ayy canı ya o kırmızı satılmıştı yazmayı unutmuşum ,
elbiseyi 10 tl yaparım
canım eşofmanlarla takas düşünür müsün bendeki ürünlerle.bi de siyah kombinezon arıyorm düz elinde varsa
tabii takas yapabiliriz , bende sizin ürünlerinize bakayım
tamam bekliyorum haberleşelim
ama canım senin kıyafetlerin hep küçük bedenben ne yazık ki 40-42 giyiyorum varmı bu bedenlerde birşeyler
şifon elbise var takılara falan bak istersen canım
şifon elbise kaç beden ,onu alabilirim, takı istemiyorum hatta bende elimdekileri ekliyeceğim ama üşeniyorum,
ben yarın tekrar detaylı bakıp size döneyim olurmu , şu an çok ta müsait değilim
şifon elbiseyi 10 du 5 yaptım indirime soktum ama normalde 15 e satıyordum.daha çok plajda falan güzel oluyo incecik tiril tiril.eşofmanlardan biriyle takaslarsak gzl olur birşey daha bul ya da ben bakim tek şey için kargo parası vermyelim
40-42 ye olur elbise canım tamam haberleşirz.
nilay_ilker hangi eşofmanı beğenmiştiniz siz , birde şifon elbise ok diyoruz da tam olarak ne renk , ve uzunluğu ne kadar resimde pek belli olmuyor , elbise uyarsa yanına kafanıza göre bi ürün eklersiniz artık takas yaparız , ne yapalım
bakıyorum hemen eşofmanlara tekrar.
canım mor eşofmanı beğendim bir de yeşili..
canım bak L beden 40 a uyumlu bişey daha bu sana olur
canım bunlarda olur çiçekli elbise 15 olması lazım 10 tl ye sayarım beğenirsen.
şifon elbisenin detaylı fotolarınıda koydum bunlarda olur sana canım
nilay_ilker hangi eşofmanı beğenmiştiniz siz , birde şifon elbise ok diyoruz da tam olarak ne renk , ve uzunluğu ne kadar resimde pek belli olmuyor , elbise uyarsa yanına kafanıza göre bi ürün eklersiniz artık takas yaparız , ne yapalım
bu şifn elbise ve gri hırkalı olsun iki parça yani ikisi ne kadar yapıyordu 10 tl mi
satıldı mı eşofmanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?