Bunlarda benden olsun

şifon elbise var takılara falan bak istersen canım

şifon elbise kaç beden ,onu alabilirim, takı istemiyorum hatta bende elimdekileri ekliyeceğim ama üşeniyorum,
ben yarın tekrar detaylı bakıp size döneyim olurmu , şu an çok ta müsait değilim

şifon elbise kaç beden ,onu alabilirim, takı istemiyorum hatta bende elimdekileri ekliyeceğim ama üşeniyorum,
ben yarın tekrar detaylı bakıp size döneyim olurmu , şu an çok ta müsait değilim

şifon elbiseyi 10 du 5 yaptım indirime soktum ama normalde 15 e satıyordum.daha çok plajda falan güzel oluyo incecik tiril tiril.eşofmanlardan biriyle takaslarsak gzl olur birşey daha bul ya da ben bakim tek şey için kargo parası vermyelim

40-42 ye olur elbise canım tamam haberleşirz.

40-42 ye olur elbise canım tamam haberleşirz.

nilay_ilker hangi eşofmanı beğenmiştiniz siz , birde şifon elbise ok diyoruz da tam olarak ne renk , ve uzunluğu ne kadar resimde pek belli olmuyor , elbise uyarsa yanına kafanıza göre bi ürün eklersiniz artık takas yaparız , ne yapalım

bakıyorum hemen eşofmanlara tekrar.

canım bak L beden 40 a uyumlu bişey daha bu sana olur

canım bunlarda olur çiçekli elbise 15 olması lazım 10 tl ye sayarım beğenirsen.
şifon elbisenin detaylı fotolarınıda koydum bunlarda olur sana canım

Eklentiler

• $f.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $a.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $b.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $c.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 50
  • $d.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $e.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 66

canım sana uyacakları ekledim elbise yazlık bi yerde bikini üstüne giyilcek gibi bişi hoş duruyo daha çok öyle kullananları gördüm ben.ama istediğin gibi kullabilirsin incecik şifon tiril titil bişey hoş bence.eklediklerimede bak canım

bu şifn elbise ve gri hırkalı olsun iki parça yani ikisi ne kadar yapıyordu 10 tl mi

tamam canım ikisinin fiyatınıda düşürdüm ben ikisi 10 yapıyor.elbise 15 ten 10 a sonrada 5 e düştü .grili kedili 10 dan 5 e düştüm ben.yeşil ve mor eşofmanı istiyorum istersen bişey daha seçebilirsin.hediyede koycam adettendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…