gümüş Masa Örtüsü

mo_20100401_3.jpg

Resimde üzerine koydukları şeylerden pek belli olmamış ama kendinden hafif simli şık bir örtü..

Masa örtüsü demişken English homedan da çok beğenerek almıştım ama unutmuşum şimdi diğerini ekleyince aklıma geldi bunu da ekleyeyim dedim..

adsztjz.jpg

Yemek takımım gelince evde servis açıp denemiştik ozaman sermiştim.. Bunun bir de mutfak için runnerı var.. Gözü çok yormasın diye altına krem renginde düz bir örtü alıp birlikte kullanmayı düşünüyorum..

Buarada aldıklarımı ilk sayfada yeniden düzenleyip koysam çok iyi olacak.. Hepsi farklı sayfalarda kaldı.. :KK51:

masa örtülerini de güle güle kullan ikisi de çok güzel:nazar: bardakların da çok şık ve sadeymiş. bana da böyle bir takım lazım. nerden ve kaça aldığını yazarsan çok sevinirim.

masa örtülerini de güle güle kullan ikisi de çok güzel:nazar: bardakların da çok şık ve sadeymiş. bana da böyle bir takım lazım. nerden ve kaça aldığını yazarsan çok sevinirim.

Teşekkür ederim canım :KK16:

Bernardodan aldım bardaklarımı. Yemek takımımım deseniyle aynı yapraklı aslında ama resimde çıkmamış..

Modelin adı Ninfa.. 6lı meşrubat bardağı ve kadeh fiyatı 225 tl..

Ben yemek takımıyla alınca 12 ye tamamladığım setime 250 verdim hediye çekinden dolayı.. Üzerine de 100 tl hediye çeki kazandım çok karlı bir alışverişti :KK1:

Bugün son gün ama 100 tlye 50 tl hediye çekiyle alıncada 12lisi 350 ye geliyor..

Güle güle kullan canım masa örtülerini :)
Ben de bir uğrayayım Linens'e :)

Sonunda misafirler için tek kişilik yorganlarımı da aldım..
Baktım annemle bu iş olmuyor hiçbirini beğenmiyor markafoniden istedim 2 tane :)
İssimo home'un burda da bir arkadaş önermişti. İnşallah güzel çıkar :)

8699079301587_01_276x385.jpg

Sonunda misafirler için tek kişilik yorganlarımı da aldım..
Baktım annemle bu iş olmuyor hiçbirini beğenmiyor markafoniden istedim 2 tane :)
İssimo home'un burda da bir arkadaş önermişti. İnşallah güzel çıkar :)

8699079301587_01_276x385.jpg

Almışsın yorganları, ben önce kendi sayfamdaki cevabını okuyup yorum yapmıştım :))
Hayırlı olsun canım, İssimo'dan henüz bir şey almadım ama nedense çok kaliteliymiş ve bir şey alırsam pişman olmayacakmışım gibi geliyor :)
Güle güle kullan inşallah. Aldıklarını bir ara ilk mesajına eklersen harika olur bu arada :)

Almışsın yorganları, ben önce kendi sayfamdaki cevabını okuyup yorum yapmıştım :))
Hayırlı olsun canım, İssimo'dan henüz bir şey almadım ama nedense çok kaliteliymiş ve bir şey alırsam pişman olmayacakmışım gibi geliyor :)
Güle güle kullan inşallah. Aldıklarını bir ara ilk mesajına eklersen harika olur bu arada :)

Sağol canım kararsızlık sonrası ani kararlarıma şaşırıyorum bazen :KK1:
Aslında yazın kesin her markada yorgan indirimi olacak ama 10 20 lira daha ucuz olsun diye beklerken paraları boşa harcıyorum ben :)
Baktım hiç hesapta yokken masa örtüsü aldım yorganları da alayım artık yeter dedim :KK1:
Issimo home için hislerimiz aynı :) Hiçbirşeyim yok ama pişman olmayacağım öyle hissediyorum :)
Bakalım haftaya gelir sonuç ne çıkacak :)

İlk mesaja ekledim geçen aldıklarımı yorganı da ekliyorum hemen :KK51:

zevklerimiz benziyor birbirine
hepsi çok güzel,güle güle kullanın
tarih belli mi?

amin canım hemipiizn hem hayır hem evet canım ben 11aylık evliyim fakat çeyiz hazırlığı yapmaya vaktim olmadı çok fazla şimdi yapıyorum burda sizin çeyizlerinizi gördükçe eksiğim neler varsa alıyorum :)

Hersey süper görünüyor hep mutlu ıyı gunlerde kullanırsın ınsallah.
Fissler duduklunu aldın mı bilmiyorum ama gercekten çok dogru karar bende eski bir modeli var cok memnunum kısa sürede hersey nefis, etler de yumusacık oluyor. şimdilerde yeni modellerinin 4,5 lt olanlarına bakıyorum vitavit edition cok hosuma gitti. Ama sonucta pişirme süreleri aynı sadece model ve fiyat farkı var. O yuzden fissler alıcam ama hangi modeli kararsızım

Canım masa örtülerine bayıldım böyle şeyleri henüz incelemedim hiç fikir açısından çok iyi oldu benim için. Yemek takımın ve kadehlerinle şıklığı tamamlamışsın. Davetliler için bir göz ziyafeti vereceksin :)) Bu arada nevresim takımlarım bugün elime ulaştı. Annem pamuk saten olanı çok beğendi ama mavili solukmuş dedi. Bence o da çok güzel günlük kullanım için de çok cici. Çeyizimizin güzelliği mutluluğumuzun gölgesinde kalsın:nazar: inşallah :)

zevklerimiz benziyor birbirine
hepsi çok güzel,güle güle kullanın
tarih belli mi?

Çok teşekkür ederim cnm :KK16:
Zevkine hitap etmesine sevindim..
Tarih belli değil 14 gün sonra askerden geliyor..
İsteme nişan hazırlıklar derken bir de ağustos ramazan olunca eylül-ekim diyoruz ama kısmet..

hepsi çok güzel,zevkle seçilmiş güle güle güzel günlerde kullanın :KK71:

Çok teşekkür ederim beğenmene sevindimm :KK16:

amin canım hemipiizn hem hayır hem evet canım ben 11aylık evliyim fakat çeyiz hazırlığı yapmaya vaktim olmadı çok fazla şimdi yapıyorum burda sizin çeyizlerinizi gördükçe eksiğim neler varsa alıyorum :)

Kolay gelsin hepimize ozaman cnm :)
Güzel günlerde kullanalım inş..

Hersey süper görünüyor hep mutlu ıyı gunlerde kullanırsın ınsallah.
Fissler duduklunu aldın mı bilmiyorum ama gercekten çok dogru karar bende eski bir modeli var cok memnunum kısa sürede hersey nefis, etler de yumusacık oluyor. şimdilerde yeni modellerinin 4,5 lt olanlarına bakıyorum vitavit edition cok hosuma gitti. Ama sonucta pişirme süreleri aynı sadece model ve fiyat farkı var. O yuzden fissler alıcam ama hangi modeli kararsızım

Amin canım çok teşekkür ederim :KK61:
Özenerek alıyoruz inş ağız tadıyla kullanmak nasip olur :nazar:
Evet canım fisslerde kararım kesin hatta sipariş ettim bekliyorum..
Takıldığın noktada haklısın aslında hepsi pişiriyor ama annem illa buhar çıkışlı olan olsun dedi ben de oyüzden vitavit premium olandan istedim son modeli.. 60 lira fark var vitavit comfortla aralarında ama artık napalım nereye harcanmyor deyip istedim..

X